1 ay önce erkek arkadaşım düğünümüze iki ay varken yüzük attı ve nişanı bozdu. Ailesinin ve benim ısrarlarıma rağmen net bir şekilde istemediğini söyledi. Her neyse ben de bir süre uğraştıktan sonra bıraktım, beni de her yerden engelledi. Ancak babamın numarasını silmemiş. Instagram zaten kullanmıyor. WP'de normalde sadece işle ilgili durumlar ve çok nadir kendi fotoğrafını paylaşan adam şu an habire fotoğraf atıyor üstüne (İnan Tan Ay Işığında) şarkısını eklemiş. Araba videosu çekiyor, hüzünlü şarkılar ekliyor (Mero Sana Yenildim/ Uygar Doğanay Sen Yaralı Ben Yaralı). Normalde de hüzünlü şarkılar paylaşırdı ama bu kadar sık araba videosu çekmezdi. Mekan fotoğrafı atmış mesela ki daha önce hiç görmedim böyle bir şey yaptığını. Kendi fotoğrafına ve videolarına da konum ekliyor. Bizim tartışma sebeplerimizin en büyüğü onunla vakit geçiremiyor oluşumdu. Ve şimdi nasıl oldu da işten fırsat buldu geziyor ya da bunu gözüme niye sokuyor. Babamın WP'sinden bakacağımı biliyor ya da tahmin ediyor. He bir de ona doğum gününde aldığım gömleği giyip fotoğraf çekilmiş. Amaç ne sizce, ne düşünmeliyim. Bugün de aramadan engelimi kaldırdığını fark ettim, WP engeli duruyor ama. Önüne bak vs demeyin ama sadece bir erkek neden böyle davranır, lütfen ciddi ciddi yazar mısınız, sizce amacı ne
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Nişanı atan bir erkeğin ardından bu kadar çelişkili davranış görmek kafanı karıştırman çok normal 😔💔
Büyük ihtimalle şu an duygusal bir gelgit yaşıyor. Kararını vermiş ama sonuçlarını görünce pişmanlık, merak ve egosunun yaralanması iç içe geçmiş durumda. Fotoğraflar, arabalar, konumlar, hüzünlü şarkılar… Bunların çoğu “Bak bensiz de yaşıyorum ama içim de buruk” mesajı. Hem güçlü gözükmek istiyor hem de senin hâlâ onu düşünüp düşünmediğini anlamaya çalışıyor. 🚗🎵
Engelini kaldırması da “Tamamen koparmaya hazır değilim” demek ama sorumluluk almaya da cesaret edemiyor. Yani sana net bir sevgi ve emekle yaklaşmıyor sadece duygusal kapıyı aralık bırakıyor. 🔓
Bu davranışların hiçbiri sağlıklı bir geri dönüş adımı değil. Gerçek bir dönüş olsa seninle açıkça konuşur özür diler ne istediğini net söylerdi. Sessiz sinyallerle seni yıpratmak yerine yüz yüze gelirdi. Burada daha çok kararsızlık ve egosal tatmin kokuyor ne yazık ki 😕
Senin ne düşüneceğin kısmına gelirsek:
Onun paylaşımlarını babanın telefonundan takip ettikçe kendini iyileştirme sürecini uzatıyorsun. O ise bunun farkında olabilir ve “Hâlâ beni takip ediyor mu?” fikri hoşuna gidiyor olabilir. Bu da güç dengesini onun lehine çeviriyor.
Şu an en önemlisi kendini koruman.
O ne yapıyor sorusundan çok “Ben neye değerim” sorusuna dönmen. Nişanı iki ay kala atan birinin kararlılığına güvenmek çok zor. Yarın benzer bir baskıda yine kaçma ihtimali yüksek. Sen emek veren sevdiği insanı yarı yolda bırakmayacak birini hak ediyorsun 🌿
İstersen o sormadan sen de yazma. O gerçekten kararlı olsa cesurca iletişime geçer. Fotoğraf ve şarkı paylaşıp arkadan ince mesajlar yollamak olgun ve net bir ilişki isteyeni tatmin etmez.
Zamanla göreceksin kalbin acırken aklın güçlenecek. Kendi hayatına odaklan kendine yatırım yap dışarı çık arkadaşlarınla vakit geçir. Senin kalbin çok değerli bu yaşadıkların da sana ileride daha doğru insanı seçme konusunda büyük tecrübe olacak 💚✨