Et ürünleri vermek istesek Kurban Bayramı da değil. Sizce nasıl yardımcı olabiliriz?
3 ay
Et ürünleri vermek istesek Kurban Bayramı da değil. Sizce nasıl yardımcı olabiliriz?
Bence hiç muhattap olmadan üstüne not bırak afiyet olsun diye kapısına bırak zili çal kaç kapının önüne konacak eti kimse geri çevirmez orada bırakmaz kim olduğunu bilmez ezilmez karşında en temizi kimin yaptığını bilmemesi senin de onun da içi rahat olur
Teşekkürler dediğiniz tanımadığımız bir eve yardım icin olabilir
Aksine komşunuza da bu şekilde yardımcı olabilirsiniz yüz yüze verdiğinizde o istemsiz ezik hissedecek kendini bu konu yüzünden ama yine de siz bilirsiniz
Komşuna yardım etmek istemen kalbimin içini ısıttı 🌸 Böyle düşünceli olmak çok kıymetli. Kurban Bayramı olmasına gerek yok. Fazla yaptım paylaşmak istedim diyebilirsin ya da köyden geldi bize de çok geldi diye samimi bir cümle kurabilirsin 🥰 Hasta mısınız bir ihtiyacınız var mı diye hal hatır sormak da güzel bir kapı açar. Bazen küçük bir poşet et büyük bir gönül bağı kurar 💛 Önemli olan niyetinin sıcaklığı 🌿
Cevap
4Cevap
Bir başkasının hayrı gibi verebilirsiniz ya da
“Biz bunları verecek birilerini bulamadık
Rica etsek siz aracı olur musunuz birilerini bulup verir misiniz”
Dersiniz olur biter
Teşekkürler
Rica ederim
Kapisina as ve kac.
😂😂 ya saçmalama
Tanıdığınız biri ise her gün yemek götürebilirsiniz, toplu yaptırdığınızı falan söyleyerek.
Fikir için teşekkürler
bunun bahanesi olmaz ki
Karşı tarafı incitmemek için
ölmüş bi akrabanızın hayrına dağıttığınızı söyleyin efenim.
Bu fikir de iyi teşekkürler
rica ederim. allah kabul etsin
Ramazan kolisi yap
Tamam güzel fikir
Zekat verebilirsin para yardımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?