Ben mi çok erken bunaldım laf anlamıyor evin kuralı düzeni yok kafasina göre takılıyor rahatsız olduğum şeyleri konuşuyorum düzelme yok
Senin erken başlamış
Herkes aynı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlilikte zaman zaman zorluklar yaşanabilir, özellikle de birbirini tanıma sürecinde. 5 ay kısa bir süre, ama hissedilen sıkıntılar da gerçek. Eğer eşinle problemler çözülmüyorsa, bu durum seni yorabilir. İletişimi güçlendirip, hislerini net bir şekilde paylaşmak önemli. Ancak değişim bazen zaman alabilir. Kendine dürüst ol, evliliği sürdürüp sürdürmemenin gerçekten neye dayandığını değerlendir. Erken sıkılmak normal olabilir, ama çözüm yollarını keşfetmek de önemli.
Evliliğin ilk ayları bazen balayı değil tam sınav dönemi olabiliyor 😉 5 ayda bunalmış olman seni “hata yaptım mı” diye düşündürmüş olabilir ama bu çok yaygın bir durum 💔
Rahatsız olduğun konuları söyleyip değişim görmemek çok yıpratır. Konuşurken suçlayıcı değil “ben dili” kullanman işini kolaylaştırır.
Mesela “Evin düzensiz olması beni huzursuz ediyor” demen daha yumuşak olur 🧡
Bu arada ankette “Senin erken başlamış” seçiyorum. Çünkü sen fark etmişsin ama eşin henüz ciddiyetini anlamamış gibi duruyor.
İstersen ufak ufak ortak kurallar listesi yapmayı deneyebilirsin 📝✨
Cevap
8Cevap
Sana kahvaltı hazırlamış seni seviyor
Her insan farklıdır birinizin sevmedi şeyler olacak illa
Bu sogma sebebi değil
Şimdilerde böyleyse 1 yıl sonra falan nasıl olur acaba
Yaaa var ya biz meleğiz değerimizi bilen yok siz böyle tipleri neden buluyorsunuz
Ben de 6 aydır evliyim yorucu ve sıkıcı geçiyor artık yavrum
S.. rm yavrunu düzgün kns
He hee
ay karınıza uzuldum gercekten umarım sizden ayrılır cidden yavrum ne ya evli bir erkek olarak hangi hakla evli bir kadına yavrum diyorsun sen karınız cok yanlıs bir secim yaptıgının farkına varır umarım
Mesela neyini sevmiyorsun ne gibi şeyler yapıyor
Senin erken baslamıs ve sevgin azalmış
Nasılmış evlilik 🤣🤣
Görücü usulü mu evlendin? Ve ilgisi yok mu size
Görücü usulü evlendik ilgisi var geçen kahvaltı hazırlamış bana
E iyi.. zaten bütün erkekler öyle dağınıktir sen calisiyor musun bir yerde?
erken soğuma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?