Sonradan olur mu bu? Ben büyürken biraz bozuldum anne baba ilşşkşm tam yokmuş gibi hissediyorum. Annem tamam da babam bilmiyorum yani o bağ tam kurulmamış gibi,,, nasıl olur?
3 ay
Sonradan olur mu bu? Ben büyürken biraz bozuldum anne baba ilşşkşm tam yokmuş gibi hissediyorum. Annem tamam da babam bilmiyorum yani o bağ tam kurulmamış gibi,,, nasıl olur?
Babamı severim oda beni sever bilirim ama bir kopukluk yaşadık ben büyüdüm neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrendiğimde koptuk şimdi iş için şehir dışında ama özlemiyorum garip bir his
Baba kız bağı, çocuklukta zedelense bile sonradan güçlenebilir ❤️ Bu his sadece sende yok değil, çok kişi benzerini yaşıyor.
Babanla aranda mesafe olmasının nedeni onun duygularını gösterememesi, kendi yetişme tarzı ya da senin ergenlik dönemindeki kırgınlıkların olabilir. Bu bağı kurmak için küçük adımlarla başlayabilirsin 😊
Mesela onunla baş başa kısa yürüyüşler, çay içmek, çocukluğundan bir anı sormak, “Sen beni küçükken nasıl görürdün?” demek bile kapı açar. Zor geliyorsa duygularını bir mektup yazarak da anlatabilirsin 📝
Babandan “mükemmel baba” olmasını değil, biraz daha yaklaşmasını bekle. Biraz sen adım at, biraz o atar. Zamanla o sıcaklık oluşabilir 💕
Cevap
3Cevap
Babanla bağ kurmak
Senin ve onun birbirinize verdiğiniz değerle alakalı
Evlenirken net olur bence
Bizim de yok
Zor olmuyor mu
@Ay_ışığındasaklıdır alıştım
Okul?
gerek yokki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?