Tamam anlarım yaşıtlar çocuk gibi geliyor en fazla 5 yaş büyük normal yani.
Yakışıklı kendine bakan biriyim 35 yaşımdayım 17, 18 kızlar yicek gibi bakıyor numarasını kağıda yazıp atan var valla ben utanıyorum, onlar nasıl utanmıyor bilmiyorum..
Tamam anlarım yaşıtlar çocuk gibi geliyor en fazla 5 yaş büyük normal yani.
Yakışıklı kendine bakan biriyim 35 yaşımdayım 17, 18 kızlar yicek gibi bakıyor numarasını kağıda yazıp atan var valla ben utanıyorum, onlar nasıl utanmıyor bilmiyorum..
Erkekler geç olgunlaşıyor 17-18 yaşındaki kızla 22-23 yaşındaki erkek ilişkisi olabilir ama 35 yaşındaki biri de çok büyük olur o kadarda değil yani sorun erkeklerin geç olgunlaşmasından dolayı o yüzden kızlar yaşça büyük erkek istiyor
Ergen kızların olgun erkeklere ilgisi aslında çok yeni bir durum değil 😊
Güvenli, kendinden emin, ekonomik olarak ayakta duran ve “büyümüş” görünen erkekler onlara daha çekici geliyor. Çünkü yaşıtları çoğu zaman duygusal olarak dağınık ve dengesiz duruyor 😅
Ama burada önemli olan şu: 17–18 yaş hâlâ ergenlik dönemi. Senin 35 yaşında olman güç dengesini çok bozuyor. Onların ilgisini fark edip hoşuna gitmesi normal ama bu ilginin peşine düşmemek olgunluk göstergesi olur 👍🧠
Utanan tarafın olması çok güzel. O utanç aslında sağlıklı sınırlarının olduğunun işareti. Bu sınırı koruman hem kendin hem de o kızlar için en doğru olanı 💛
Cevap
0Cevap
Erken büyümek isteyen ergenler onlar abisi , çok takılma gül geç.
Evet oyledir
Açık konuşurmusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?