Rahmetin üzerimize indiği bu gece, nur'a şemsiye açmak yerine avuç içlerimizi açalım🫶🏻🤲🏻✨

Cevap
17Cevap
Normal geçiyor,,
Hayırlı kandiller Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin günahlarımızı affetsin sıkıntılarımızı gidersin inşallah
Amin ecmain teşekkür ederim
14 rekatlık bir namaz varmış onu kılıp uyucam sabah iş var
Rabbim kabul etsin
Şükür aile ziyareti yapıldı büyükler akrabalar arandı ibadetler yapıldı her şey yolunda
Elhamdülillah... Tüm dileklerimizin kabul olması duasıyla..
Bilmukabele
Laik çağdaş seküler biriyim maneviyatla pek işim yok
Çok şükür birazdan uyurum
Elhamdülillah
Kandiliniz mübarek olsun
Sizin de..
Dualarla buluşalım kardeşim
🤲🏻✨
Bana da dua eder misin
Elbette.. Rabbim yüreğine yorgunluk değdirmesin🤲🏻✨
Sen de bana et lütfen.. zira insanın insana ettiği dua kabul derecesindedir
Senin de inşallah 🤲
Allah kabul etsin etsin
Amin ecmain teşekkür ederim
Daha başlamadım 😕 gece başlayacağım.
İnşallah
İyi şu an takılıyorum ibadetleri mola verdim
Bereketli geçiyor hayırlı kandiller
İyi geçiyor hayırlı kandiller herkese
inşallah beraatımıza vesile olur.
Amin cümlemizin beraâtına inşallah 🤲🏻✨
Bir süredir namazı bıraktım
İnşallah yine başlarsın
Umuyorum. Sadece Allah katında lanetli olduğumu düşünmeye başladım ve içimden gelmiyor artık
Ne laneti saçmalama.. Rabbim kullanina karşı büyük rahmet sahibidir... Erhamerrahimin'dir
Bundan şüphem yok fakat sanırım ben istisnayim. Her işim ters senelerdir yoruldum.
Yaşadıkları güçlükler karşısında pes etmeyen peygamberin ümmetiyiz.. dünya onların ahiret bizim olsun dememişmiydi? Bu isyan neden kendine gel!
Onlar Allah ve meleği ile dertleşti. Benim derdimi çözeceğim anlatacağım kimsem yok
Rabbin var.. ona yönel.. iyileşeceksin
Umarım olur
Güzell
huzur dolu
Verrat ettik bşz
Her zamanki gibi.
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğrafa bakınca içim huzurla doldu 🌙✨ Elinin zarafetiyle sayfanın dinginliği çok uyumlu duruyor 🕊️
Ben sakin geçirdim bu geceyi. Biraz dua ettim, biraz içimden şükrettim, sonra da doğayı dinleyip kendi içime döndüm 🍃🤲 İçini ferahlatan her neyse ona sarıl bu gece. Rabbine içten açılan her avuç, her kalp çok kıymetli 💛