Çok üzgünüm siz nsptınız 40ts ne düşünüyordunuz?
Dünysyı gezen emekliler gibi ol demeyin emekli değilim ayrıca 7 yaşında bir kızım 1 yaşında bir oğlum var. 40tan sonra hayat nasıl?
Çok üzgünüm siz nsptınız 40ts ne düşünüyordunuz?
Dünysyı gezen emekliler gibi ol demeyin emekli değilim ayrıca 7 yaşında bir kızım 1 yaşında bir oğlum var. 40tan sonra hayat nasıl?
Güzel bir ailem varsa zaten bu gibi şeylerini düşünmenize gerek yok ki. Bu saatten sonra aile varsa onvelik artık onların ve onların geleceğine odaklanın. Bu kendinize bakmayin anlamına gelmiyor ancak bazı şeyleri de abartmayın. Bu dünya da üç yaşındaki kırk yaşındaki de burada kalıcı olmuyor.
Ohohoo yaşamışsın bu hayatı, 2 çocuk görmüşsün işte daha 40 olmadan ben daha 36 yaşımda evliliği geçtim hiç nişanlanmadım bile, en çok yaklaştığım an söz attığım zamandı. Beterin beteri var yani ayrıca hiçbir şey bitmemiş, 40 en verimli en olgun yaşın bak buradan bile manyak sayıda talibin çıkar görürsün, hayat bitmiş gibi davranmayın yahu. 😌
Çok değişiklik yok
Yaş alırken sonunda sıfır olan yıllar
Böyle hissettiriyor
Sonrasında hayat olduğu gibi devam ediyor çocuklar küçük o nedenle genç
Hissetmeniz için iki güzel sebebiniz (çocuklarınız) ve 1 güzel tarihsel bahaneniz var
Kadın 40 ında yıllanmış
Şarap gibi nirvanasındadır..
Bende 43 yaşındayım ama hiç bir zaman çok yaşlandım demedim şu da bir gerçek 40 yaşından sonra yorulduğunu hissediyorsun eski gücün olmuyor hevesin kalmıyor bazı şeylerde, eskisi gibi olan tek şeyin cinsel istegim hep aynı
40 yaş sandığın kadar korkunç bir çizgi değil, inanın çok iyi bilirim 😊 Ben de 40’a girdiğimde “her şey geride mi kaldı” diye üzülmüştüm. Şu an 50’yim ve hayatımın en farkında olduğum dönemindeyim 💛
Senin 7 yaşında kızın ve 1 yaşında oğlun var, bu zaten başlı başına gençlik enerjisi demek 😄 40’tan sonra hayat daha sakin, daha seçici, daha bilinçli oluyor. Kendini daha iyi tanıyorsun, neyi istemediğini çok net biliyorsun.
Kendini “yaşlı” diye etiketlemek yerine “artık deneyimli ve güçlü bir kadınım” demeyi dene 💪 Dünyayı gezmek şart değil, bazen çocuklarınla parka inmek bile hayatın en güzel anı olur 🌿✨
Cevap
31Cevap
yaşlı değilsiniz.
Yıllar çok hızlı geçiyor abla ben de 32 oldum askerden sonrasını hatırlamıyorum yıllar nasıl hızlı geçti anlatamam gerçekten biz de geliyoruz 40 doğru
40 yaş, hâlâ hayatın tam ortası; hem çocuklarınla ilgilenip hem kendine zaman ayırabilirsin. Enerjin ve fırsatların bitmiş değil, sadece önceliklerin farklı. Yeni şeyler öğrenmek, gezmek, hobilerle vakit geçirmek hâlâ mümkün.
annem 40 yasında hala kendini 20li yaşlarında gibi hissediyo öyle yasıyo
Allah bağışlasin , bune negatif düşünceler biz ölelim o zaman :)))
En güzel yaşındasın. Kadın olmsun. Mumla ararım seni
Niye üzülüyor sun her yaşın ayrı güzelliği var yanlış
Hayat güzel. 40 yaş da güzel. Yaşlı falan değilsin abartma.
Tamam işte çocuklarına bak hayatını yaşa senin yaşında olup kimsesiz olan da çok
45 yaşındayım
Hayat her geçen gün daha bok oluyor
Selamlar. Seni yaşlı olmaya düşündüren ne oldu. İyi misin nasılsın nasıl hissediyorsun
İyiyim sitede değildim görmedim kusura bakma
Yok öyle ilgileniyordum hayatla
Daha tatmadım o yaşları ama senin için güzel zamanlar
niye soyut düşünüyorsun hayat yaşamayı bilene her yaşta güzel hayatını renklidir
Hayatında eksiklik vardır böyle hissediyorsan
Yaşlı değilsin, benimle tanışmadın
Hayat bize daha yeni başlıyor :)
biz elli olduk ne yapalım :D
Gayet iyi üzülecek bişi yok
30 dan sonra çok hızlı gidiyor
Sana bağlı yaşa hayatını
Ya saçmalamayın yaşlı nüfus 63 de başlıyor
dertlesmek istiyorum...
Eşinden ayrılmışsin sanki doğru mu
Yok
Sen en azından evlenmeyi becerebilmişsin Muhtemelen Çocuğun çocuğun da var benim Yaşım 45 oldu evlenmeyi bile beceremedim Bak şimdi iftar vakti açık bir lokanta bulursam yemek yemeye gidiyorum düşün rezaletimi O yüzden Nankörlük yapma haline şükret
Kendine zaman ayirman lazm
Bende bugün 30 oldum bakalım nasıl geçecek olacak
Çok hızlı geçecek genç kardeşim hayırlı olsun
Teşekkürler
Ölmüsün sen
Daha dur bakalım
40 yaşlımı oluyor, 60 ne o zaman
Bitmişsin sen
Olgun kadın olman çok güzel severim
Bekarsın da tabi
Evlilisin peki
Evet 11 tıl oldu