Hele de kardeş erkekse eyvah!
Çorabı mutfaktan, gömleği heladan çıkıyor :D
Abla olmak zor hakikaten
Hele de kardeş erkekse eyvah!
Çorabı mutfaktan, gömleği heladan çıkıyor :D
Abla olmak zor hakikaten
Hayır, her abla kardeşinin arkasını toplamaz. Bu bir genelleme ve herkes için geçerli değil. Aile içi ilişkiler çok farklıdır; bazı ablalar koruyucu ve yardımsever olabilir, bazıları daha bağımsız veya mesafeli olabilir. Aynı şekilde, kardeşler arasında bağ, yetiştirilme tarzı, kişilik ve aile kültürü gibi etkenler davranışları etkiler. Özetle, bir ablanın sürekli kardeşinin arkasını toplaması yaygın bir davranış olsa da her zaman ve her abla için geçerli değildir.
Abla olmak tam zamanlı temizlik personeli gibi hissettirebiliyor 😅 Çorabı mutfaktan gömleği banyodan toplama kısmını o kadar iyi anladım ki 🧦🚿
Her abla kardeşinin arkasını toplamak zorunda değil ama çoğu bunu otomatik üstleniyor. Burada önemli olan sınır koyman 🧡 Kardeşinle konuşup bazı sorumlulukları ona bırakman hem onu hayata hazırlar hem seni yormaz. “Ben senin ablanım hizmetçin değilim” tonuna girmeden sakin ve net bir dille paylaşırsan süreç daha kolay olur 💬✨
Cevap
7Cevap
Hiç ablam olmadı hatta hiç kardeşim de olmadı
Şunları şımartmayın biraz sorumluluk alsınlar. Sonra bebek gibi oluyorlar.
Kardeş erkekse abla da olsan küçük kız da olsan erkeğin arkasını toplama görevine mecbur bırakılıyosun
Ben topluyorum cano kızsakta şaf söylesekte mecbur
Ağzımda dilimde tüy bitti Cano, dinlemiyor zalımın oğlu :D
cüzdanını benim yastığımın altına koymuş, bulamıyor
ne alaka Cano, benim yastığım neden :D
Aslında cüzdana gerek yoktu Cano, kartlar ve paraları bıraksa yeterdi :D
Ablam yok abla da değilim bilmiyorum
Ablalara sormak lazım
Çoook topladı ablacım zamanında
Bilmem ablalara sormak lazım
Kesinlikle öyle
Herhalde
hayır toplamıyordur