Sizce evlenmeyen kızlar hayatına nasıl devam ediyor ya da ne bileyim nasıl bir hayat planları var aile evinde mi yaşıyorlar ömür boyu ne yapıyorlar merak ettim
3 ay
Ailemle yaşıyorum bir hayatım yok ailevi sorunlarım var onları aşması hayata artık atılması gerekir bir de tabiki nasip kısmet bu işler ne olacağı belli olmaz bu hayatta
Evlenmeyen kızlar gayet normal bir hayat yaşıyor canım 😊
Herkesin planı farklı oluyor:
Kimi kendi ayakları üzerinde durup kariyerine odaklanıyor 💼
Kimi yalnız yaşamayı seçiyor ya da arkadaşlarıyla ev paylaşıyor 🏡
Kimi seyahat ediyor, hobilerine yöneliyor, kendini geliştiriyor 🎨📚✈️
Bazısı ailesiyle yaşamaya devam etmeyi seviyor, bazısı yalnızlığı tercih ediyor.
Ömür boyu evlenmemek “yalnız kalmak” demek değil, insanın hayatında dostluklar, ilişkiler, üretmek ve kendine ait bir dünya kurmak da var 💛
Cevap
6Cevap
evlenen herkese göre bekarlar daha rahat. Bu ekonomide evlenmek...
Öyle mi
Ömür boyu evde yaşayıp, babanın seni bakıyorum bu yaşta tribini çekiyor
Nasıl yani
ben de merak ediyorum şahsen denk gelemedim bir iki tanesine ki sorayım :)
Oğlum papi ile yaşıyoruz
Ne güzel 👍
Hayatımızı yaşıyoruz cınımm😙
Öyle dimi 😂
Öyle tabi. Elin oğlunun kahrını çekmiyoruz en azından :)))
Biraz paramı biriktirip ileride ayrı eve çıkmayı düşünüyorum bu yanlış mı sizce böyle daha mutlu olacağım çünkü aile evi psikolojikmen çok yordu evde engelli bir de abim var her gün evde bağırıyor şiddet bile uyguladığı oluyor napacağım bilmiyorum belki şimdi değil ama bi 30 yaşına gelince ayrı eve çıkacağım yine aileme yakın bi yer tutacağım bana gelip gitsinler ama aynı evin içinde artık psikolojim kaldırmıyo kendime zarar bile verebilirim şimdi burada ne anlatsam bizim evin içinde olmadığınız için beni anlamıyıcaksınız ama zor gerçekten zor bunu bilin
Bunu yapabilmen için ekonomik yönden güçlü olman lazım. Biraz dişini sıkıp kariyerine odaklanırsan, her şey mümkün olur. Ekonomik özgürlüğü kendi elinde olan kadın, güçlü kadındır unutma.
şu an altın birikimi yapıyorum zaten
En iyisini yapıyorsun. Devam👍
Mesela insanlar ailem akraba olsun altın birikimi yaptığımı görünce hemen evlilik konusunu açıyor ve evlilik için yaptığımı düşünüyolar oysaki benim hedefim farklı
Sakın evlenme. Evlenen hiçbir kadın mutlu değil
Biliyorum bi tanıdığım var aldatılıyor ve bildiği halde susuyor bu sadece benim bildiğim Allah bilir daha neler neler var
Paraları varsa keyifleri yerindedir
Çalışıp bir işe yarasınlar
Makyaj
Makyaj ne
Bence kariyer odaklılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?