Ic dokme seansi. Benim yerimde olsaniz, beni umursamayip bir de kizan bu insanlara nasil davranirsiniz?

Ciddiye alınmıyorum sessiz, cılız, sinik, çirkin olduğum için.

Sistem kilitlenir, "şu şekilde düzeltiliyor" derim duymazdan gelirler, sonra yetkili gelir o da aynısını söyler ve ben söylediğimde duymazdan geldikleri şeyi bana öğretmeye çalışırlar "bak böyleymiş" diye.

Ailem bile böyledir.

Abim vefat etti, reddi mìras yapabilirsiniz dedim yapmadılar, karşıladılar onun børçlarını, sebep? Aramışlar, bànkadaki müşteri temsilcisi karşılayın demiş, ondan. :))))) avukat arkadaşım çok hayıflandı tuh neden yapmadılar diye.

Ablam diṣim ağrıyor diyor, hayır soğuktan sinūzutin azdı, kulak buruna gitmelisin diyorum, yok diyor. Ama başka herhangi birisi söylediğinde aaa öyle mi tamam diyor. :D

30 yıllık hayatım böyle geçti. O yüzden bana ön yargılı davranmayan az sayıda insanla görüşüyorum ve bunların dışında herkesin böyle davranacağını biliyorum.

İş yerimde herkes vize randevusu almaya çalışıyordu, işle ilgili tur olacağı için. Birkaç arkadaşa söyledim şu saatlerde bak çıkıyor diye hemen aldılar. Diğerleri hâlâ alamadıkları gibi beni müdüre ispiklemişler, o da bana kızıyor. Len sanki girin sisteme bakın desem bakacaksınız, siz daha suratıma bile bakmıyorsunuz ki!

Ic dokme seansi. Benim yerimde olsaniz, beni umursamayip bir de kizan bu insanlara nasil davranirsiniz?