Selam arkadaşlar,
Yakında beni istemeye gelecekler ve isteme / söz bir arada olacak. İkimizin de maddi durumu çok iyi olmadığından elimizden geldiğince birbirimizi zorlamamaya çalışıyoruz. Gelin ve damat bohçası yapmayacağız, makas kesmiyor adetini de ben istemiyorum.. Her şeyin sade ve yorucu olmadan, israf edilmeden yapılmasını istiyorum. Ben bu masrafları hem kendim için hem de erkek arkadaşım için olabildiğince az tutmaya çalışıyorum. Ailem ve arkadaşlarım değerimin maddi adetlerle ölçmesinden rahatsızlık duyuyorum.. Neyse ki ailemi, erkek arkadaşımı ve ailesini sevdikleri için ikna edebildim sade bir törene. Zaten düğün, gelinlik, kına elbisesi, ev tutma, mobilya vs. için zaten kredi çekilmesi gerekiyor en azından diğer tüm hazırlıkları sade yapabiliriz diye düşünüyorum. Herkesin farklı düşüncesi vardır elbette buna da saygı duyuyorum. Benim asıl meselem haftaya nişan yüzüklerine bakmaya gideceğiz ve bana nişanda bana takılacak takıyı sordu küpe, kolye, bileklik vs.. ona da bakalım dedi. Şimdi malum altın fiyatları aldı başını gidiyor ve altın takı seti veya bilezik alamayacağını biliyorum. (Düğün altınları var zaten onlar ayrı) Kızlar siz olsanız ne önerirdiniz? Ve damada bir şey takılıyor mu onu da bilmek istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer