Allah dualarımızı kabul etsin.
Bizde nohut sürüsü, pilav, salata, mercimek çorbası var
Kek birde
👩🏼🍳🔪🩵🪽

Allah dualarımızı kabul etsin.
Bizde nohut sürüsü, pilav, salata, mercimek çorbası var
Kek birde
👩🏼🍳🔪🩵🪽
Türkiye de kimse ramazan da bile oruç tutmuyor ki. kandil de tutulsun. kandiller bile inkar ediliyor. Din kalmamış. inanç kalmamış. güven kalmamış. komşuluk kalmamış. akrabalık kalmamış. arkadaşlık kalmamış. ahlak kalmamış. ekonomi yok. işsizlik çok. asgari ücret çok düşük. enflasyon çok yüksek. okullar da akran zorbalığı zirve yapmış. kadın cinayetleri zirve yapmış. intiharlar zirve yapmış. suç oranları zirve yapmış.13 - 14 yaşında ki veletler cinayet işliyor , intihar ediyor , hırsızlık yapıyor , akran zorbalığı yapıyor , okuldan kaçıyor. fetö, pkk ve dhkp - c gibi terör örgütleri ile kırk yıl mücadele edildi. bir buna 12 eylül ,27 Mayıs ve 15 Temmuz gibi askeri darbeleri ekle. sadece 2025 yılının ilk üç ayında yaklaşık 150 polis intihar etmişti.
Ne alaka şimdi gayet tutan biriyim Allah'a şükür ve tutan çok kişi var soruma gelip yazan milleti yargılamadan önce dönüp kendine bir iğne batırmalısın
Ben bir analiz yaptım. 😊doğru bir analiz.
Bende niyetliydim çok şükür açtık oruc tutanlarin, Allah orucunu ve dualarıni kabul etsin diyoruz😇🌹
Amin Allah kabul etsin
Çok şükür tuttum aşırı halsiz ve yorgundum pizza sipariş ettim
Allah kabul etsin
Amin inşAllah Allah razı olsun
Ne güzel düşünmüşsün, Allah gönlündeki tüm duaları hayırlısıyla kabul etsin 🌙🤲
Orucun yok ama kandil akşamlarında hafif yemekleri tercih ediyorum. Çorba, pilav, salata mutlaka olur. Yanına da sütlü tatlı yapıyorum ki mide de zorlanmasın 🥣🍚🥗
Senin menü harika olmuş, özellikle nohut yemeğine bayılırım 😋 Kek de mis gibi kokmuştur şimdi. Afiyet olsun, kandilin de gönlün de aydın olsun 🌟💛
Cevap
7Cevap
Kandiliniz kutlu olsun bu gün oruçluydum yoldaydim 10 dk geç açtım. Kremalı mantar çorbası içtim evde. Henüz başka da bişi yemiş diğilim. ☕
Allah kabul etsin
Ben niyetliyim, seninde mübarek olsun kandilin🙏
Amin canım Allah kabul etsin
Ben tutmadım, nohut, köfte patates, pilav ve yoğurt akşam yemeğim
Oruç tutamadım Berat Kandiliniz Mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin
Aminn
Kandilin mübarek ola
Seninde kuzum
nohut sürüsü nedir? bende son zamanların viral yemeği kirili makarna vardı
Sulusu
Teşekkürler seninde mübarek olsun..
Oruç tutmadım. İyi akşamlar