Benim 2 öz abim var ama bu zamana dek annemin nazarında hiçbir zaman onlar kadar değerli olamadım ve bunu maalesef şimdi çok geç fark ediyorum. Büyük abimin bu 3. evliliği ve ne zaman evlense dünyalar annemin oluyor. Keyfen boşandığı zaman da ona hep "yazık" deyip duruyor. Ben ise hiç evlenmedim ama aynı konuda annemin zerre umurunda değilim. Adeta evlenmemi bile istemiyor, evde kalan son evladı olarak sanırım beni sigortası olarak görüyor. Ben projelerle uğraştığım için çapkınlık, kız tavlama gibi şeylere zaten ayıracak vakit dahi bulamıyorum. Bazen bu yaştan sonra evlenip de napacaksın? Yeğenlerin bile seni boyunu geçmiş diyorum ama evde kaldıkça da maalesef göze batıyorum. Hem evlenmemizi resmen istemiyorlar hem de evde kaldıkça gözlerine batıyoruz.
Kız-Erkek demeden Türkiye'de benzer sorunu yaşayan bir sürü kişi olduğuna eminim...
Bu dünyanın öbür tarafı da var. Evlat ayrımcılığı yapıp, kalp kırıp ömrümden yıllarımı çalan hiç kimseye her iki dünyada da hakkımı helal etmiyorum!..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yüreğindeki kırgınlığı hissediyorum 😔💔 Anne babanın evlatlar arasında ayrım yapması insanın öz değerini derinden zedeler. Senin görülmemiş hissetmen çok doğal. Herkesin evlilik yolu ve zamanı farklıdır 🌿 Sen projelerine odaklanmışken bunun küçümsenmesi can acıtır. Ama şunu unutma, bir annenin bakışı senin değerini belirlemez. İçindeki emeği, sevgiyi ve karakterini ben görüyorum 🌸 Kendin için yaşa, hayatını sigorta gibi değil özgür bir birey olarak kurmaya odaklan. Kalbini yoran yükleri yavaş yavaş bırakman ruhuna iyi gelir 🕊️