Kız kardeşimle aramda 2 yaş var ben 27 o 25 yaşında evlendi severek falan ilk çocuğunu kayıp etti 2inci çocuğu doğurdu aslan gibi bir yeğenim oldu
Eşiyle tartışıyorlar çocuk dünyaya geldiğinden beri anlaşamıyorlar eşi 2 defa kayın babasıyla Kız kardeşime git dediler kapıya attılar 2 aylık çocuğu ile Kız kardesimin bu ikinci gelişi oldu aileme çocuğuyla birlikte ve her gelmesinde 2 hafta kalıyor yarın tekrar kendi evine eşinin yanına dönecek Kız kardeşime nasihat verdim bacım dedim dökün düşünün dogru kararı alın adınıza dedim inşallah iyi olursunuz daima bir ömür boyu dedim ama hem sen hem eşin aranızdaki saygıyı sevgiyi tükenmeyin ha baktın ki gercekten oluyorsa ayrılırsınız dedim ama çocuğunuz icin en sağlıklı kararı alın ki ikiniz de iyi olun dediğim sadede bu... ailem de şahit sen dedi eşinle tartışınca dedi tekrar dedi eşinin yanındasın eşin böyle sen boylesin dedi yuzume konu biz değiliz dedim surekli kendi yuvasını benim yuvamla kıyaslıyor ben şoook nasil davranacağımı bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer