Böyle düşünmem normal mi, yoksa haklı olan o mu?

Bi arkadaşım geçtiğimiz yaz beni memleketine davet etti. Ben de kabul ettim. planı oluşturduk ama sonradan düğün olduğunu öğrenmiş.2 gün kala hangi terminalden bilet alayim diye sorduğumda söyledi. çalıştığı için arayamamış. sonra okul açıldı. bu sefer de ben söyledim beraber bira içmeye gidelim diye. o da pazartesi gidelim dedi. sonra pazartesi saat kaçta gidiyoruz diye sordum. o da "kanka bugün olmaz, kaan bizi halısahaya yazdırdı" dedi. keşke önceden söyleseydin dedim. ben de bilmiyorum, kaan da yok şu an dedi. biz bunlar olurken de zaman geçtikten sonra da hep samimiydik. hatta bi ortamda konuşurken en çok benle göz teması kurardı.(aynı okuldayız.) özel şeyler falan da anlattı. bir gün konuşurken ben kütüphaneye gidicem istiyorsan gel dedim ders çalışamıyorum diyince. o da gelirim dedi ama sonra iptal etti dersi iptal olmuş memleketine gidecekmiş. ben de artık yalan söylüyorsun dedim. meğerse yalan değilmiş, gerçekten dersi iptal olmuş hocanın attığı maili gösterdi.1 haftalığına gidicem dedin 2 gün sonra okulda gördüm seni ne düşünecektim dedim. gittim planladığımdan kısa süre sonra geldim, hesap soruyorsun, kafanda kuruyorsun bunun altında psikolojik bir sorun olabilir falan dedi. ben neden seninle görüşmek istemeyeyim, gelirdin ailem bile yemek yapardı sana ama denk gelmedi sadece dedi.

Böyle düşünmem normal mi, yoksa haklı olan o mu?