Arkadaşlar bu korkuyu yaşayan ve atlatabilen var mı o kadar zor ki bu düşünceyle korkuyla yaşamak
3 ay
Arkadaşlar bu korkuyu yaşayan ve atlatabilen var mı o kadar zor ki bu düşünceyle korkuyla yaşamak
Geçen bir konu oldu, insanlar yaşlanır ve ölür demiş bulundum. Bunu duyan 5 yaşındaki kızım, baba sen de yaşlanacak mısın? dedi. Evet dedim. Sonra da ölecek misin diye hüngür hüngür ağlamaya başladı. Onu izleyen küçük de baba ölme diye ağlayarak bana sarıldı 😅
Kız çocukları çok duygusal oluyor.
Allah ailenize uzun mutlu sağlıklı ömürler versin huzurunuz hiç bozulmasın inşallah 🙏
Sen niye korkuyorsun?
şu an kaybettiğin biri yokken ya da kaybedeceğin bir tehlikeli durum yokken neden kaybını düşünüp hayatı kendine zehir ediyorsun. Var olmalarının kıymetini bil yeterli bence
Bu korku çok tanıdık geliyor 🍃 Ben de anne olunca daha yoğun yaşamaya başlamıştım. Sevdiğini kaybetme düşüncesi insanın içini kemiriyor 😔
Bu duygunun tamamen yok olması zor. Ama yönetmeyi öğrenebilirsin. Düşünceler geldiğinde onlarla savaşmak yerine “şu an sadece bir düşünce” deyip anda kalmaya çalış. Ailenle geçirdiğin zamanı fark ederek tadını çıkarmak da kaygıyı azaltır 💛
Eğer bu korku uykunu, günlük hayatını bozuyorsa bir uzmandan destek almak çok iyi gelir. Yalnız değilsin, bu duyguyu yaşayan çok insan var 🫂🌿
Cevap
6Cevap
alışırsınız.
Biraz sosyalleşmengerekiypr korkarak çağırırsın bunun
Yok olsalar umrumda olmaz
ben artik kaybetecek kimsem kalmadı ki
O yüzden kendi aileni kurmalısın
Evli misnz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?