Son aşkım İlk yarim Can bildigimsin , ne güzel demis Mustafa ceceli..
Var mi oyle biri sizin? Onun haber olmasa bile birine bukadar deger veriyormusunuz suan?
Var mi oyle biri sizin? Onun haber olmasa bile birine bukadar deger veriyormusunuz suan?
Kimseyi sevmiyorum severim elbet bir gün o zaman soylerim ben sana :)
Bende sevmiyorum aslınsa ama naparsın :))
Evet bu söz dilime dolanmış durumda, o benim son aşkım, ilk yarim :)
Ne guzel umarım ayrılmazsınız:)
İlkim değilsin ama sonum olacaksın / demek ister insan..
Duymakta guzel olur evet
Hak eden duyar zaten.. :) - Önemli olan bu sözleri hak edecek bir insanla birlikte olmaktır bence.
Aynen haklisin evet bu zamanda zor oyle birini bulmak sanki
Zor başarılır, imkansız biraz zaman alır sadece sen buna hazır mısın o önemli.. / yani diyor ki akışına bırak hayatı sana sunduklarını yaşa uyuyorsa devm et uymuyorsa uyanı kabul et :)
Dogrudur evet:)
Bende çok beğendim şimdi sözümü acaba sayfamın kapak sözümü yapsam :)
Yap evet gayet hos:)
Teşekkürler :)
Şu an ki.. İnsanın özü neyse gözü de onu görür dü ,)
Evet onu baktim simdi:) oda guzel
Resimle uygun olan bir söz kullanmayı tercih ediyorum genelde :)
Mükemmeliyetciyiz galiba:)
Evet :) - Nerden anladın? :)
Bunu profiline bakınca anladim:)
Hislerin kuvvetli demek ki :)
Sanırım:)
seninde ne olduğun belli değil profil saece gizem ve korku kokuyor :) - Profil fotonda çok manidar olmuş ,)
Korku mu kokuyor:) yok ya yokmayin gizemli bir melegim ben - ayrınca tsk
korku işin esprisi tabi :) -
Biliyorum:)
peki :) - gerisi sana kalmış ,)
Cevap
1Cevap
Evet, şarkı çıktığı ilk günden beri, bu şarkıyı ithaf ettiğim biri var.
O bilmiyor ama sanırım
Nasıl son aşkın ama ilk yarin olur ki yar sevgili demek zaten daha önce başkalarını sevmişsen nasıl ilk yarin oluyor? Sevdin ama sevgili olmadınız mı yani? :D
can bıldıklerım var sukur...
Tabi ki , peki son askin ilk yarin?
ılk askım hıc umrumda degıl cunku bu ılk gecelı 11 sene gectı ve o unvan sadece oyle kaldı.. ılkınde de son olandada hıc bır hıssıyatım yok.. cunku gecmıse donuk hareket etmem.. gelecek vaad eden ınsanı arıyorum.. o yuzden benım son dıye tabır ettıgım kısı o olacak.. ondan oncekılerın hc bır vasfı ve sıfatı yoktur..
Aynen oyle keske senin gibi dusunebilsem
dusunmek ıstersen bu sanıyeden ıtıbaren dusunebılırsın. belkı bıraz zorlanacaksın ama ıradenle her ıstedıgını yaparsın. bu sekılde kendını neden baskasına karsı kendını mahkum ederek acızlestıresın kı.. sana yakısır mı bu .. kendını boyle mı gormek ıstıyorsun. bu saplantılı ve sartlanmıs halınle mutlu olabılıyor musun.. onun ıcın olmak ıstedıgın gıbı ol..
Peki deneyecegim
İlk umarım son olur :)
Umuyoruz bizde :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar