Yabancı erkekler müslüman erkeklerden daha nazik ve iyi. Kadınlara saygı duyuyorlar. Müslüman erkekler neden kaba?

Alman kadınları örneğin aşırı derecede sıradan giyinirler ve bazıları yaşlanınca güzel de olmuyorlar. Ama adamlar gidip aldatmıyor. Diğer Avrupalı erkekler örneğin kadınlara saygı duyuyor, onları kilo aldığı için ya da diğer ırkların kadınlarıyla kıyaslamıyor. Aşk bitince insan gibi ayrılıp yoluna bakıyor. Aldatma az, kıyas yok insani değerler harika. Manipülatif davranışlar yok. Evlenmek istediklerinde gerçekten evlenmek istedikleri için evleniyorlar. İstemiyorlarsa da şeffaflık ve niyetlerini ortaya koyup açık ilişki yaşıyorlar. Kimin neyi neden yaptığı o kadar net ki. Evlenenler ev işi de yapıyor çocuk da bakıyor hiç öyle sen kadınsın sen yapacaksın demiyorlar. Bu çocuk bu ev bizim birlikte göğüs göreceğiz diyorlar… olgun, net, şeffaf, kaosuz, saygılı, kıskanma olmadan, kadına karışmadan sessizce ve güzelce yaşıyorlar. Yemin ediyorum öyle güzel ki….

Ama bir yandan Türk erkekleri… Kıskançlık, ego savaşları, sürekli kadına karışma onu kendi malı gibi görmesi. Sürekli her şeyin kadının üzerine kalması çocuk ev yemek derken kadın çıldırıyor hiçbir şekilde destek ya da terapiye gitmiyorlar. Kadını benim annem böyle değil işte senin düğünde her istediğini yaptık nankörsün gibi üste çıkmalar ya da evlenince çalışmanı istemiyorum demeler vs o kadar yorucular ki. Bir de doğum yaparsın çocuğunu taşırsın saldın diye seni kınar üzer gider aldatır ya da sevgili olursun aklı fikri hep Rus kadınları bilmem piyasa değerim acaba bu kadından daha iyisini getir mi hesaplamaları vs

Müslümanım ama Hristiyan erkeklerin Müslümanlardan daha Müslüman gibi olduğunu düşünüyorum bazı konulardan…

Yabancı erkekler müslüman erkeklerden daha nazik ve iyi. Kadınlara saygı duyuyorlar. Müslüman erkekler neden kaba?