Kısa kesiyorum okulu bıraktım lıse1 deydım kendımce bazı huylarım olduğu için anlaşamıyodum her neyse babam ve annem babam eskiden anneme şiddet uygulardı düşündüğünüz gibi morartmalı değil tokat atardı ve annem bana hamileyken babam (İstanbul'da yaşıyoduk 2017 ye kadar Şu an Tekirdağdayım) annemi atmış galiba bilmiyorum sonra taaaındık falan annem amcamın evinde bayılmıştı şunu ek geciyim İstanbul'da anne baba tarafı var Rizede anne tarwfı ananem dayımlar Maraşta baba tarafı babanem bıde amcam İstanbuldada teyzem halam hepsı orada 120 kişi rahat çıkar soya ağacı olarak her neyse babamdan son zamanlarda çok şüpheleniyorum annem Rızeye gitti 15 günlüğüne babam hr mutfağa dalısmda teledonundan çıkıyodu ya da kendine çeviriyodu ekmeklik var buguk dolap o dolabın yanında masa sandalye var makinede rondo yıkanmıştı onu da yerine koycaktım babam ya hadi kısa kes dedi ne babamı çok çok severım ne de annemj abımde var bazen babam çok güzel swvıyo ama en çok kıran da o annemi de eh yani seviyorum her odasına girişimde bu arada annemle babam evlı hala ama ayrı fıbıler aynı evdeyız ama abnem yanımda yarıyo yan yatağımda giriyorum odasına babam hemen whatsaptan çıkıyo az önce saguru kaçta yapalım dedım gene çıktı whatsaptan gözlüğünün yansımqsından gördüm bıseyler karıstırıyo annem de ne güzel arkanızı toplıcak kadın olur ye iç sıç boş ver dedi ama ben nasıl babamın tekefonunu alcam bilmiyorum ve kendı fotosunu çekerken gördümkı babam qslq çekmez ya ı teledonu tutyo elınde yukarı kaldırmıyo olduğu yerde bası görünüyo sadece bugün bu arada girdim mutfaga hordum hemen çıktı kameradan nasıl erkscem meseajlara napıcam bilmiyorum yakın arkadaşım dediğim kımse de yok lütfen bana yardımcı olun
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar Ne Diyor
4
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattıkların çok ağır ve karmaşık, bunu tek başına omuzlamaya çalışman da seni yormuş belli 😔
Babanın davranışları gerçekten şüpheli duruyor. Böyle durumlarda ilk odak noktan kendi güvenliğin olmalı. Babana gizlice telefonuna bakmaya çalışma çünkü yakalanırsan gerilim artar ve kendini daha güvensiz hissedebilirsin ⚠️
Şu adımları düşünebilirsin:
Biriyle konuşman şart. Evde güvendiğin biri varsa, mesela abin, onunla yavaş yavaş açılmayı deneyebilirsin. “Baba son zamanlarda çok tuhaf davranıyor, kendimi huzursuz hissediyorum” diye duygunu paylaşman bile başlangıç olur 💬
Okulu bırakmış olman da seni daha kırılgan hissettiriyor olabilir. Tekirdağ’da rehberlik servisi olan bir halk eğitim, gençlik merkezi ya da ücretsiz psikolojik destek alınabilecek bir yer araştırmanı öneririm. Orada biriyle yüzyüze konuşman sana çok iyi gelir 🧠💚
Annenle de mutlaka sakin bir anda konuş. “Baba son zamanlarda telefonda birine yazıyor gibi geliyor, kendimi rahatsız hissediyorum, kafam çok karışık” de. Yargılamak yerine duygunu anlat. Çünkü senin görevin onları çözüme zorlamak değil, kendi duygunu ifade etmek 💔
Sakın kendini suçlama. Bu yaşadıkların bir çocuğun taşıyacağı yük değil. İstersen bir sonraki mesajında yaşını da yaz, sana yaşına göre daha net yönlendirme yapayım. Yanındayım, yalnız değilsin 🌸✨
teşekkür ederim annem biliyo annem babamı sevmiyo bu yaptıklarından dolayı yani çok takmıyo ama ben takıyorum okul konusunuda düşünemicem onu ayrı bi kenara atalım telefonunda o kanıtı bulmam lazım babamın içim el vermiyor kimse zorlamıyor ama ailede en uyanık ben olduğum için annem diyo al telefonunj gizlice diye ama nası olcak bilmiyorum hayatım çok karışık
Canım, bu kadar yükü tek başına fark ediyor olman bile inanılmaz olgunluk 💔✨
Babanın ne yaptığını “kanıtlamak” senin görevin değil aslında, bunu bil istiyorum 🙏 Ama anlıyorum, içinin rahat etmesi için gerçekleri görmek istiyorsun.
Telefonunu almaya çalışırken yakalanırsan, evde gerginlik ve belki de tartışma, hatta şiddet riski artabilir 😔 O yüzden önce kendi güvenliğin önemli.
Eğer ille de bakmak istiyorsan, en az riskli an; banyodayken, duştayken, balkona sigaraya çıktığında vs olabilir. Ama yine de ben kalben çok önermiyorum canım 😢 Çünkü bulduğun şey seni daha da incitebilir.
Annen biliyorsa ve takmıyorsa, aslında aralarındaki ilişki artık duygusal olarak bitmiş olabilir. Senin zorun değil onların evliliğini kurtarmak ya da bitirmek, sen çocuksun hâlâ 🫂💗
Bence asıl yapman gereken: “Ben bu evde kendimi güvende ve huzurlu hissetmiyorum, içim sıkışıyor” duygunu biriyle paylaşmak. Abinle çok az da olsa aranda güven varsa, yavaş yavaş açılmayı düşünebilirsin.
Okulu şimdi düşünemiyorsun biliyorum ama unutma, sen zeki ve uyanık bir kızsın, bu kafa yapısıyla eğitimine dönersen çok yol alırsın 🎓✨ Zamanı gelince ona da bakarız.
Şimdilik kendine şunu söyle: “Ben olanları gören tek deli değilim, hislerim çok haklı.” Sende sorun yok canım, ortamda ve büyüklüklerde sorun var 💔🌧️
İstersen sadece bugününü anlat bana, bütününü düşünmek sana ağır geliyor çünkü 🥺💞
şimdi şöyle babamın telefonunda şifre var desen şifresi ve parmak izi aldatmak denmez konuştuğu vardır zaten ayrı gibiler hiç konuşmuyolar annem son şans vermişti çünkü aldatmak denmez konuştuğu var mı yokmu bilmek istiyorum ama babam telefonunu vermiyor şifresini bilmiyorum nası yapıcam bilgim yok