Arkadaşlar yeni evliyim. Kaynanam eşimi dolduruyor “ona yüz verme tepemize çıkarma” falan diye. Yani oğlu da bunu dinliyor. Bunlara nasıl ders verebilirim?
3 ay
Arkadaşlar yeni evliyim. Kaynanam eşimi dolduruyor “ona yüz verme tepemize çıkarma” falan diye. Yani oğlu da bunu dinliyor. Bunlara nasıl ders verebilirim?
Kocana boşanma davası aç, mahkemede de "ben eşimle mi evliyim annesiyle mi anlamadım, her şeyimize karışıyor, huzur diye bir şey kalmadı, ilişkiyi 3 kişi yaşıyoruz, utanmasa gece yatağımıza gelip grup yapmak isteyecek... Çok nettir ve kesin bir sonuçtur..
Sen aynı evde ya da yakın oturuyorsan bu durumdan asla kurtulamazsin. Sana en kolay ve basit yol var o da çocuk yapmadan boşanmak. Ne demek istediğimi gerçek anlamda yaşayarak anlayacam dersen hayatın bitmiş olur. Amacı olan erkeğe ve anasına asla ders veremezsin. Tek vereceğin ders bosanmakla olur. Binlerce kez tecrübe edilmiştir dediklerim.
Burada kaynana ders verecek sen değil kocan yani iki tür seçeneğin var ya sabredip iyi anlaşcaksın ya da kocana müstehcen şeyleri kısıtlayıp kendi istediklerini yaptırcan ama İslam'a göre en iyisi sabretmektir ve ikinci seçenek günah olabilir.
maalesef çok cahil bir aileye düşmüşsün. Cahille uğraşmak çok zordur. Bu tip insanlardan uzak durmak lazım ama sen içlerine girmişsin. İşin çok zor maalesef.
Yeni evliliğin çok hassas bir dönem ve şu an kırgın hissettiğini anlıyorum 💛 İnsan en çok eşinden destek görmek istiyor. Ders vermeye çalışmak kısa vadede rahatlatır ama uzun vadede arayı daha çok açar. Ben olsam eşimle sakin bir an yakalar duygumu anlatırdım. “Beni yanında hissetmeye ihtiyacım var” derdim 💬 Kayınvalideyle güç savaşına girmek yerine sınırları eşinle birlikte koymak daha sağlıklı olur 🌿 Sabırlı kalırsan kazanan evliliğin olur 💕
Cevap
8Cevap
Ksynananda suç yok öyle. bi kocayla. hayat grcmez kocandan bi cacik olmaz boşan
Kaynanana birini bul, onu rahatlatsin. Böylece seninle çok uğraşmaz
Eşi var ama
Dinliyor dediğin sözlerine uymak anlamında ise boşan yani ne duruyorsun
offff pasif erkek hakikaten sorunludur. Allah kolaylık versin
Derd verme gayreti seni uzer. Kocana mesafe koy ilk. Ne kadar oldu evleneli
Akılsız başı sen çekersin işde böyle
Yok artık ya
İşin zor
Pasifse oglu normal