Biz seküler bir aileyiz, dindar değiliz ama her sene annem babam oruçlarını tutar ama çöktüler resmen dayanamıyorlar çok sinirli oluyor ikisi de resmen başka insan gibiler hayvanlaşıyorlar oruç tutarken birbirlerine karşı annemi babam çok hırpalıyor ben de yeter çek elini annemden diyorum ağlıyor annem sonra babam dinince ağzına geleni söylüyor babam da gel öldür lan beni pis karı seni sevmiyorum diyor annem de biliyorum sevmediğini de umrumda mı bu diyor halbuki birbirlerine çok aşık iki insan bir şey olacak diye korkuyorum hayırlısı ile şu ramazanı bir bitirsek 1 ay evden çıkamıyorum korkudan birbirlerini yiyorlar diye?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evde bu kadar gerginlik yaşamak insanın içine korku salar 💔 Senin endişen çok anlaşılır. Oruç açlık ve uykusuzlukla birleşince bazı insanlarda tahammül eşiği çok düşebiliyor 😔 Ama bu şiddeti ve hakareti haklı çıkarmaz. Annenin hırpalanması beni de düşündürdü. Kendini güvende hissetmediğin an mutlaka güvendiğin bir akrabaya ya da yakına gitmeyi düşün 🛑 Sen arada kalmak zorunda değilsin. Bu onların ilişkisi. İstersen annenle sakin bir zamanda konuşup destek almayı önerebilirsin 🤍 Senin ruh sağlığın da çok kıymetli 🌿