İstanbul’da daha açık görüşlü (bizim oralarda solcu, kominist, laik, LGBTQ+ dostu denilen) insanlarla nerede tanışabilirim?

Herkese merhaba önce kendimden bahsetmek istiyorum. Ben iç Anadolu’nun az nüfuslu ve muhafazakar ilçelerimde doğdum ve üniversite boyunca orada yaşadım ardından üniversite için Karadeniz bölgesindeki üniversitelerden birine gittim ve dondurdum. Şu an ailemle İstanbul’da yaşıyorum. Yani kısaca doyduğumdan beri hep muhafazakar bir ortamda yaşadım çok tabuları olan insanlarla yaşamak zorunda kaldım. Şiir yazan, elektrogitar çalan, kendini iyi ifade edebilen iyi diksiyona ve hobilere sahip biriyim. Uzun yıllar spor yaptım dolayıyla iyi bir vücudumda var. Fakat hiç kız arkadaşım olmadı, hiç alkol almadım, bulunduğum çevre tarafından kabul görmek için aykırı biri olamadım. Hiç kendine laik diyen, ilişkisi olan, kendini LGBTQ+ birey olarak tanımlayan kısaca bizim oralarda “solcu, kominist” gibi tanımlara uyan bir kişiyle konuşup onun dünya görüşünü görmedik geldiğim yerde insanlar elinden gelse öldürecek böyle insanları. Ben böyle insanları da merak ediyor dünyalarını anlamak istiyorum. İçinde bulunduğum düzen ve kendini tutma beni çok sıktı. Daha açık görüşlü insanlarla da tanışmak istiyorum. Dünyada sadece benim fanusumdaki gibi insanlar olmadığının farkındayım ama fanusun dışından birini de tanımıyorum. İstanbul’da Üsküdar’da yaşıyorum. Buraya geleli yaklaşık 6 ay oldu. Önerebileceğiniz bir mekan bir dernek, vakıf etkinlik vs. var mı?

İstanbul’da daha açık görüşlü (bizim oralarda solcu, kominist, laik, LGBTQ+ dostu denilen) insanlarla nerede tanışabilirim?