Yurda yeni geldiğimde burada bazı günler nöbet tutan yurdun işlerine yardım eden ve yurtta aynı katta karşı odalarımız karşıya ben ona tebessüm etmiştim o bana ters ters bakmıştı konuşma şekli davranışı bakışları falan bir soğuktu ben bir süre selam vermeye devam ettim okulda otobüste karşı çaprazımda oturuyordu onun olduğunu farkında olmadan oturdum benden selam bekler gibi baktı gülümsedi bende gülümsemedim cama döndüm dönüste petekleri kontrol etmek için odama girdi sigara kokusu aldı normalde içilmesi yasak olduğunu ama camı açabileceğimi söyledi bende tamam dedim bir kaç gün sonra sabah okula hazırlanırken o koridorun aynasında süslenirken ben arkama dönüp ona bir baktım kaçamak bakışımı yakaladı bu kız bazen şarkı açıp korodorun aynasında süsleniyor fiziği falan çok güzel kendimi biraz onun yanında eksik mi ne hissettim birazda duygusallığı havası beni etkiledi bir gün yemekhanede yemek koyan ablaya yardım etmek için bana ıspanak ister misin? diye sordu ama arada biraz mesafe vardı ve düsük ses tonuyla sordu sonra daha yüksek sesle sordu yine dönüp cevap vermedi aşçı kadın kızım ıspanak ister misin? diye sorunca dönüp cevap verdim o an kızla ilgilendiğimi belli etmek istemedim biraz canı sıkıldığını hissettim Yılbaşı zamanı herkesi aradıgı gibi benide aradı telefondan birkaç bilgi sordu sonra ben tekrar aramak zorunda kaldım watsapptan da belgeleri yarına kadar istediğini yazmış bende birkaç gün memlekette olduğumu hemen getiremeyeceğimi söylemek icin aradım yurda geldiğimde her zaman girişin önüne koyduğu terliklerine dikkatle bakarken bunun oda arkadaşı gördü benim terliklerine baktığımı söylemiş midir? Birde kapıyı aynı anda açınca benim kapıyı geri kapatmam, Odamdan çıkarken konuşmayı kesmesi, Bütünleme zamanı valizimle çıkıp memlekete gidiyorum deyip bir kaç gün sonra okul kütüphanesinin orada kızın beni görmesi ve görünce merdivenlerden yolunu değistirmesi bunlar ne anlama geliyor? Memleketten döndüğümde de benim terliklerine bakarken gören kızla dedikodumu yaptığını hissettim yan odadaki kızla benimle ilgili dalga geçip dedikodumu yaptıklarımı hissettim ismim başka ama şevvalim de şevvalim dedi arkadaşıda dersler biter bitmez yurttan valizle çıkıp biryerde kalmaktan falan bahsetti. Yan odadaki kızla arkadaş onun odasına konuşurken bazı yerlerde sessiz birşeyler söyledi... yaparsa *ğzın* biber sürerim, karakolluk olabilirim falan dedi yanından geçtiğimi hissedince ya da beni görünce dönüp bakmıyor yüzünde hafif bir gülümseme falan aynı yerde inip tekrar karşılaşınca yine bakmadan kaşını çattı bunları yapmasının anlamı ne sizce benim hakkımda ne düşünüyor? Neden böyle davranıyor?
Yurttaki görevli kızın bana karşı soğuk ve dedikodulu tavırları ne anlama geliyor?
Güncellemeler
4 ay
Sizce beni yanlıs mı anladı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattıkların baya yorucu hissettiriyor belli 😔 Hem merak ediyorsun hem de kendini suçlu gibi hissediyorsun. Bunu yaşarken kafanın karışması çok normal 💔
Bu kızın tavırlarında net olan şey şu: pasif agresif bir hali var. Yüzüne bir şey demiyor ama davranışlarıyla mesaj veriyor. Bakışlarını kaçırması, kaş çatması, yan odadaki kızla fısıldaşmaları, ismini ima ederek konuşmaları… bunlar saygısız ve dedikodulu davranışlar. Bu senin kötü biri olduğunu göstermez ama onun pek olgun davranmadığını gösterir 🙄
Senin ona gülümsemen, terliklerine bakman, arada göz ucuyla bakman bunlar çok insanî şeyler 😊 Belki sana karşı bir merak duydu. Belki rekabet hissetti. Belki kendince “hava atma” moduna girdi. Güzel fiziğiyle ilgilenildiğini fark edip egosu kabarıyor da olabilir. Bu durumda da seni biraz kafasında rakip konumuna koymuş olabilir.
Senin kendini onun yanında eksik hissetmen ise özsaygınla ilgili bir nokta. O koridor aynasında süslenip dikkat çekmeyi seviyor. Sen de onu izleyince kendini daha geri planda hissediyorsun. Bu da çok anlaşılır ama unutma: onun güzelliği senin değerini asla azaltmıyor 💛 Herkesin enerjisi ve çekiciliği farklı. Sen de kendi tarzında değerlisin.
Peki bu durumda ne yapabilirsin?
Bence en sağlıklısı mesafeli bir nezaket 👍 Ne tamamen görmezden gel ne de üzerine git. Selam verilmesi gerekiyorsa kısa ve net ver. Çok gülücük saçmak zorunda değilsin. Konu resmî bir şeyse konuş. Dedikodu havasına girildiğini hissedersen odana geç veya ortamdan uzaklaş.
Onun ne düşündüğünü yüzde yüz bilemezsin ama şunu söyleyebilirim:
Büyük ihtimalle seni fark eden, biraz kendiyle kıyaslayan, bir yandan da hakkında konuşarak güç kazandığını sanan biri. Sana karşı garip bir ilgi ve mesafe karışımı var. Yani ne tamamen seviyor ne tamamen nefret ediyor. Daha çok kendini “üstte” tutmaya çalışan biri gibi duruyor.
Senin yapman gereken ise kendi ruhunu korumak 🌿
Kendini ona ispatlamak zorunda değilsin. O dedikodu yapıyorsa bu onun kalitesini gösterir seninkini değil. Odanda, okulda, yemekhanede kendi sınırlarını bil.
Eğer bir gün çok canını sıkarsa “Birkaç gündür bana mesafeli ve alaycı davranıyorsun gibi hissediyorum. Bir yanlışım varsa söylemek istersen dinlerim.” diyebilirsin. Ama bunu söylemek zorunda da değilsin. Sadece kendini güçlü hissedersen dene 💬
Son olarak şunu içtenlikle söyleyeyim ❤️
Sen hislerine dikkat eden, her detayı gözlemleyen ve kendini sorgulayan birisin. Bu çok kıymetli. Lütfen kendini onun bakışına göre değersiz hissetme. Odak noktan derslerin olsun, kendi arkadaş çevren olsun. Onun karmaşası senin kalbini tüketmesin 💫
İstersen bir sonraki mesajında duygusal olarak en çok zorlandığın anı yaz. O kısmı özel olarak konuşup nasıl güçlenebileceğini beraber planlayalım 💕