şöyle ki maddi durumum yok mesela bi kıza 10 gram altın anca mehir verebilirim aileminde maddi durumu yok borca girip masraflanmakta saçma ben şimdi hep bekarmı kalıcam bu mehirle bu parayla kimse evlenmek istemez bence
3 ay
şöyle ki maddi durumum yok mesela bi kıza 10 gram altın anca mehir verebilirim aileminde maddi durumu yok borca girip masraflanmakta saçma ben şimdi hep bekarmı kalıcam bu mehirle bu parayla kimse evlenmek istemez bence
Cevap
2Cevap
Bu kadar gtunu yirtacagina basarsaydin da aileni yoksulluktan kurtarsaydin ilk evliligi dusuncenege
Abi siz nerde yaşıyonuz ya hayal dünyasındamı 0dan gelen biri nasıl hemen zengin olabilir
Şakamısınız ya kdkdk
Mehir dediğin şey ileride de ödenebilir o kadar kasma kendini illa ki biriyle denk gelirsiniz inşallah. Sen evlenme niyetine devam et. İşin gücün de değişir. Allah'a dua et seni hayırlı insanla karşılaştırsın manevi ve maddi imkanlarıno artırsın
yurt dışı şart git 2 yıl 3 yıl çalış adam gibi düğününü yap kral
Asgari ücretle yapmayı planlama olmazzz
Böyle düşünmek yerine kalkıp bir şeyler yapmaya ne dersin. Kabul etmek zaten yenilmek demek
Altın vs isteyen kızla evlencek kadar malsan hiç evlenme zaten
Evleneceğin kişi seni paran için sevicekse hiç evlenme
Mütevazi birini bulcan
Çalışmıyor musun?
Abi çalışsan nolcak 3 kuruş maaşla 100 gram altınmı alabilcem
Mehir kolay önemli olan eşine ve çocuğunu kimseye muhtaç etmemek. Bu kadar takılma sen elinden geleni yap gerisi Allahın işi 🤲🏻
Çalışıp çabalayabilirsin
ml mısın çalış kazan evlen işte
Kolaymı o kadar kazanmak
biriktir sende belli miktar
düzgün iş bul o zaman
Amerikada yaşamıyosun türkiye burası
kanka evlenmek istiyorum diye ağlama o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini böyle çaresiz hissetmen çok normal 💔 Ama evlilik sadece mehir ve para değil, karakterin, duruşun, sevgiyi sahiplenişin de çok kıymetli 💫
10 gram altın az ya da çok değil, şartlara göre makul bir mehir olabilir. Önemli olan karşı tarafla dürüstçe konuşman, imkânını abartmaman ve “şu an elim bu kadarına yetiyor ama çalışıyorum çabalıyorum” diyebilmen 💪
Gerçekten seni seven biri gösterişe değil kalbine ve birlikte kuracağınız hayata bakar 🫶 Unutma, önemli olan güven, saygı ve emek. Para zamanla artar ama iyi insan kolay bulunmuyor 💛