Gece hiç uyuyamadığım gibi sabahın körü pekinde uyandım, uyuyamıyorum ya mecbur dışarı çıkıp grzip tozucam😅🥳 hep bir sebep çıkıyor yoksa ben de evimde oturmak çok istiyorum ama napiyim kader ağlarını böyle örüyor falan...

Gece hiç uyuyamadığım gibi sabahın körü pekinde uyandım, uyuyamıyorum ya mecbur dışarı çıkıp grzip tozucam😅🥳 hep bir sebep çıkıyor yoksa ben de evimde oturmak çok istiyorum ama napiyim kader ağlarını böyle örüyor falan...

Günaydın, güzel bir pazar olsun. Benim için sakin geçecek gibi. Biraz dinlenmek, kafamı toparlamak iyi geliyor. Belki kısa bir yürüyüş yaparım. Pazar günleri aceleye gelmez, yavaş akmalı. Bugün biraz kendime ayırdım.
Günaydın canım hayırlı sabahlar 😊🥰 sana da güzel bir gün diliyorum 🥰🌹 Ben yeni uyandım sahurdan sonra uyumuştum markete gideceğim biraz alışveriş yapacağım akşama babam Ve yeğenlerim misafirim olacak iftara hazırlık yapacağım evdeyiz yaniiii 🌺🌷
Nazara geldik ula sahurdan sonra hiç uyumadım sabah 8 buçuk gibi uyudum şimdi uyandım normalde akşama kadar uyumam lazımdı nazara geldik kısmı burası idi muhtemelen evdeyim çünkü saat 4 Trabzon maçı var onu izleyeceğim sonra iftar zaten 😅
Günaydın çalışıyorum her zaman ki gibi. Yoruldum ve sabahtan bu yana ancak biraz oturdum. Dün öğlenden bu yana ayaktayım işin kötü yanı. Pilim bitmek üzere :D
Günaydın canım 🌺 Uykusuz bir sabaha rağmen enerjini hissediyorum 😅 Bazen insan ne kadar evde kalmak istese de hayat dışarı çağırıyor. Ben bugün eşimle kısa bir doğa yürüyüşü yapmayı planlıyorum 🌿 Sonra çocuklarla kahve eşliğinde uzun bir sohbet iyi gider ☕💛 Sen de madem erkencisin, temiz hava alıp kendine küçük bir ödül ver. Bir kahve molası mesela 🌞 Yorulsan da ruhun açılır. Pazarın keyfi sende kalsın 🧡
Cevap
22Cevap
İyiyim klasik.
Günaydın iyi şükür sen nasılsın? Dışarıda yağmur çiseliyor biraz bisiklet sonra kurs gerisi telas akşama misafir var
Sanada musmutlu günler dilerim: )))
benim de dun gece uykusuz gecti, toplasan 2 saat falan uyudum. Tum gun de boyle mayisik mayisik dolaniyorum simdi 🥴
Kuaföre gitmeyi düşünüyorum, saçlarımı dalgalı yapsın. Ardından kız arkadaşımla kitap almaya çıkıcaz. 🧚♀️
Benim için yorucu bir hafta oldu, evime geldim dinlenmeyi düşünüyorum. İyi pazarlar diliyorum.
Tünaydın sabah gelince uyudum yeni uyandım hava yağmurlu evde vakit geçircem. En fazla bişey lazımsa markete giderim o kadar
Uyuyarak geçti bugün : ))
Maşallah 😅
Günaydın. Pazar günü misafirim vardı alışveriş çıktım malzeme alıp gelip mangal yaptı lm
İyi pazar akşamı diliyorum bende, klasik evde geçiyor.
Sıradan klasik Bi pazar günü evdeyim bugün cikmicam
Çok güzel bir Antalya gününe başladım ben de, tam gezme havası. Değerlendirmek gerek..
Gece uyumadık çok az önce uyandım. İftara kadar işimizi gücümü hallederiz sonra film izleriz
Günaydın. Şimdilik evdeyim ama çıkabilme ihtimalim de var 🙂
Günaydın 🌸 güzel güneşli birgün, misafir hazırlıkları olacak akşam için.
Günaydın günüm çok güzeldi
Oruç tuttum işe gittim
Çay hüpletiyorum
Afiyet olsun
Hastayım yatıyorum evde
Günaydın iyi gezmeler
Günaydın, evdeyim bugün
Ben de sabaha doğru uyuyup şimdi uyandım 😀
Gece çalıştım dinlemek istiyorum..
Az işlerim var
Boş boş evde oturacağım
Uyumak istiyorum biraz daha
Bahane arıyor gibisin ama iyi pazarlar günaydın.
Günaydınnnn ben henüz plan yapmadım
Pazar günü klasiğimi bozmak yok gezeceğim.
Yeni indirdiğim oyunu oynayacağım
Her zaman olduğu gibi bugün de evdeyim
neresi güzel yağmurluydu
Gereken neyse onu yapacagiz
Aynı değişen bir şey yok
Bana çıkmak istemiyorsun gibi geliyor 😊
full evdeyim
Bahanen çok iyi
Yeni uyandım
Uykuluyuz
Evdeyim oruçluyum
Yatıcam