Annem sürekli benimle ilgili insanlara bişiler anlatıyor insanlarda?

Laf sokmalı cevap veriyor anne niye anlatıyorsun diyorum e soruyorlar diyor. E Diyorum ama imalı laf sokuyorlar bazen hakarette ediyorlar. E. Yalan mı söyleyeyim diyor. Ama başkalarının kendi hayatını falan anlatmıyor ablamın veya babamın. Beni niye insanlara kötülüyor ben anlamıyorum. Tanıdığım tanımadığım herkes beni duyunca hakaret Ediyor. Arkamdan iyi kötü konuşulmasına gerçekten dayanamıyorum. İntiba haysiyet duruş insanların zihninde ki karakter görünüşüme gerçekten kıymet veriyorum bunlar benim benliğim saklamak istediğim bir şeyi en yakınım annem düşmanımmiş gibi içerden bilgi vermesi benim kadınlara karşı duygumu sonduruyo. Evlenmek istemiyorum baba olmak istemiyorum çünkü hep kötüleniyorum millet gerçeği bilmiyor duyduğuna inanıyor.
Bundan kurtulmak için ölüm tek seçenek midir acaba annem Babam yaşadığım sürece yaşayamam ben psikolojim zaten zedelenmiş. ben bende mesela. bir ürün vardır ama kimseye söylemiyorumdur. Hatta o ürünü biriyle satın alma hayali kuruyoruzdur. Hop babam Ali de de işte şundan var diyor. Madem dört dörtlük bir ailesiniz ya yalan katiyen olmaz falan ozmn fazla bilgi niye anlatıyorsunuz konuşmak için karı Koca laf taşıyor o Allah kahretsin ya bu dünya böyle donuyorsa benim karakterime ters ben yaşayamam
Annem sürekli benimle ilgili insanlara bişiler anlatıyor insanlarda?