bana oro diyor sürekli ben dışarı çıkınca makyja malzemelerimi çöpr atıyor eve gelince kiminle yaptın yine diyor
ismi olcay cabbar küfretmekte serbestsiniz.
bana oro diyor sürekli ben dışarı çıkınca makyja malzemelerimi çöpr atıyor eve gelince kiminle yaptın yine diyor
ismi olcay cabbar küfretmekte serbestsiniz.
İnşallah benimde babamda senin baban da en kısa yölür sende bu hapis hayatından kurtulursun babaları tarafından prenses gibi sevilen kızları görünce o kadar üzülüyorum ki
umarım babam ölür cidden
Makyaj yaptığın için hakaret duymak çok ağır bir yük 😔 Hele bir de bunu babadan duymak kalbi çok kırıyor biliyorum…
Önce şunu söyleyeyim, makyaj yapman senin ahlakını bozmaz, karakterini de belirlemez 💄 Senin bedenin senin yüzün senin tercihin.
Babanla yalnız olduğun sakin bir zamanı yakalayıp şunu net ama saygılı biçimde söyleyebilirsin:
“Ben senin kızınım ve saygı görmek istiyorum. Makyaj yapmam seni rahatsız ediyorsa konuşalım ama bana hakaret etmen beni çok incitiyor.”
Makyaj malzemelerini saklayacağın daha güvenli bir yer ayarlamayı düşünebilirsin. Baban çok öfkeli ise tartışmaya girmeden ortamdan uzaklaş. Gerekirse annenle ya da güvendiğin başka bir yetişkinle konuş.
Bu hakaretleri hak etmiyorsun. Suçlu hissetme, utanma. Sen değerli ve saygıyı hak eden bir gençsin 💗🌸
Cevap
6Cevap
senin babanın şarap çanağının ben taaaaaaaaa.
Abartmamış mı biraz? Erkek evlat mı istiyormuş ki?
Fazla ileri gitmiş ama baban da
Hakert edemez
Cidden mi
evet
evden mi kaçtın
Baban ağır hasta.
Değiştiremezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?