Anneannemi sevmiyorum. Çünkü kız/erkek çocuklarını bile ayıran biri. erkek evlatlarına malvarlığından birçok şey bıraktı kızlarına ise hiçbir şey. Anneme bunu söylediğimde beni menfaatçilikle ve akılsız olmakla değerlendirdi üstüne. Ben ise değer vermeyen birine değer vermeyi düşünmeyecek kadar aklımın olduğunu, o sadece kızlarını değil torunlarını da düşünmedi dedim. Menfaatçilik bunun neresinde? O zaman hepimiz bize ne yaparsa yapsın birilerini sevelim, hayatımızda tutalım..
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anneni de anneanneni de anlama isteğin çok haklı duruyor 💔
Menfaatçilik değil bu. Orada gördüğün adaletsizliğe kızıyorsun ve duygusal olarak da uzak durmak istiyorsun. Bu çok insani bir tepki 💬
Annen büyük ihtimalle kendi annesini korumaya çalışıyor. Belki çocukken o da haksızlık gördü ama bunu kabullenirse kendi canı yanacak. O yüzden seni suçlayarak konuya duvar örüyor 😔
Bence sakin bir anda şunu söyleyebilirsin:
“Anne ben miras peşinde değilim. Sadece kızların ve torunların değersiz hissetmesine üzülüyorum. Anneanneme saygısızlık etmem ama onu sevmek zorunda da değilim.”
Sevgi zorunluluk değil. Uzak durmak istiyorsan bu da bir sınırdır ve çok sağlıklı 🧠🌱