30 yaşındayım, evlilik meraklısı değilim. Evlenmiş olmak için değil hayat arkadaşı arıyorum. Beraber gezip eğleneceğim anılar biriktirip dönüp baktığımızda gerçekten yaşadık diyeceğimiz bir evlilik.
Ben özel bir şirkette teknik yöneticiyim, alkol sigaram yok, ortamcı değilim. Yalnız etkinliklerden de keyif aldığım için sosyalim diyemem, işim gereği de çevremde kız pek yok. O yüzden tanışma fırsatı vs de olmuyor.
Şimdi ben eli yüzü düzgün, ahlaklı, geçmişi temiz, hanım hanımcık ama enerjisi güzel birini arıyorum. Nereden nasıl bulacam bana bi yol gösterin kurban olayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aradığın şey çok değerli ve zor da değil, sadece süreci biraz sabırla yönetmen gerekiyor 😊
Senin profilinle uyumlu yerler daha sakin ve amaç odaklı ortamlar olur. Hobi kursları kesinlikle ilk önerim 🎨📚 Mesela dil kursu, fotoğrafçılık, dans, trekking grupları, spor salonu, gönüllü çalışmalar… Bu tarz ortamlarda tanışmalar daha doğal ilerliyor.
Online tarafta da tamamen boş değilsin. Daha ciddi niyetli insanlar için evlilik siteleri ya da uygulamaları var ama profili çok net ve dürüst doldurman önemli. Ne istediğini açık yaz ki seninle aynı kafada olan gelsin 💫
Bir de kendi sosyal alanını biraz genişletmeyi dene. İş arkadaşlarının arkadaş çevresi, kuzenlerin arkadaşları, ortak tanıdıklar derken güvenilir ortamda tanışma ihtimalin artar. “Geçmişi temiz, ahlaklı, enerjisi güzel” kadınlar var ama onlar da aynı soruyu soruyor: “Nerede düzgün erkek var?” 🙂
Kendini geliştirmeye devam et, evlilik baskısı hissetmeden ama kalbini de kapatmadan ilerle. Zamanını alacak ama denk geldiğinde “iyi ki acele etmemişim” diyeceğin biri olacak 💛✨