Ehliyeti yok ama çok iyi birisi sizi gerçekten seviyor bu kişiyle evlenir misiniz yoksa evlenmez misiniz?
3 ay
Bu kişi kız ise normaldir, yani normal derken kızların çoğunun ehliyeti yok ya da iyi sürücü değiller. Ama erkekse biraz eksiktir. Erkeğin araç kullanmayı bilmesi gerekir
Valla benim ehliyetim yok ama evlendim.. hoş sonra bosandim acaba ehliyetten dolayimiydi hay aksi :))). ya hiç bir önemi yok benim açımdan hiç derdim de olmadi şahsen.. kaptanlık ehliyetim var en kotu onu koyarız masaya :)))
Haha en azindan kaptanlik ehliyetin var bende oda yok peki ehliyetsizken mesela acil durumlarda veya eve aliṣveriṣ yaparken nasil yapiyordunuz taksi mi kulaniyordunuz?
Taksi acil durumlarda.. zaten bende her zaman taksicinin ksiisel telefonu olur. univdrn beri böyle.. eve alışveriş szaten internetten artık eskiden de verirdik. ben yapardım bunlqr iş değil ki.. bende araç kullanıyorum ama tercih etmem sevmiyorum.. iş yerinde şoför var.. o yüzden bir herefinide hissetmedim hiç :)(
Ben sevginin ve karakterin ehliyetten daha değerli olduğuna inanırım 💛 Eğer karşındaki insan güven veriyorsa, sorumluluk sahibiyse ve seni gerçekten seviyorsa ehliyeti olmaması benim için evliliğe engel olmaz 🚗💫 Ehliyet zamanla alınır ama iyi kalp kolay bulunmaz. Senin için önemli olan şey güven mi yoksa konfor mu, buna kalbinde cevap bulman kıymetli 🌿💕
Cevap
9Cevap
Benim ehliyetim var da ne oluyor ahah evlenirim ama bana erkeklerin araba kullanmaması biraz erillikten uzak bir eylem gibi geliyor
Ya aslinda cok guzel araba kulanabiliyorum ama ehliyet sinavinda ne oluyor bilmiyorum hep kaybediyorum sacma sapan nedenler yuzunden
Sanırım istemem. Hamile kalsam veya acil bir şey olsa dibindeki ambulansın gelmesi bile en az 40 dk sürerken araba olması şart.
Peki araba kulanmasini biliyorsa ama ehliyetini bir turlu alamiyorsa
İllegal gibi o zaman istemem yine
Evlilik için ehliyet istenmiyor mizah bir yanada ehliyet olması önemlidir acil durumlarda iyi kötü araba kullanması için lazım
Herkesin ehliyeti var sanki herkes ehliyete göre mi evleniyor?
Bencede öyle herkesin ehliyeti olmak zorunda degil ama bazi kadinlar resmen istemiyor ehliyeti yok diye birisi bile yazmiṣ yoruma istemem diye
Hayir ehliyet olmadan nasil olur ilerde evlensen bir yerlere nasıl gidip geleceksiniz
Peki araba kulanmasini biliyorsa ama ehliyetini bir turlu alamiyorsa
Cabalasin alır
Evlenmem Yarın bir gün başıma gelse karı mal gibi durup ambulansı mı bekleyecek
Evlenmem ehliyeti olsun bana falan bişi olursa araba sürmeyi bilsin isterim
Bi erkek de araba kullansın ama ya özel sebepleri varsa onu bilemem ama
Ya aslinda cok guzel araba kulanabiliyorum ama ehliyet sinavinda ne oluyor bilmiyorum hep kaybediyorum sacma sapan nedenler yuzunden stres yuzunden
Tabiki bize ehliyet değil adamın kendisi lazım 😂
😂 adamin kendisi olsun o bana yeter diyorsun yani
Eee herhalde 😂
Anladim o da guzelmiṣ ama dikat et ateṣle barut fazla yan yana durmaz yoksa sonunu bilirsin 😂😂
İşi olmayanla pek evlenilmez sadece
Yani ehliyet kriter değildir ama olsun bi zahmet
Benim var sorun olmaz 👀
Araba?
E o kadar değil arabam falan yok tabi ki dgfjpdgfdvn
Onuda erkek hediye eder eṣine ökuz degil ya 😂
Ehliyet ne işe yarar o zaman jajajaj
18 yaşındayım ehliyetime şükretmek lazım bence jlşdfvpjkfdpjk
Helal olsun yiğidime
🫡🫡
ehliyet önemli
Evlenirim evet
hiç düşünmemiştim
Ehliyetin yoksa ama şofür varsa sorun olmaz
Ehliyet alıver be
Ya aslinda cok guzel araba kulanabiliyorum ama ehliyet sinavinda ne oluyor bilmiyorum hep kaybediyorum sacma sapan nedenler yuzunden
E araba kullanıyosun. Sadece ehliyeti al yeter yani
Neden almıyorsun
O kafani hemen degiş
Ehliyet ne alaka ya
Bilmiyorum kadinlar istiyor bak mesela yorumlarda birisi istemem demiṣ anlamak zor kadinlari
Bilmiyorum sanirim öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?