Ailem sevgilimi eski kavga yüzünden hâlâ istemiyor, ayrı eve çıkıp uzakta evlenmek mantıklı mı?

Ben sevgilimle liseden beri beraberim ve sevgilim Eskiden kuzenimle fiziksel olarak kavga etmişti Çünkü kuzenim ona sinirlenip ana avrat sövüp konum atıp çağırmıştı ve çok ciddi bir şekilde kavga ettiler Bu yüzden akrabalarım ve ailem Erkek arkadaşımı sevmiyor kendisi zaten pişman ama yaşları çok küçüktü Daha 18 yaşındalardı bu kavga olduğunda Fakat ne ailem ne akrabalarım olayın üstünden uzun zaman geçmesine rağmen hala onu sevmiyor ve ne zaman Onunla ilgili bir şey olsa laf etmeye çalışıyorlar ben tek başıma savaşmaya çalışıyorum onları haddini bildirmeye çalışıyorum ama artık dayanamıyorum ve çok sinirleniyorum küçük kardeşim bile ben o * arabasına binmem gibi şeyler söylüyor ve ailem buna hiçbir şey demiyor ailemden uzakta sadece kendimiz evlenebiliriz maddi durumumuz buna el veriyor Ben de o da Allah'a şükür okuduk ve kendi gelirimiz var Ayrıca onun ailesi beni çok seviyor Fakat benim ailem asla onu sevmiyor evlilik teklifi aldım mutlu olmadılar bir şey söylüyorum asla mutlu olmuyorlar ve bu beni gerçekten çok yıprattı en sonunda kendim ayrı eve çıkıp zamanı geldiğinde de ailemden uzakta sadece kendi yakınlarımızın olduğu bir şekilde evleniriz diye düşünüyorum fakat bir yandan da babama çok düşkünüm ailemi de geride bırakmak istemiyorum ama benim için kendi geleceğim önemli ve şu anda onlar haksız Ne yapacağım bilmiyorum

Ailem sevgilimi eski kavga yüzünden hâlâ istemiyor, ayrı eve çıkıp uzakta evlenmek mantıklı mı?