AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Buna şaşırmamızda şaşıracak ne var anlamadım doğrusu , evli birinin Karısını anlatmasınıda doğal karşılıyormusun acaba
Gayet normal bir durum bira nedirki aklından zorunmu var senin ac basını öyle ic başı kapalı olanların adını kötüleme
Dini kurallara uydugu icin kapalıdır.
Sonuclarina katlanmak sartiyla Arada askiya alabilir bu kuralları
Onla taptigi arasindadir bana ne derim!
kapali olmasi sart degil bir kiza sigara icmek gercekten yakismiyor
tanrının işi gücü yok ''hey bu niye içiyor.. vurun sunun '' dicek demi?
yanlış düşünüyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama
Kapalılara bir lafım yok bana bulaşmadıkları sürece...
Kapalı kızlar neler yapıo bira yanında solda sıfır kalır o yüzden ben şaşırmıyorum
çok akıl yoksunu bir soru bu? açık kızın bile içmesi iyi karşılanmazken bunu yapan kapalı fahişe den daha beterdir
bence sevısebılırde sonucta kapalılıgı sadece yakıstıgı ıcınde yapanlar var degıl ozgurluk ıste bunu yadırgamamak dıyorum samımıce
Bişey demek istemiyorum ama Allah yaratmış Azcık olsada Beyin vermiş ama yetmiyor...
Öyle başörtululeri Ajdarin eline verecen
Muz gibi yesin
dinine kapanacak kadsr bağlıysa ve bilgiliyse dininin hakkını vermediği için
ya boş boş konuşma... amacın ne misyonun ne kime hizmet ediyosun neyin örnek abidelik tavrını takınıyosun sen kimsin nesin ya...
HAD BİL...
ben ortaya fikir attım. diğer kapalıları bağlamaz ve misyonum yok iyice paranoyaya bağladınız.
şşşş tamam kes...
asıl sen kes. sorudan defol şimdi
hala uzatıyosun ufaklık...
hem hadsiz hem ukala hemde bilmiş bilmiş konuşuyosun...
Kizim sen kafayı mı yedin millet zaten kapalilara karsilar sende hep kiskirtiyosun
kapalıların hepsi bira içer falan demedim. neden kışkırtayım
Sen o örtünü at basından sonra napiyosan yap gerizekalı
hoop ağır ol bakalım. bana kendini aç diyerek aslında günaha teşvik ediyorsun galiba içen sensin
Ne icki icerim ne sigara. Acigim ama sadece basim acik bunu yargilayamazsin ama sen insanlara kötü düsünceye sevk ettiriyosun. milletin agzina laf veriyosun bunlarda kapali diyolar. Sen ve senin gibiler yuzunden
bak ben üstte dedimki: yazdıklarım diğer kapalıları bağlamaz
kimsenin ağzına laf vermem
Hihi tamam canım bana laf gelmiyo sonucta ama sizin gibi yapanlar oldukça kapanmaya soguk bakanlar oluyo
Bence açmasını başını çünkü beynin hava almıyor oksijene ihtiyacı var acil mal olmasan zaten kafanı niye örtüğünü bilmen lazım dahabhırak içki içmeyi
Bu soru şuna benzemiş: bir komünistin zengin olmasi veya camiiye gitmesi gibi bisey olmus
Hem islam adına kapanıyorsun, hem islamda haram olan alkolü kullanıyorsun. Tuhaf buluruz tabi.
Kapanarak bazı şeyleri elinin tersi ile atıyorsun o yüzden kapanmasın o zaman.. Evli adamın başka kadınlarla yatması normal gibi
Peki niçin kapandın kapalı daha güzel gözüktügün için mi
Kesinlikle haklısın başkaları bilmezse daha iyi tabi çünkü ülkemizde hala çok fazla cahil var..
Siz başörtüyü süs diye takıyonuz hiç takmayın daha iyi
Valla ben zaten kapalılar iyidir demiyorum hiç ne kapalılar gördük!
Bilmem ya bazı kişilerde örtünüyorsan hakkını ver örtünmüyorsan istediğini yap kafası var
Ortu altindan fondip dusundum de cok cool
@JoSam desteklıyorum :)
Üstü minare, altı... Neyse.
Senin iş de o hesap.
bunun gibi bir sürü hristiyan propagandacısı var bu sitede
hristiyan babandır. incilde değiştirilmiş bozuk kitaptır benim düşüncemde
Başörtüsü giyince melek olmanızı bekliyorlar.
aynen
Böyle insanlarla aynı oksijeni tüketiyoruz :(((
İçebilir, kendi bileceği iş, bize ne.
Hayir bence tuhaf degil. Olabilir
Icebilir ama yadirganir bunu tuaf bulamayiz.
Biraz dini konular hakkında bilgi edin. Kuran oku mesela
1- görüşümde algıda seçicilik yapıyorsun
2- islam dini tek din olarak konuşuyorsun
3- sadece islam dini olarak değil tüm dinler konusunda senden daha bilgili olduğumu düşünüyorum
@sam_seytani
@şam_şeytanı
Hak din o olduğu için diğerleri bozulduğu için sadece islamı sayıyorum. Madem bilgin var nasıl içebilir diyorsun?
bildiğim kadarıyla insanın özgür iradesi var ve islam dininde her kul kendi günahının bedelini ödüyor yoksa o içti diye onun yandığı cehennem ateşinden sana da bir köz düşüyor mu?
yani onun günahı seni bulmuyorsa içip içmeyeceğine karar vermek yerine kararına saygı duymayı denesen? @şam_şeytanı
Ben din kardeşimi uyarmakla mükellefim. Eğer banane deyip çekilirsem veya modern olmak adına yaptığı yanlışa saygı duyarsam tabi ki onun yandığı ateşten ben de payımı alırım. Sen bilgiliyim diyorsun fakat yanlış kitapları okuyup kendine göre yorumlamışsın. Biz yahudiler gibi her koyun kendi bacağından asılır diyemeyiz. Biz müslümanız ve din kardeşimizin doğru yola girmesi için elimizden gelen herşeyi yaparız.
tesettüre girecek kadar dini biince sahipse aldığı alkolün günahının da bilincindedir @şam_şeytanı
Bir daha düşün bilincinde olsa bu soruyu sorar mı? Ya aksesuar amaçlı ya çevre baskısı. İçten gelen yalnızca Allah rızası için yapılmış birşey değil.
o zaman yine benim dediğime geliyoruz böyle bir sosyo-kültürel çevreye sahipse bunun bilincindedir. @şam_şeytanı
Kesinlikle değil bu kız işlediği veya işlemeyi düşündüğü günahın bedelini bilse bilincinde olsa aklından dahi geçiremez içmeyi.
belki kız içinde müslüman bile değil. hatta hiçbir dine mensup değil ve deist? @şam_şeytanı
Bu kız ne olursa olsun benim hakkıma giriyor ve ben helal etmiyorum. Ve hala Allah a isyana devam ediyor.
gülümsettin @şam_şeytanı
Üzdün sen de
kasıtlı oladı ayrıca üzülmeni de anlayamadım @şam_şeytanı
içmek çok istiyorsan iç sana karışan yok
Bence yakışı durmuyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
onabakılırsa canı sıkıldığında zinada yapsın
at yemi balıklar gelsin
Rahat ol istediğin gibi yaşa
Kapalılığı moda olarak kullanan zıpırlar onlar
toplumda yapmaması lazım örnek olacak.
Kapali diyosun adi ustunde
Müslüman olun , Süslüman değil
yarasın ;)
Neyin kafası diycem belli biranın kafası
canın sıkılınca kafayıda aç o zaman gotun yiyosa
o zmana neden kapalısn
kapanmasında ki amaç ne ozaman?
Al işte aile zoruyla kapanan bir aptal daha.
Kapalı diye, inançlı görüldüğü için.
Altina tayt giy diger insanlar gibi ?;:,.
ayran içsin bence en güzeli
bence senin beliceğin iş
ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol..
Beynini yemissin sen beolm
Biraz abes duruyor.
Benim umrumda olmaz
İçtin galiba
Tezat bir durum
yürü git işine
mantıksızz