Bu devirde evlenmek isteyip evlenenler bir şeyleri sorgulamadan karşıdakini doğru insan zannedip de nasıl evleniyor yuva kurabiliyorlar ya doğru insan değilse nasıl güveniyorlar? Benim hevesim yok mesela böyle şeylere millet nasıl söz, nişan, düğün, ev yerleştirme eşya alma vs. vs. Bunları nasıl hallediyorlar kusursuzca? Çok mu becerikliler biz daha ilişki yapamıyorken millet nasıl evlenip yuva kuruyor bunun sırrı ne arkadaş? Vahiy mi geliyor da sen bu adamla bu kadınla evleneceksin diye nasıl oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her nasip kaderini bekler
Evlenenlerin de çoğunu görüyoruz yani erken yaşta evlenenlerin çoğu cahil , ve kendini yetiştirememiş insanlar.
Evliliği marifet olarak gören sığ bir zihniyet var maalesef halbuki dağa kendine yetemezken kendi ayaklarının üzerinde duramazken koca parası yiyelim çocuk bakalım ya işte yemek bulaşık ev işi yok teyzelerle gün yapalım.
Bilmiyorum abi benlik değil yani kesinlikle
Birlikte çalışıp birlikte kazanılır
Her işte birlikte hareket edilir
Bir evim olmalı bir arabam kimseye medet ummam. Ne hiç bir erkek bir kadına ne de bir kadın hiç bir erkeğe muhtaç kalmamalı ilerde bunu senin kafana kakar çünkü.
Çoğu aldatma ihanet ya da düşman statüsünde bitiyor neden? Çünkü çoğu daha kendine yetemezken çocuğuna eşine yetmeye çalışan kadınlar.04 Yorumla
Soran4 ayAblam 32 yaşında hala evlenemedi onun nasibi yok mu😔
Soran4 ayEvet herkesi beğenmiyor bir akrabamız diyor mesela anneme kızınla şu çocuğu yapalım mı hani bir tanışsınlar görüşsünler ama ablam kestirip atıyor görüşmüyor bile
Soran4 ayMuhtemelen aşık olup evlenmek istiyor ama aşk da benden geçti diyor napıcak bilmiyorum bazen üzülüyorum etrafındaki herkes eşini bulmuş bir ablam bulamadı keşke o da mutlu olsa artık ve benim elimden bir şey gelmiyor
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayÖncelikle hayır vahiy gelmiyor. Ama biliyorlar, evleneceklerini içten içe. Hani bazen sen bir yola niyetlenirsin, bütün taşlar yerine oturmaya başlar ya öyle oluyor. Çıkan zorluklara da “halledilir” diye bakıp hallediyorsun.
Bazen de koştur koştur evlenenler oluyor. Paldır küldür. Ne bileyim kaçanlar, ailesi istemediği halde o yolda ilerleyenler, onlarda mesela aşırı bir beraber olma duygusu hissettiği için o yolda ilerliyor.
Siz ise aklınızla birini arıyor, seçmeye çalışıyorsunuz. Bu akıl ile alakalı bir şey değil. Evet cesaret işi, çünkü çok büyük güven gerektiriyor (20 yaşında bende varken o cesaret şu an nerdeyse 30 yaşımda yok mesela). Terzi olduğunuzu düşünün ve en nadide parçanızı taşıyacak o mükemmel insanı aradığınızı düşünün. Halbuki o kişi karşınıza çıktığı anda onu kollarından, belinden, vs. zaten tanıyacaksınız zaten, hiçbir prova gerekmeksizin. Ve siz onu gördüğünüzde “heh” diyeceksiniz “işte bu”. 😊
00 Yorumla
4 ay21 yaşında evlenmiş biri olarak söylüyorum parasına bakmadım tipine felan da bakmadım hatta düğün bile istemedim bakireydim bende bu ilgisini çekmişti ve ben onun için herşeyden vazgeçmiştim o da hayatında bu şekilde ona yaklaşan ve anlayışlı sırtında duran biri olmadıgu için bana bağlandı ve sevdi ve bana dokunmaktan çekinen biriydi kendisi bende de bu ilgimi çekmişti çünkü erkekler zorlada olsa yapmak istediklerş zaman yapan varlıklar bakire olmasam bile ben istemediğim için bana yine dokunmazdı biraz karakterden kaynaklı karşıdaki size güven vermesi lazım güven olmazsa evlilik olmaz
13 Yorumla- 4 ay
Valla bekaretene önem veren bir kadın değilim ben ztn bu algıyıda sevmiyorum ben erkeklerde bazı erkekler buna bağlanabiliyor ve bekaretim oldugu için özel hissetmiyorum tabikide ne insanlar var dünyada bekaret bir işe yaramıyor burada anlatmak istediğim o değildi bekaret olsun veya olmasın siz onun için maddi manevi herşeyden vazgeçseniz bile o süslü evlilik ilk başlardaki givi ztn olmuyor
- 4 ay
Ben sadece güven ilişkisi seven biriyim bana o güveni verdiğş için evlendim çünkü aşk bitiyor sevgiye dönüşüyor ediyor ama herşeyş bitiren tek şey güvenin kaybolması
Gizli Üye(25-29)4 aySen her şeyi bu kadar sorgularsan tabii ki ilişkin olmaz mükemmeli aramayı bırak kimse mükemmel değil buna sen de değilsin karşındakinden her şeyi becermesini bekleme kimse her işin altından kalabilecek kalibrede değildir ilişkiler tolerans ve yardım üzerinedir birlik üzerinedir karşındaki kişiye bazı konularda anlayış gösterebilmen yetmediği noktada senin destek olman ve bunları yaparken yorgunluk hissetmemen mutlulukla yapman senin doğru kişiyle olduğunu gösterir yorgunluk elbette olacaktır bahsettiğim toksik olan yoruculuk
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanlar evlenirken yüzde yüz emin olmuyor aslında 🙃 İçlerinde hep bir risk ve belirsizlik var. “Doğru insan”ı değil kendilerine “uyumlu insan”ı bulunca adım atıyorlar çoğu zaman 💫
O söz, nişan, düğün kısmı da dışarıdan kusursuz görünüyor ama arka planda bolca stres, kavga, gözyaşı oluyor 😅 Kimse vahiy almıyor, sadece “hazırım” duygusu geliyor bir noktada.
Senin hevesinin olmaması da çok normal 💛 Herkesin hayat temposu, önceliği, ilişki algısı farklı. Kendini zorunlu hissetmen gerekmiyor, zamanın gelince istersen denersin, istemezsen de harika bir hayat kurarsın 🌿✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
69Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 4 ayparası olan tipi olan evleniyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
4 ayÇoğunun ki çıkar ilişkisi ya da mantık evliliği hani bir başlayalım birbirimizi severiz gibisinden devam eden ve tamamlanan akitler.
Aşık olupta evlenen azdır bana göre. Aşk bekleyenlerin çoğı benim gibi kadrolu bekat . Varsın fosil desinler. Hayata bir defa gelıyorum Aşık olmadığım kişiyle evlenmeyeceksem anlamı yok.
Sırf evlendi desinler diye yuva kurulmaz. Aldatmaların cogu ıste bu evlılıkler.
Onu gördüğünde kalbin pırpır edicek , nefesin kesılıyor gibi hissedeceksin. her zamanki cumlelerını souleyemeyecek afallayıp sacmalayacaksın , ve yuzune aptlımsı bir sırıtma gelıcek. İşte o zaman o kısı senın ruhunu tamamlayan aradığın kişidir. Birde Allahtan korkuyorsa tamam bu iş.
Sen duanı et verende bahtı kılanda Allah
05 Yorumla
Soran4 ayŞimdi görücü usülü evlenenler de bir zaman aşk için evlenmek istiyordu anladıkları alık olunca bir bok olduğu yok aşktan ümitlerini kesip evlendiğini sevmeyi tercih ettiler ama zor bir karar bence ben de cesaret edemem buna
- 4 ay
İnsan aşktan umudunu yitirirse görücü usulü evlenebilir ben karsı degılım. Enazından belli bir ciddiyette ilerler. Aileler ilişkileri bilir. Adı olur.
Şimdi insanlar flört ayagına manavdan elma secer gıbı farklı farklı adaylarla gorusuyor. Neymıs kendısı ıcın hangısı uyhınsa ona oyle karar verecekmıs bak sen.
- 4 ay
burada gecen bir soru gordum kız jste sıralamıs birisi avukat, birisi muhendıs , birisi saglıkcı hangisini seceyım dıye ozellıklerını falan yazmıs usenmemıs bırde..
Ask sevmek boyle bırseymı? Arasında kalıyorsan sen hıcbırını sevmıyorsundurkı . İnsan oyle bırıyle evlenmelıkı gozu ondan baskasını gormemelı yanlısmı dusunuyorum ben. Yanı alternatıfı olmamalı dunya uzerınde
Soran4 aykimse ay ben şunların arasından şunu seçeyim demek istemez bir yaştan sonra bir olgunluk geliyor tamam mı hani ben daha olgunluğa erişmedim de 25 yaş sonrasında galiba oluyormuş hani şunu söylemeye çalışıyorum bir yaştan sonra aşık olmak zorlaşıyor zaten tamam mı haliyle hani mantıksal yaklaşıyorsun artık özellikle hani böyle gözün kör olmuyor anladın mı özellikle 25’ten sonra falan eğer biz mesela sen 18:19 yaşında biriyle tanıştıysan daha farklı oluyor 25 26 yaşında yaşında biriyle tanıştıysan daha farklı oluyor sen o 18:19 yaşında tanıştığın o dönemde dahakü körüne bağlanıyorsun tamam mı çünkü yaşın küçük hani cahilsin ama 25 26 işte gece 1.01 şeyler oturuyor artık kafanda ne istediğini neyi istemediğini biliyorsun o yüzden seçim daha zor oluyor çünkü beklentiler artıyor sen bunla yıllar önce mi sen çulsuz bir böyle beş parasız böyle sırf çok aşık olduğun için birini severken bir yaştan sonra maddi durumu iyi mi geliri nasıl bunlara mı bakıyorsun yani bu bir gerçek
- 4 ay
Doğru
4 ayDoğru insan? Ne bu? allah size kul mu yolluyor? İki tarafta saygı ve sınırları belirliyeyebilen. Özellikle saygı konularında uyuşma gösteren insanlar "olur bu iş ya" diyerek giriyor. Genelde erken yaşta evliliğe gidicek ilişkiye girdin girdin sonrası Maverick abimizin "it dalaşı" dediği ilişki tarzına girerek bir ilişki arıyorsun en fazla sevgili FB belki nişanlı ama bozuluyor yani evliliğe varmıyor ztn o iş adı üstünde 25+ sonrası ilişkilerin tümü " it dalaşı" niteliğinde başlar ilerler son bulur.
Doğru insan/Ruh eşi/Kader aynam... vs vs diyorsanız uğraşmayın... Siz köle arıyorsunuz. Mal gibi kullanılıcak erkek-kadın arıyorsunuz. Evliliğe ya da ilişkiye karşı tarafı kullanmak amaçlı istiyorsun sadece bir basabmbak olarak kullanıcak "kör şifayı bulunca ilk önce bastonundan kurtulurmuş" ata sözünü uygulatıcak baston aramaktasın...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
4 aySorun bizde onlarda değil. Onlar evlenmeden yaşanmaz kafasında ve birbirini bulunca evleniyorlar. Bizler seçicilik sayesinde önümüze çıkan fırsatları eliyoruz. Ya doğru insanı bulamıyoruz , ya da biz doğru kişi değiliz. Dengini bulamiyon yani. Soner Sarıkabadayı 'nin bir şarkısın da dediği gibi; kimine az geldim, kimine de fazla 😅
23 Yorumla- 4 ay
Ne tipsizler , ne fakirler, ne karaktersizler bile evleniyor. Evlenmek isteyen her türlü evlenir. Bak bir örnek veriyim kendi çevremden. Bir iş arkadaşım vardı. Kadındı. 25 yaşında boşandı, çocuğu vardi 3 yaşında. 2 yaşındayken evlenmiş. Neyse ben bununla çalışıyorum. 8 saat haftada 5 gün yanımda. Dip dibeyiz. Sürekli sohbet muhabbet ediyoruz içini dışını öğrendim artık. Okadar yakınım. 2 sene boyunca hep onu görüyorum annemden babamdan çok onu görüyorum ve 8 saat sohbet ediyoruz. Neyse bu kadın boşandı. Çocuğuna bakmadi. Babasinda kaldı çocuğu herhangi bir gerekçesi de yoktu babasına bırakmak için. Neyse bu önüne gelenle sevgili oldu. Öğretmen, asker, avukat falan hep takıldı böyle. Ben kankasiyim bana herşeyi anlatıyor. Neyse sonra bu evli adamla takıldı metres oldu. Sonra gitti evlencem evlencem diyordu. Ortalık kaşarı olmuştu senelik izinde Antalya'ya gitti otelde sevgilisiyle kaldi. Sonra gitti bir tane lavuk buldu kendine. Normal sıradan işi olan herhangi bir kariyeri de olmayan bir keriz. Bu kerizle naptı , etti evlendi, çocuğu yanına aldırdı. Adam başkasının çocuğuna babalık yapıyor. Şimdi. Bekarken bakmadığı çocuğa başkasıyla evlenince bakmaya başladı. İşi bıraktı. Sonra haber aldım yeni evlendiği adamdan da hamile kaldı evlendikden sonra herifi bağlamak için ondan da çocuk yapacak. Millet akıllı kardeşim. Milletin kafa zehir. Evlenmiyorsan senin suçun. Ben Lisedeyken okulun en tipsiz kızı erkekleri çorap gibi değiştiriyordu. Sen sevgili bulamıyorsan senin suçun. O bile evlendi
- 4 ay
Senle hala samimi mi o kız başka neler anlatıyor
- 4 ay
@_Lavanta__ yok muhattap olmuyorum. Evlendi gitti işi de bıraktı. Evlenmeden önce aramız bozulmuştu. Gereksiz egosu. Millete tepeden bakması. Karaktersizligi. Herşeyi geçtim benle uğraşmaya başlamıştı. Sonra aramanız bozuldu. Ondan sonra işten ayrıldı. Halen işyerinden onla görüşen bir arkadaş anlatıyordu. Birini buldu evlendi. Çocuğuna şimdi annelik yapıyor falan diye. Yani bu kadın evlenmeden önce yanımdan işten ayrıldı. Benle küs ayrıldı. Haberleri diğer arkadaştan geldi. Evlenene kadar ne naaneler yedi ben biliyorum ama.
- Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı.
4 ayÇoğunluk çıkar menfaat ilişkisi hele şu para ve rahat yaşama merakı
Aile baskısından kurtulmak isteyen kizlarin kaçış yöntemi
Rahat ve huzurlu yaşayacağına inananların aslında en kötü kaderi
Çevresel faktörleri kendine uyarlayip inanıp aslında başından hata yapanların en büyük hatası
Özenti hayat çıkar menfaat
Kısacası evlilikler artık sevip mutlu olup beraber ölümüne gitmek değil
Yanlış ve hatalı düşünce ve hareketler ile her gün ölmenin açık açık halı00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence bunun tek bir sırrı yok. Kimi gerçekten doğru zamanda doğru insanla karşılaşıyor, kimi acele edip şartlara uyum sağlıyor, kimi de yalnız kalmamak için evleniyor. Dışarıdan bakınca her şey yolunda sanılıyor ama çoğu evlilik de sanıldığı kadar masalsı değil. İlişki kuramamak başarısızlık değil; bazen insan seçici oluyor, bazen şartlar uymuyor, bazen de içi sinmiyor. Herkesin yolu, zamanı ve hikâyesi farklı, kıyasladıkça insan sadece kendini yoruyor.
00 Yorumla
4 ayBunun sırrı bulduğunla yetinmektir. Onun parası az, şunun boyu 3-5 cm kısa, şu tipsiz, o esmer değil, şu uyumsuz burç vs. değildir.. İşin acınacak bir boyutu da, böyle kızlar hayatları boyunca yalnız kalıyor 30-40 dan sonra da kedi köpek annesi oluyor.. Bazıları da erkek düşmanlığı yapıyor..
00 Yorumla
4 ayMal olmak gerek bacım çokta özenmeyin evliliğe boşanıyorum ve bi tanıdığım evleniyor gayet mutlu bi gün konuşurken nişanlısının oturacaksın evi tuttuğunu ve evin penceresinin kaynanasıyla karşı karşıya olduğunu söyledi şok geçirdim bütün bunlardan haberi yokmuş oturacağı evi kendi görmeden bilmeden tutmuşlar ve gülerek anlatıyordu ev nasıl videosu falan var mı dedim atmadılar ki diyip güldü yani evli ve mutlu olabilmek anca böyle bi zeka seviyesinde mümkün bana yapılsa kıyamet koparırım mesela kız gülüyor anam işte mutlu zannettiklerimiz bu şekilde bi hayat yaşıyor😂
00 Yorumla
4 ayKusursuz bir süreç değil o konuda emin olabilirsin haricinde kadınların özellikle gözü sevgiden kör olduğu için bodoslama daliyolar sonrası hep pişmanlık
46 Yorumla
Soran4 ayBen de sevgiden gözüm kör olacak kadar sevdiğim birisiyle olmak istiyorum ama olmuyor aq dünyasında
- 4 ay
Yavrum emin ol o körlük zaten en büyük pişmanlıklarını sebebi o yüzden şükret
Soran4 ayYa neden pişmanlık mesela sonuçta sevdiğin insanla birliktesin nasıl pişman olabilirsin. Sevdiğine kavuşamayınca daha zor oluyor hayat en azından sevip de kavuşup da pişman olmayı tercih ederdim
- 4 ay
Hayatım şöyle düşün hayalindeki adamın Gün be gün değiştiğini ve aslında sevdiğin tarzda bir adam olmadığını anlamak emin ol çok daha büyük yara veriyor ve bunun üzerine gelen sorumluluklar işte gelin olmak gibi Anne olmak gibi eş olmak gibi sorumluluklar da cabası
Soran4 ayYa ama en azından o adama bağlanmış oluyorsun her anlamda ama şimdi biz kimseye bağlanamıyoruz sorun o
- 4 ay
Yavrum artin da o ona mecburiyetin yok senin ina mecbur olduğunu bilen erkek zevkine kalbini kırıyo
Sevgili ayağıyla evlilik olmaz ki. Sevgili ayağı sadece cinsellik amaçlıdır bunu ister kabullenin ister kabullenmeyin. Erkekler annesine söyler bana uygun birisini bul der gider güzel ya da cırkın demez edebiyle bir kızı bulup çıkartır sana
015 Yorumla
Soran4 ayBirbirlerinin sıvılarını mı alıyor
m 4 ayLafım sana değil lütfen asla yanlış anlama beni. Zaten hayatında birisinin olmadığımı belirtmişsin bu çok güzel bir şey. Birbirlerinin sıvısını alıyor derken biraz kibar söyledim anlamadın sanırım. Cinsel ilişki yaşıyorlar ayrılıyorlar kızlık zarı denen bir şey kalmamış günümüz kızlarında
Soran4 ayBenim de ilişkim oldu ben yaşamadım cinsel ilişki
Soran4 ayYaşım 22
m 4 ayYaşın çok uygun, çok yakışıklı, eli ayağı düzgün ve helal anne sütü emmiş oğlanlar gelip seni isteyebilir. Biraz da alımlı bir kızsan eğer neden olmasın? Ben erkeğim ve sana doğru yolu gösteriyorum sevgili ayağı ile takılan kızların hayatı hayat değil onların kalbini dinle hepsi köpek gibi pişman ama altta kalmamak adına gururuna yediremeyip doğru yolda olduklarını söylerler sorsan.
Soran4 ayAma ben birini çok sevdim onunla cinselliği birebir yaşamasam da onunla öğrendim haliyle onu unutamıyorum
m 4 ayAma o sana değer verdi mi işte? Tek taraflı olmuyor sevmek. Erkeklerin %95’i ne düşünür biliyor musun? Sevgili olan kızla evlenilmez bozuk olmasan bile hala kız olsan bile hep kötü düşünür benle olan kız başkasıyla da olur düşüncesinde olur namusunla bile olsan kıza değer vermezler
Soran4 ayBir erkeğin değer verip vermediği nasıl anlaşılır
Soran4 ayYoo bana öyle şeyler demedi evlilik vaadiyle kandırmaya çalışmadı her şey akışında gelişti zaten
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 20li yaşlarda gözü kara oluyor insanın evlilikte ama yaş aldıkça ürkütücü tabiki.. Bu yuzden gençken evleniyor insanlar 30 dan sonra artık cesaret kalmıyor kimsede..
20 Yorumla
4 ayNikah dairesine gidip 6000 TL kıymetli kağıt harcını yatırmak suretiyle gün alıyorsun.
İmzalar atıldıktan sonra hukuken evlisin zaten. Yani cebinde 6000 TL varsa olur bu iş...
Benim için doğru kişi bu bakış açısına sahip olandır
00 Yorumla
4 ayGüvenilir temiz kişi olduğu sürece ve kafa uyuşursa az çok zaman kaybetmek anlamsız 7-8 ay sınama hayvan çocuk sevgisi ne alemde psikolojisi yerindemi bunları aradan çıkardıktan sonra düğün çalmak şart oluyor 😅
00 YorumlaEvlenmek için evlenmek kolay çok titiz beklentileri olanlar o konuda bekler anca bide pişkin pişkin bunu marifet görüp yarışa hırsa dönük evlenen kadın çok fazla sosyal medyada kocamda kocam demek için
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayBakış açılarını ne yönde tuttuğunuza bağlı bir durum bu. Gerçekten ve samimiyetle söylüyorum bunu. Bakış açımız nasılsa tercihlerimiz nasılsa , analiz ve değerlendirmelerimizide o yönde yaparız ve sonuca ilerleriz.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlişki yapmıyoruz annemize diyoruz ki evlenmek istiyorum bana uygun birini bulun buluyorlar evleniyoruz. Ben öyle evlendim. Çok şükür güzel de bir evliliğim var.
02 Yorumla
Soran4 ayNeden evlenmek istiyorsun mesela derdin ne
4 ayHerkes sahteliğe alışmış doğru insan sayısı azaldı doğru olmayanlar kendi aralarında mutluluk pozları veriyor sahte şekilde normal olarak hızlı şekilde evlenmeleri normal.
10 Yorumla24 yaşındayım ve sapım 40 yaşında dul kadınların sevgilileri var bende şaşırıyorum belki beni de bulur bir gün
20 Yorumla
4 aySen daha bu yaşta soruyorsun en azından ben ne yapayım bu dediğini ben de düşünüyorum ben de kendi kendime soruyorum ama sen En azından bu yaşta soruyorsun ben ne yapayım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Herkes sorgulamıyor, bazıları korkudan, 2 kez evlenmiş ve ayrılmış biri olarak şunu söylemem lazım ki bazıları alışkanlıktan evleniyor aslında.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 ayBen kiminle konuştuysam hep sosyal medyadan erkeklerle sohbet etti o yüzden hiç güvenmiyorum anlamadım neden erkek meraklıları bana denk geliyor
00 Yorumla
4 ayÇok basit. Yakışıklıysa doğru kişidir , benim gibi tipsizse zaten doğru kişi veya yanlış kişi olup olmaması önemli değildir. Tipi iyi olan biriyle evlen gitsin. Tipi kötüyse şans verme hiç.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayaslında cinsel çekim yüzünden insanlar çok da sorgulamıyor.. bi de yılların cinsel açlığı küçük ufak görülen kusurları örtüyor gibi düşün. olayın özü bu
02 Yorumla
Soran4 ayPeki cinsel açlık yaşamayan biri evlenebilir mi
Cevap sahibi4 ayevlenir. hatta keşke öyle aklı başında biri karşıma çıksa derim. ama insan karşısındakinin dış görünüşüne göre beğenisi yüzdelik olarak 51 oranında beğeneceği biri olmalı. en kötü ihtimal. o yüzden bi insanı tanımakta vakit ayırmakta zor olacağından bu işler zor.
Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Senin zihninde kaos varsa eğer tabiki ilişki yapamazsın. Evlenenlerin , becerikli sandığın insanların zihinleri berrak.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bende merak ediyorum acaba ayrıntılara fazlamı takılıyorum diyorum kendi kendime evlenen birşekilde yolunu bulup evleniyor
00 Yorumla
4 ayAmacın cinsel birliktelik ve sevgililik olmalı. Sen direk evlilik amaçlı yaklaşırsan kaçarlar senden
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayhttps://www.youtube.com/embed/O9NSl_NAYeMAnlik erkekler.
00 Yorumla
4 ayEvlenmek istemek içgüdüseldir insanlar yalnız kalmamak için bir hayat arkadaşları olması için evlenirler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Her dönemde millet saman altından su yurutuyormus karda yürüyüp ixini bırakmamak ata sözü boşuna değil şimdi o işler cep telefonlarına düştü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayNe evlenmesi?

=)) Bu resimden sonra evlenecek erkek bulursanız havalara uçun.
02 Yorumla- 4 ay
Evlenecek kadında bulamazsınız , artık iş hayatındayız.
Cevap sahibi4 ay@Arteria_Coronaria Ne evlenmesi? Evlenmek isteyen kim?
4 ayHerşeyin 4 x4 lük olmasını beklersende gençlik ve heves sonrada ömür bitiyor
012 Yorumla
Soran4 ayDört dörtlük beklemiyorum da bir insan niye evlenmek ister onu soruyorum
- 4 ay
Geneli çocuk sahibi olmak için ilerde yaşlanınca yanında olursa sadece çocukların olacak bu yüzden en başta sebeb bu... bir diğeride cinsellik haram olmasın ama istediğim cinselliği yaşayalım düşüncesindeki kişiler genelde evleniyor. Ve her şey zamanında yani yaş gençken bu istekler daha fazladır
Soran4 ayAma öyle nasıl ömür geçecek sevmediğin insanla sırf çocuğun olsun diye
- 4 ay
İyide çogu kendi sevdiği ile evleniyor .. kimide aldığını seviyor bu ilişkiler neden var sanıyorsun yakınlık sevgi getirir bağlanma getirir.. sırf çocuk olsun diye evlenen emin ol her 100 çiftin en az 70 i çocuk yapmak için
Soran4 ayEe kimse çocuk yapmıyor artık doğum oranları azaldı senin bu söylediğinle çelişiyor 😃
- 4 ay
Dedim ya 2 sebebi var ya cinsellik ya da çocuk 😅😅 çelişen bir durum yok yani çocuk yoksa sabahlara kadar pompa istiyorum diyenler artık kendini parmaklamaktan yorulanların işi evlilik
Soran4 ayNe kadar üzücü ya valla ben bu düzeni sevemedim evlenmeden bir an önce ölüp gitseydim. Şey kötü ya diyelim evlendin etrafındaki herkes senin cinsel ilişkiye girdiğini biliyor artık aşırı kötü
Soran4 ayBen ailemden utanırım ya
- 4 ay
Son dediğin biraz komik ama herkes düşün ğecesi o evlenenlerin şey yaptığını bilir. 🤭 Yani yanlış anlama haddim değil ama sen hiç birini sevip aşık falan olmadın mı. Sanki erkeklerden mi korkuyorsun
Soran4 ayBen evlenirsem düğün gecesi aile evinde kalmayı planlıyorum sırf anlaşılmasın diye aw
Soran4 ayAşık oldum da kavuşamadım ayrıca aşk ile cinselliği nasıl bağdaştırıyorsun ikisi çok farklı
- 4 ay
🤭🤭kal kal aile evinde kal. Cinsellikten bahsetmedim sadece sevip aşık oldunuz mu diye merak ettim yani evlenmek için nasıl ömür geçecek diye sordum. Sevdin mi birini diye. Bence sende evlenme madem kendin için yaşa herkes evlenmek zorunda değil. Bende seninle aynı düşüncelere katılıyorum büyük oranla
Takmışsınız bu devir bu devir.
Herkes bu devirde insanlar böyle, insanlar şöyle diyor. Herkes bu kadar düzgün, karşısına çıkanlar kötüyse, kötü insanlar nerede mesela? Emin olun sizde problemlisiniz
30 YorumlaValla bırak evlenmeyi daha karşımıza doğru kişi çıkamadı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aySenin sıkıntın sizin badboy gördüklerinizden evlilik beklemek onlar ise adamlara bir işi gücü yerinde olanlara odaklılar ondan mutlu olan onlar oluyor
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 805 cevap paylaştı. fazla takılma bunlara, hayatın keyfini çıkart
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. kiminin şansı yoktur,
kimi ise hiç kimseyi beğenmez.00 Yorumla
4 ayUzmanlık işi. Daha da zor bu saaaten sonra, allah kolaylık versin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı. Evlenmek için evlenmeyin lütfen sonra bizi evlenemedi sanıyolar ara ara hatırlatalım bunu..
00 Yorumla
4 ayBeklentilerinizi yüksek tutmayacaksınız Allah iyilerle karşılaştırsın amin.
00 Yorumla
4 ayBende aynı şeyi düşünüyorum hakkımı yiyene haram olsun:))
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayDuzgunce konusamiyorsundur ego kasarsan olmaz tabi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayEvlenmek marifet değil de bilmiyorum insan ilişki istiyo bi yandan
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Bilsem sana da anlatirim da , anlatanları ben de dinleyeyim.
00 Yorumla
4 aySırrı koca karı ortamlarında sürekli vakit geçirmek sen istemesende onlar seni evertiyo 😀
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
4 ayArmut sapı üzüm çöpü diye kimse sorgulanıyor ise gerekeni yapiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı.
4 ayBir bardak süt için inek beslenmez mi diyorsun
00 Yorumla
4 ayValla çoğu bişey başaramamış kız hedefi olmayan kız evleniyor paralı erkeği bulup yamanıyor aşk meşk hikaye. boş ver kendin çalış paranı ye gez tek erkeğe kafese tıkılır gibi bakacağına ellisi var dışarda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayArtık ben de bilmiyorum inan ki - çok aşık olup güvenirsem belki
11 Yorumla
Soran4 ayBen çok aşık oldum da kavuşamadım evlenemedim
Gizli Üye(36-45)4 ayGörücü usulü evlendim. Bizi tanıştırdilar onay verince ikimizde ailelerede tanıştı evlendik misler gibi helalinden. Darısı başına inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayEğitimli, kültürlu bir insanim ciddi ilişki ariyorum uygunsa tanişmayi isterim
04 Yorumla
Soran4 aySen ciddisin😃
Cevap sahibi4 ayIstemez misin
Soran4 ayNerde yaşıyorsun ki😃
Cevap sahibi4 ayDetaylari anlatirim burada misin
4 ayBenden bir mısra özeti
Derdi evlenmek olanın
Gelir talibi idlibden
Kör olsa da bulur kısmetini
Derdi baki kalmak olanın
Burnunda kıl olsa gelir görmezden
Dünya güzeli olsa da kalır kenarda ecelden00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayVeren evleniyor biz vermiyoruz evlenince veririz diyoruz çünkü şu an artık bakireler değil veren evleniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKendini iyi tanıyan biri, evlenmek istemez. O hızla evlenenler kendilerini tanımıyorlar. Kavga gürültüyle bi ömür sürecekler ya da boşanacaklar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayNasıl ilişki yapamıyorsun ilişkim oldu diyorsun işte yüz yüze karşılaşıp erkek öpücüğü erkek tükürüğü de mi almadın ağzına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBunu hep bende merak ediyorum düzgün insan kalmadı evlilik zor artık
08 Yorumla
Soran4 ayEvlenenlere altın madalya takmak lazım gerçekten nasıl yapıyorlar
Cevap sahibi4 ayHarbiden ya nasıl güvenip evleniyorlar çok sıkıntılı bir durum ya
Soran4 ayValla benim çok güvenmek için aşktan gözümün kör olması lazım yoksa çok zor
Cevap sahibi4 ayKimseye güven yok özellikle erkeklere hepsi aldatıyor ya da unutmadıklari oluyor
Soran4 ayBunlar kimleri unutamıyor aq ne var o unutmadıkları kızlarda ne bulmuşlar
Cevap sahibi4 ayHarbiden ya of of bu gidişle biz evde kalırız
Soran4 ayOrtaokulda bana aşık olan bir çocuk vardı ona mı yazsam aw
Cevap sahibi4 ayYaz gitsin bundan sonra bizi seveni seçelim ya
Gizli Üye(36-45)4 ayhttps://youtu.be/k9TnS2N1ew8?si=AJ3gtY7CarQlruit
Kınık kızına 😃05 Yorumla
Soran4 ayEe yani
Cevap sahibi4 aySığ et boş ver
Soran4 ayYaş kaç gizli üye
Cevap sahibi4 ay1923
Soran4 ayŞakayı kes yaşını sordum
Beklentileri yok düşük benlikleri okuyor genelde iki tarafın da. Idiocracy filmini izlemedim ama konsept bu. Aptal insanlar düşünmeden çoğalırken biz böyle anca düşünüp duralım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEvliyiz ama mutlu değiliz beş yıl ilişki yaşadık evlendik şimdi sorunlar var evlenmeyin
00 Yorumla
4 ayKıyamet yaklaşıyorken hala dünya düzenini anlamadın mı? ilk önce dünya düzenini anlamalısın. Her evlenen mutlu değil. bende isterim ciddi biri ama toplumda kim ciddii? peki hangi konuda?
00 Yorumla
4 ayBizim Türk kadınlarının suç potansiyeli teşkil eden profillerden hoşlanmasından kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum 😅
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Biz daha ilişki yapamıyorken millet nasıl evlenip yuva kuruyor, bunun sırrı ne arkadaş?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler