Üvey kızım beni neden anne olarak görmüyor ve sürekli saygısız davranıyor, ne yapmalıyım?

Merhaba, eşimle birbirimizi severek evlendik onun üç kızı var eski evliliğinden. Çocukları çok seven biriyim eşimin en küçük kızı bizimle 2.5 yıldır beraber yaşıyoruz onlarla aramız çok iyiydi ama en küçük kız fazla inatçı ve saygısız davranışlarda inat ediyor eskiden yaşı küçük olduğu için görmezden geldim ama şimdi 12 yaşında benim de 1.5 yaşında kızım var. Haksızlık olmasın kızımı kıskanmasın yanlış anlamasın diye kızımla bile fazla ilgilenemiyorum içim içimi yiyor bazen.. eşimin kızı beni bir anne olarak görmüyor evin hizmetçisiymişim gibi ya da bir çocukmuşum gibi davranıyor. Bir şey sorduğumda bir şey istediğimde ters konuşuyor, bana kaşlarını çatarak bakıyor , sanki karşısında bir çocuk varmış gibi alaycı konuşmalar yapıyor bir şey dediğim zaman. Ve onu hiç bir zaman mutlu edemiyorum. Dün doğum günüydü ona hediye alırken kızıma da toka ve hayvanfigürlü magnet almıştım hayvanları tanıması için üvey kızım küçük kızıma hediye aldığım için bundan hoşlanmadı benim doğum günğmdü sadece bana hediye alman gerekiyordu ona neden aldın dedi ve önceki gün doğum gününü onun sevdiği bir konseptle kutlamış bütün arkadaşlarını çağırmıştım ve bütün gün kızınla ilgilenmeden onun organizasyonu ile ilgilendim eşimin zoruyla bana bir teşekkürü çok gördü. Kızım ortalıklarda kendi kendine oynadı günü öyle bitirdik ama üvey kızımı hiç bir şekilde mutlu edemiyorum açıkçası artık yoruldum. Duygusal anlamda bitmiş durumdayım. Düşünceleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.

Üvey kızım beni neden anne olarak görmüyor ve sürekli saygısız davranıyor, ne yapmalıyım?