Babamın erkeklere yazması ve iş arkadaşıyla yakınlığı normal mi, anneme söylemeli miyim?

Arkadaşlar merhaba, yazacaklarım ciddi lütfen troll olarak algılamayın; yaklaşık 2 yıl önce babamın telefonuyla uğraşırken g*y erkeklere, özellikle siyahi ve Asyalı erkeklerin paylaşımlarına “merhaba, tanışalım mı?” gibi yorumlar attığını gördüm ve o günden beri içimde bir şüphe kaldı, şu sıralar ise iş arkadaşı Ferhat’la aralarında bir şey olabileceğini düşünüyorum çünkü babam onunla konuşurken “sen olmadan yiyemem” dediğini duydum, evdeki yemekleri ona götürüyor ve bunlar bana sadece arkadaşlıktan fazlası gibi geliyor, ayrıca daha önce babamın annemi aldattığına da şahit oldum ve o zamanlar da internette kadınlara yazıyordu, bu yüzden anneme söylesem bana inanmayacağını düşünüyorum; bir de yakın zamanda tuvaletteyken kapıyı kilitlediğim halde kapı açılır gibi oldu, panikle seslendim ve birinin odaya koştuğunu duydum ama kapıyı açtığımda evde sadece annem, babam ve ben vardık, annemin kapıyı açmaya çalışacağını da sanmıyorum, ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Teşekkürler

Babamın erkeklere yazması ve iş arkadaşıyla yakınlığı normal mi, anneme söylemeli miyim?