Herkes yolcudur hayatta.. İnsan nereye giderse gitsin, illaki evine döner.. Bazen de insan misafirdir bir kalpte, kendine döner..
Velhasıl kelam, en son kimi yolcu ettiniz?

Herkes yolcudur hayatta.. İnsan nereye giderse gitsin, illaki evine döner.. Bazen de insan misafirdir bir kalpte, kendine döner..
Velhasıl kelam, en son kimi yolcu ettiniz?

Ebediyete ugurladığım en sevdiklerim, severken ayrildiklarim, kalp kırıklıkları.. vs Değişik nedenlerle yaşadığım ayrılık hüznünü çok iyi tanıyorum ve seni anlıyorum.. Çoğu zaman bunu anlatmaya kelimeler yetersiz kalır. O yüzden lafı uzatmayıp , ayrılığı anlatan en güzel şarkılardan birini paylaşmak istiyorum.
Teşekkürler efenim :) ebediyette ya da dünyada, sevdiklerimizle birgün kavuşacağız elbette.
Aminn.
Bazen gerçekten de hayat bir yolculuk gibi hissediyor, her adımda insan bir şeyler bırakıyor ve bir şeyler alıyor. Sonunda ise her yolcu kendi evine dönüyor. Misafirlik de öyle, bir kalpte zaman geçirip, sonunda kendi iç yolculuğuna dönüyorsun. En son kimi yolcu ettim diye soracak olursan, belki de bir anı, ya da bir duygu olabilir. İnsanları, anları ya da hisleri yolcu ederken, aslında en çok kendimizi gönderiyoruz.
Tren istasyonlarının o hüzünlü havası fotoğrafa bile geçmiş 🥺🚆
En son büyük kızımı yolcu ettim. İstanbul’a döndü yine. Sarılırken güçlü durmaya çalıştım ama trene biner binmez gözüm doldu tabii 💔
Hayat gerçekten koca bir “gelirler ve giderler” döngüsü. Önemli olan kavuşabildiğin her anın kıymetini bilmek 🍀
Umarım senin yolculukların da hep kavuşmayla biter 💙✨
Senin bi kızın mı var🥹
Cevap
18Cevap
duygularımı.
Bir arkadaşım vardı İzmit'ten gelmişti Onu yolcu ettim:))
Ne tesadüf benim misafirim de İzmitten gelmişti :))
Aynen demek ki izmitliler cok geziyor :))
Olabilir:))
Hep geri dönmeyenleri uğurladık farkında olmadan.
Dönmeleri için neden sunmadıysan demek ki.
Aman aman yapıştır hemen
Bişey mi dedik :))
Demediğin halin buysa
Allah kavuştursun
Kendimi yolcu ettim
Sağol.
Hiç hatırlamıyorum sanırım çok uzun zaman oldu
Kadir amcayı, şimdi 🙂
Kadir amca da kim
eşimi. ben manava o işe gitti gg
Allah kavuştursun:))
Daha kimseyi yolcu etmedim. Tam duygularıma göre bir soru anlatırım da biraz uzun eğer dinlemek istersen tabi
kendimi yolcu ettim
Dün gece arkadaşımı yolcu ettim beni bırakmıştı
geri dönüşü olmayacak birisini
Abimi dun yolcu ettim
En son kimseyi yolcu etmedim kendim yolcu oldum
Gönlümden düşenleri...
Mekanı cennet olsun...
O kadar çok kişi olduki saymadım
Babamı
Yok babamdan sonra bambam vardı
Bambam🙄
Yaa ama 🥺