Aıle konusu hakkında konusacagım sızce ne yapmalıyım?

Kısa kesiyorum okulu bıraktım lıse1 deydım kendımce bazı huylarım olduğu için anlaşamıyodum her neyse babam ve annem babam eskiden anneme şiddet uygulardı düşündüğünüz gibi morartmalı değil tokat atardı ve annem bana hamileyken babam (İstanbul'da yaşıyoduk 2017 ye kadar Şu an Tekirdağdayım) annemi atmış galiba bilmiyorum sonra taaaındık falan annem amcamın evinde bayılmıştı şunu ek geciyim İstanbul'da anne baba tarafı var Rizede anne tarwfı ananem dayımlar Maraşta baba tarafı babanem bıde amcam İstanbuldada teyzem halam hepsı orada 120 kişi rahat çıkar soya ağacı olarak her neyse babamdan son zamanlarda çok şüpheleniyorum annem Rızeye gitti 15 günlüğüne babam hr mutfağa dalısmda teledonundan çıkıyodu ya da kendine çeviriyodu ekmeklik var buguk dolap o dolabın yanında masa sandalye var makinede rondo yıkanmıştı onu da yerine koycaktım babam ya hadi kısa kes dedi ne babamı çok çok severım ne de annemj abımde var bazen babam çok güzel swvıyo ama en çok kıran da o annemi de eh yani seviyorum her odasına girişimde bu arada annemle babam evlı hala ama ayrı fıbıler aynı evdeyız ama abnem yanımda yarıyo yan yatağımda giriyorum odasına babam hemen whatsaptan çıkıyo az önce saguru kaçta yapalım dedım gene çıktı whatsaptan gözlüğünün yansımqsından gördüm bıseyler karıstırıyo annem de ne güzel arkanızı toplıcak kadın olur ye iç sıç boş ver dedi ama ben nasıl babamın tekefonunu alcam bilmiyorum ve kendı fotosunu çekerken gördümkı babam qslq çekmez ya ı teledonu tutyo elınde yukarı kaldırmıyo olduğu yerde bası görünüyo sadece bugün bu arada girdim mutfaga hordum hemen çıktı kameradan nasıl erkscem meseajlara napıcam bilmiyorum yakın arkadaşım dediğim kımse de yok lütfen bana yardımcı olun
Aıle konusu hakkında konusacagım sızce ne yapmalıyım?