Evlilik yaptım ayrıldım 20 yaşımda ailem paramparça annemle babamın hiç bir desteğini görmedim başkalarının elinde büyüdüm tek başıma bi evde geçinmeye çalışıyorum kuzenlerim arkadaşlarım evleniyor bir evi bir ailesi oluyor bende 25 yaşında paramparça herkesten aileden uzak hayat sürdürmeye çalışıyorum kız başıma toparlanmam için ne yapmam lazım çok sevilen birisiyim çevrem çok sevenim çok ama yapayanlızım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
5 ayYakınen bir akrabam da yaşadığın olayı yaşadı, her ne kadar yazıya dökmek kolay gelse de, yaşamadı zordur farkındayım. Çevren kalabalıksa, bulunduğun çevreni daraltmalısın ve seni seven, değer veren, senin için bir şeyler yapmayı isteyenlerle sohbet halinde olmalısın. Evlilik yaptın diye, başına üşüşen bir çok erkek olacaktır ve amaçlarının da cinsellik olduğunu çok geçmeden anlayacaksındır zaten. Bu gibi olaylara karıştığında, seni senden sakınacak, koruyacak ve sahip çıkacak biriyle sohbet halinde olman kafi. Seni hakedecek birine şans verebilirsin, arkadaşlık kurabilir, kara kutun gibi görebilirsin. Emin ol yaşadığın şeyler çıkmazda hissettirdiği gibi, sonunda da güzellikler getirecektir.
22 Yorumla
Soran5 ayÇok güzel anlatmışsın ama evlenmekten korkuyorum
- 5 ay
Sana kimse evlen demiyor ki, buradaki saçma sapan yazanlara odaklanmışsın ve anlamamışsın sanırım
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı. Yalnızlık hissinden kurtuluş için okunan dualar ve sağlıklı olmak için okunan dualar sabah akşam 3 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah ((( essalatu vesselam bi-adedi ma-fi il-mil-lah aleyke ve ala ali-ke ya seyyidena ya rasulallah huz-bi-yedi gal-let hi-le-ti edrikni salli ve sellim ve barik ya ba-ri-ü ala men kal-bü-hu ta-hi-run ba-ri rabbi la te-zer-ni fer-den ve ente hay-rul va-ri-sin allahümme a-fi-ni fi cesedi ve a-fi-ni fi ba-sa-ri ve-cal-hul va-ri-se min-ni la ilahe il-lal-la-hul ha-li-mül kerim sübhanallahi rab-bil ar-şil azim velhamdülillahi rabbil alemin ya rabbi e-se-lü-ke ta-ci-le afiyetike allahümme in-ni e-se-lü-kel af-ve vel a-fi-yeh fid-di-ni ve dünya vel ahirah allahüm-meş-fi-ni allahüm-meş-rah-li sadri ve yes-sir-li emri sal-lal-la-hu ala muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi ec-ma-in ))) amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin ve ali-hil emin amine amin el-fu el-fi amin ya rab-bel alemin amin allahümme amin.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Önce şunu söylemek gerekir: yaşadıkların hafif şeyler değil ve bu hâlde hissetmen çok insani. Bu bir zayıflık değil, tam tersine bugüne kadar ayakta kalabilmiş olmanın kanıtı. Toparlanmak bir anda güçlü hissetmekle olmuyor; önce kendine şefkatle yaklaşmakla başlıyor. Kendini başkalarının hayatıyla kıyaslamayı yavaş yavaş bırakmak, kendi yolunun farklı ama değersiz olmadığını kabullenmek çok önemli. Küçük rutinler kurmak, hayatında kontrol edebildiğin alanları çoğaltmak, gerekirse profesyonel destek almak yükü hafifletir. Sevildiğini biliyorsun ama yalnız hissediyorsun; bu çelişkiyi çözmek zaman alır. Şu an yapılacak en doğru şey, kendini yeniden inşa etmeye odaklanmak ve bu sürecin aceleye gelmeyeceğini kabul etmek. Güç dediğimiz şey tam da buradan doğuyor.
00 Yorumla
4 aySen hayata erken uyanmış birisin.
Bazıları sıcak bir yuvada büyürken, sen eksik parçalarla kendini kurmuşsun.
Bu yüzden yorgunsun. Bu yüzden kalbin ağır.
Paramparça hissetmek, gerçekten parçalanmış olmak değildir. Bazen insan dağılır ki yeniden, daha sağlam bir yerden toplansın. Başkalarının evleri var, aileleri var. Senin ise cesaretin var.
Onlar hazır bir masaya oturdu, sen masayı kendin yapıyorsun. Yalnızlık ses yapar geceleri.
Ama geçicidir. Sevenin varsa, yol da vardır.
Kendine sert olma. Bugün sadece ayakta kal.
Yarın küçük bir adım at. Sonrası yavaş yavaş gelir.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız hissetmen çok anlaşılır bir durum 💔 Böyle bir geçmişten sonra kalbinin yorgun olması çok normal. Bozuk olan sensin değil koşulların bunu hiç unutma 🌿
Önce kendine küçük bir “hayat planı” kurman iyi gelebilir. İşini güçlendirmeye odaklan, düzenli bir gelir ve minik de olsa kendine ait bir köşe güven hissini artırır 🏡 Sonra da gerçek bağlar kurabileceğin insanlar seç. Her seven insan iyi gelmiyor çünkü. Az ama güvenilir insan olsun yeter 🤍
Kendine yatırım yap. Kurslar, hobiler, spor, terapi imkânın varsa mutlaka düşün 🧘♀️ Bu hem seni güçlendirir hem de yeni insanlarla tanıştırır. Kuzenlerin evleniyor diye kendini geride hissetme. Onların ailesi var sen de önce kendinin ailesi oluyorsun. Bu çok kıymetli bir güç 🌈
Yavaş yavaş ama kararlı adımlarla gittiğinde duygusal olarak da toparlanacaksın. Yalnız değilsin ve yaşadıkların seni değersiz yapmıyor tam tersine çok dayanıklı yapıyor 💪✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
114Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 4 ayzamanla olur
00 Yorumla Hiç bi tavsiyede bulunamiyorum gerçektem zor dutumdasin ve sana soyleyebileceğim birazcik olsada destek olabilmek amaçla dertleşmek konuşmak istiyorsan bana yazabilirasin ama hesabim kapali takip ettiğini yorumda yazarsan istediğin zaman mesajlaşabiliriz...💖💐
12 Yorumla
Soran4 ayTeşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
4 ayBulunduğun durum zor bir durum ve daha fazla yara almaya açık bir halde aç kurtlar sofraisndasin. Kaldı ki mali anlamda zora girersen seni başka zorluklar bekler. Sana tavsiyem. Sana sil baştan hayat kuracak biri ile mantık çerçevesinde anlaşıp evlenmen. Ancak bunun içinde yaşadığın travmayı atlatıp iyilesmen gerekiyor. Sürecin uzun ve meşakkatli. Her yönüyle yeterince tanımadan kimseye yaklaşma. Herşeyine vakıf olupta bu olabilir diyeceğin kişi ile yurumeni tavsiye ederim. Aksi halde yüzüne gulenleri elinde elden ele oyuncak olursun
00 Yorumla Bence bir işe gir kendi ayaklarının üzerinde dur ablacım hiçbir erkeğe güvenme bu durumdayken gercekleride söylemek lazım karşıdaki erkeğin niyetini tam olarak anlamak zor olur senin için memlekette özür diliyorum bakire olmayan kıza erkekler iğrenç bir gözle bakıyor maalesef adam sayısı çok az Allah yardımcı olsun inşallah Allah sana güzel bir kapı açar mutlu olursun
20 Yorumlaİyi tarafından bakmaya çalış biraz da.
Sevenlerin dostların var etrafında.
Ayaklarının üzerinde dur ve şükret.
Niceleri var elin kapısında yılları çürüyor gençliği bitiyor.
Sen daha 25 yaşındasın. Hayatının en güzel yılları ✨
Değerini bil. Yeni bir sayfa açmak zor olabilir ama ertelediğin her gün kaybın.
Depresyondan çık ve güçlü dur ✨20 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. En başta maddiyatı halletmen gerekli, en azından rutin hayatını idame ettirebilecek kadar.
Kısa süre rutin bir hayat yaşayınca gerisi çorap söküğü gibi düzelir merak etme.
Yeniden seversin (sana değer veren birileri elbet karşına çıkar )
Yeniden aile kurarsın yaşın daha çok genç.10 YorumlaHayat en çok sizi eziyor aileden yoksun veya aile sevgisinden eksik kalmış.. Bir an önce evlenmek ve güvenilir sandığı insan tarafından yine kazıklanmak... Kendi ayaklarının üzerinde dur kimseye güvenmeden sorgulayarak yaşa.. Yalnız değilsin az soysal ortamda bir iki arkadaş yeterli fazla insan fazla karmaşa.. Aslında yalnızlık daha iyi, yalnızız güçlüyüz
10 YorumlaSadece doğru düzgün birini bulursan toparlanırsın ama onu nasıl bulacan inan hiç bir fikrim yok ve çocuğun yoksa boşanmış olduğunu söyleme inan bana sana kötü olarak çok yaklaşan olur bunun için korursun kendini bir şekilde ama önemli olan kötüden uzak durmak ne zaman doğru dürüst biri çıkarsa o zaman ona söyle benim durumum bu ama bundan başka kesinlikle boşanmış olduğunu söyleme ve zayıflığını kesinlikle gösterme hep mutlu olursun umarım
10 Yorumla
5 aySadece kendini düşünerek bence. Kendini severek ve düşünerek hareket et kendini geliştirmeye çalış hiçbir erkek arayışına çıkma daha çok üzülürsün bırak nasibinde varsa gelir o kendi ışığını farkettikten sonra, asıl ışığın sen olduğunu anladıktan sonra her şey elinin altında olacak emin ol
63 Yorumla- 4 ay
En güzel yorum bence
- 4 ay
@zeynep3000 teşekkür ederim💕
- 4 ay
Benim nde ihtiyacım olunca bekliyorum güzel. yorumlar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayGer. ekten çok üzüldüm , çevrenin sevenlerin varlığının içinde olan yalnızlık daha bi farklı daha bi derin oluyor. Candan seven bir ailenin ve daha özel sevenin yerini diğer sevenler doldurmuyor. Birde şöyle bakalım ya onlarda olmasaydı, iyi ki varlar. Anne babanın durumlarını bilemem ama ümitvar olmak gerek , gönülden sevenin olacaktır mutlaka. Peki geçim düzenin nasıl? İş hayatın vb. Gelir imkanın var mı?
04 Yorumla
Soran4 ayÇalışıyorum düşe kalka çokta iyi sayılmaz
- 4 ay
Anladım. Peki içinde bulunduğun iş durumundan daha iyi geliri olan iş imkanlarına ulaşma imkanın olmuyor mu? Her hangi bir meslek ya da ilgi alanın var. mı?
Soran4 ayBu süre zarfında babamın beni okutmaması da var lise mezunu değilim ama ben artık aileden bağı kopardıktan sonra ögg oldum ve şimdide polisliğe hazırlanıcam inşallah
- 4 ay
Anladım, geride kalan zamanların için üzüldüm ama kararların için sevindim. İnşallah güzel neticeler alır hedeflerine ulaşabilirsin
Gizli Üye(30-35)4 ayHayat herkese adil değil, aslında 2 seçeneğin var, 1. Dürüst birisini bulup evlenip klasik, düzenli bir hayata geçiş yapmak, bu senin için çok zor olmazdı muhtemelen, 2. Zaten yalnızsın, yurtdışına taşın kaliteli bir hayatı orada yakalayabilirsin, bu iki seçenekte de mutlu olursun olmazsın bilinmez garantisi yok ama 2. Seçenek en azından senin için kaliteli bir yaşamı yakalama fırsatı verir.
10 Yorumla
4 ayHayat size yeni bir şans sunmuş. Bize her ne kadar zor ve çekilmez gibi gelse de yaşananlar aslında yeni bir yaşamın ön hazırlığı oluyor. Çünkü insan, kendisine bahşedilen ömrün evrelerini tamamlamak için öncelikle ona hazırlanır. Zamana bırakıp, sabırla öz saygınızı yitirmeden, kendinize olan güveninizi devamlı taze ve diri tutun. Belki bir evlilik belki bir kariyer belki de bambaşka bir şekilde hayata tutunmanız gerçekleşecek. Buna yön verecek olan sizsiniz. Güçsüzleşmeyin, sabredin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ay
Parani kazan ayaklarinin üstünde dur.
Baskasinin kucaginda degil kendi ayaginin üstünde.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayumarım çabuk toparlanırsın. düzenli bir iş, bir hobi, keyifli aktiviteler, belli bir amaçla diğer insanlarla kaynaşmak (mesela dernekler, vakıflar, doğa yürüyüşleri gibi sosyal etkinlik grupları) kafanı toparlamana yardımcı olabilir
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 ayİnsana en zor gelen kalabalıklar içinde yaşadığı yalnızlıktır...
Güçlü olmalısın, ne olursa olsun ayakta kalmak için çaba göstermelisin. Çevresi geniş olan sevilen bir insan başarılı bir insandır, biraz güç toplaman lazım sanırım...
10 Yorumla
4 ayDesteğini almadığın, alamadığın bir ailede, saygı versen ne vermesen ne, sevgi versen ne vermesen ne, yanlış yönlendirmek istemiyorum, sonuçta aile dinamiğinizi bilmiyorum ama vereceğin kararları en az 3-4 kez düşünmeni tavsiye ediyorum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rabbım yardımcın olsun zor bi durum gönlünü ferah tut ALLAH büyük
12 Yorumla
Soran5 ayAmin
4 ayHer zaman herşeye iyi bakmaya çalışırım. Yaşadılların elbette zor ama yaaa çocuğunda da olsaydı en azından çocuğun yok tek başına toparlanmak daha kolay olur.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
4 ayHayattaki en büyük ve en güzel savaş kendine karşı verdiğin savaştır. Bunda sonrası tevekkül ve duadır. Yaradan yanında olsun kardeşim her daim.
10 Yorumla
4 ayİçindeki anne baba eksikliğini kolay kolay kimse gideremez ki. O yüzden boş kelam etmek istemedim. Umutsuz olma diyebilirim sadece. birde mahzun olma. Zaman ne getirir bilinmez.
10 Yorumla
4 ayÇalış ıse gır kımseye de boşandığını söyleme boş durma ızınlı günlerınde sosyalles kursa yazıl ehlıyete yazıl mesgulıyet ıcınde ol doğru ınsan gelecek sana yeterkı enerjını yüksek tut
Bırde manevıyata yönel türbe zıyaretı yap nama akıl camıye gıt yenı arkadaşlar edın hersey zamanla alışıyorsun10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
4 ayÇözümü evlenmekte arama ya kurtuluş değil evlenebilirsin ayrı konu ama kendş hayatını kıt yaşın çok geç yaşıtız
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÇevrem çok dediğin yerde bitti. Seni Allaha havale etsek Allah almaz öyle bilmişim bu tipleri. Sen ifla olmazsın daha. Evlensen aldatırsın kavgalar çıkarır boşanırsınız Sana kürt erkeği lazım vurdu mu komalık edicek. Çok konuştun mu dişlerini dökücek zağlam kökliyicek BİR kürdo legazım sana.
012 Yorumla- 4 ay
Yok artık ya
- 4 ay
Ne yaşıyon sen bi kızla böyle konuşma hakkını kim verdi sana ailenin vermediği terbiyeyle sorulara cevap vermende bi ayrı geri kafalılık bide gelmiş böyle bi tip Allah'tan bahsediyo ama merak etme sana iyilik edip ben seni Allah'a havale ediyorum umarım hakettiğin hayatı yaşarsın şimdi git kendi denginlere yaz
Cevap sahibi4 ay20 yaşında evlenen kız eşini boşuyorsa o kadında bağlanma hormonu yoktur. Bu yüzden evlense bile anlaşamaz. Siz ne kadar konuşursanız konuşun var bir bildiğimiz bizim. Sizin anlaa istemyiceğiniz şeyleri anlatmakla nefesimi harcıyama. Gidin Az ötede oynayın şimdi çocuklar
- 4 ay
He yani siz erkekler bişi yapmış olamazsınız kadın boşanıyorsa onda bi sorun vardır öylemi
Ya gerçekten okadar boş yaptınki ben olsam utanıp yorumu silerdim hesabın bile gizli gelmiş konuşuyon burada abuk subuk insanların gözü kanadı burada yaşını bile sorguluyorum şu an böyle bi zihniyet allah bilir kaç yaşında bi ergen canısı çık uygulamadan
Cevap sahibi4 ay1 xper olduğun için ağlıyorsun... Ben 35 yaşındayım evladım elimden Kaç tane niz geldi geçti 😊 Ergen aklınla histerik cevaplar yazıyorsun altı bom boş gereksiz.
- 4 ay
şu an kaç xper olduğummu önemli sence o kadar gereksiz bi insansınki evladım dediklerine acıdım ama var mı yokmu belli bile değil ilk yazdığın yazı her şeyi belli etti
Cevap sahibi4 ayEvde kalmış oksi moron 👌 Kimse evlenmeyin e kadınlar böyle deliriyor. Belli konuşarak anlaşılıcak bir tipte olmadığından görücü de bulamamış. burada içinde ki ezikliği kusuyor. Pis yaratık seni 🥵🤮
- 4 ay
Senin gibi terbiyesiz ahlaksız birinin dediklerini umursamıyorum sende artık yazmayı bırak yazdıkça batıyosun ve evlencek yaşta değilim oluşmamış beyin seni
Cevap sahibi4 ay@DünyadaOlanlar Ben ne diyorum andavar! Evlenebilicek geçim sağlıyabilicek bir tip değilsin. Babnın evinde odadan çıkmadan yaşıyan bir sümsüksün. Bir erkekle oturup kavga bağırış çağırış cıngar çıkartmadan insan gibi iletişim kuramazsın. İletişim özürlüsün kinci ve bencil aşutenin tekisin
- 4 ay
Abicim neden böyle konuşuyorsun nerden biliyorsun kadın aldattı belki eşi şiddet uyguladı aldattı böyle konuşarak kadının günahını almıyormusun çevresi geniş derken kız çevresi geniş zaten boşanmış birinin nasıl erkek çevresi fazla olsun ki ayrıca neden kadına şiddeti normal karşılıyorsun ayrıca gerçekten sağlam kökliyicek çok ayıp bisey abi artık mecaz anlamda mı kullandın bilmiyorum gerçek anlamda kullandiysan bu konu hakkında araştırma yapmanı öneririm
Cevap sahibi4 ay@Eliffuzmz Şu kız gibi usluplu olursan eğer... @DünyadaOlanlar andavar kılıklı kaale alınırsın bir gün.
- 4 ay
Daha insanı bilip bilmeden yargılayan insanlarla ben böyle konuşuyorum senin hoşuna gitmeye çalışan yok
4 ayGeçmiş olsun Çevrenizde arkadaş veya dostlar varsa bu konularda size destek olabilirler umarım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 aySevilip de yalnız bırakılmayi anlamlandıramadim. Bence psikolojik destek de alabilirsin nu süreçte.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tekrar kendi ayakları üzerinde durup çalışmaya devam ederek namerde muhtaç hissetmeden devam ederek toparlarsın biz sana güveniyoruz
10 YorumlaSeninki talihsizlik olmuş kuzenlerin evleniyo sende evlenmek zorundamısın kardeşim benim kuzenimde ikisi boşandı şimdi zengin onları hakkeden erkeklerle birlikteler bi eli yağda bir eli balda
03 Yorumla
Soran4 ayAilemde benden başka boşanan olmayınca dışardan düzeni bozan benmişim gibi kötü hissedip herkesten uzaklaşmada buluyorum çareyi
- 4 ay
İyi yapıyosun ama merak etme en iyisi seni bulcak zor zamanlar gecicidir en azından düşmanlarını görmüş oldun şanslısın ki allah sana şerefsizlerin gerçek yüzünü gösterdi merak etme en iyisi seni bulucak zor zamanların ardından her zaman ferahlık vardır bu sıkıntılaro boşuna cekmedin
4 ayEvlenmek için acele etmişsin anlaşılan. Yaşamış olduğun olumsuz deneyimi diğer insanlara da mal etme tanışmak isteyenlerle tanış ama temkinli yaklaş. Emin olmadan tekrar evlenme ki aynı süreci tekrar yaşamayasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aySevgiyi erkekler de aramiycaksin onların derdi kullanmak erkekler den uzak dur tekrar evliliği düşünme derim
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı.
5 ayÇevren çoksa neden yapayalnızsın ki? Beni anlamıyorlar anlamında mı yoksa aşk yok anlamında mı?
02 Yorumla
Soran5 ayİkiside
- 5 ay
Seni senin anlattığın kadar anlar insanlar, güvenip içini açtığın kadarını bilirler. Demek o derece yakın hissetmedin sorun yok geç değil. Daha 25 yaşında genceciksin aşk için hele hele hiç geç değil. Şu genç yaşında tek başına hayata tutunmuşsun, senin dik duruşunu ve mücadeleni görüp aşık olmayacak erkek kendinden şüphe etsin. Olay sende bitiyor, hislerinde. Birine güvenip doğru kişi olduğunu kalbin söylediğinde tamamdır o iş.
4 ayAllah yardımcın olsun seni bu halde bırakılıp gidenler utansın iki yakası bir araya gelmesin inşallah…. Çok zor bi hayat seni bekliyor umarım her şey istediğin gibi gider herşeyin üstesinden geleceğine inanıyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 aySevenim dediklerin iyi gun dostu. Sevseler boyle olmazdin. Aci ama gercek. Şu an calisiyormusun
00 Yorumla Bir şekilde kendi kendine toparlanır, hayat devam ediyor kaldığı yerden ve zaman en güçlü, etkili ilaçtır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı. Aynı şeyleri bende yaşayıp aynı şekilde düşünmüştüm zamanında
Zamanla her şey rayına oturuyor ve yolunu buluyor00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
4 ayGüzel kardeşim neden ailesiz nasıl duruyorsun ayaklarının üstünde
08 Yorumla
Soran4 ayÇaresizlik insana cesaret katar kimsesiz bile yaşar gidersin önemli olan dik durabilmek
- 4 ay
Takdir ettim seni. Hangi şehirdesin
Soran4 ayManisa
- 4 ay
Çalışıyormusun
Soran4 ayBi fabrikada ögg
- 4 ay
Ne ağlıyorsun be hiç değilse bir işin var
Soran4 ayEn yüksek makamda da olsan dert yakanı bırakmaz emin ol işle alakalı bi soru sordugumu sanmıyorum keşke hiç bir şey olmasaydı da eşim ya da annem babam yanımda olsaydı
- 4 ay
Demek ki eşin seni hak etmiyormuş hak etseydi yanında olurdu
Bende boşandım sana verecdğim en büyük tavsiye öncrliklr kafanı boşalt insan içine çık alışveriş yap dil öğren hobi edinin yeni arkadaşlıklar yap 🌹
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı. Henüz daha çok gençsin, önüne daha neler çıkacak kim bilir, o yüzden sakın karamsarlığa kapılma.
00 Yorumla
5 ayNiye ayrıldın ki evlilik iyi gelmedi mi yalnızlığına
02 Yorumla
Soran5 ayAnlaşamadım çocuk yaşımdaydım doğru kararlar veremedim
- 5 ay
Anladım bence tek başına kendine değer verip mutlu olmaya çalışmalısın o halde .. yanlızlık kötü ama en azından kafan rahat
5 ayHerseyden once guzel bir meslek ve para kazanmakla başla sana tavsiye
032 Yorumla
Soran5 ayOkutmadı ki babam şahısı
- 5 ay
Okumak zorunda degilsin. Ben ortaokul terk Şu an kendi isinin basinda 24 25 yasinda yasitim kizlar biliyorum sifirdan gelme cok basarili olan
Soran5 ayÇalışıyorum okumayada çalışıyorum ama yoruldum bir türlü toparlanamıyorum
- 5 ay
Sen basarirsin sende azim hissediyorum. Sadece biraz yikilmisiz gibi sanki. Basaricaksin ama bence guven kendine sen 🙌🤍
Soran5 ayYapamıycagım bir şey yok ama yanlızlıktan yoruldum o ev sıcaklıgını özledim merak eden yakınlar olsun istiyorum gerçekten üzüldüğüme üzülücekler olsun yalandan üzülmesinler yalandan vah tüh demesinler
- 5 ay
Zamanla gercek sevgiyide bulursun insAllah merak etme. Bende senden cok farkli degilim. Birseyler duzelsin diye it gibi cabaliyorum. Herseyin zamanla yoluna oturacagina inanarak yasiyorum
Soran5 ayİnşallah öyle olur ama ben hiç iyiye gitmiyorum bunu kendimde fark ediyorum
- 5 ay
Kendini toparlayacak birseyler bulup kafa dagitman sart o zaman. Ben Şu an bile uyku tutmadigindan bazi seyleri dusunmemek icin bos bos burada takiliyorum surekli ugrasip birseylerle kafa dagitiyorum. Sende oyle yap bence
Soran5 ayÇok şey yaptım çok kafamı dağıtmak için en sevdigim şeyleri aldım yedim içtim gezdim tozdum ama yine aynı ben yine aynı her şey
- 5 ay
Biraz manevi olarak rahatlamaya calissan o zaman inancliysan?
Soran5 ayKorkuyorum kendime zarar vermekten durum çok vahim arayanlara bile cevap vermiyorum iş ev iş ev uzaklaştım artık herşeyden
- 5 ay
Allah korusun boyle seyleri kendine yakistirma bile. Ustesinden gelirsin asssslan gibi kizsin sen ya
Soran5 ayYakıştırmıyorum gerek var mı diyorum en sonunda çıkmazda kalıyorum çıkamıyorum işin içinden kime anlatsam olur olur geçer geçer sen yaparsın sen edersin yapamıyorum artık yoruldum
- 5 ay
Vallahi super anliyorum seni bende kesinlikle cok kolay bir hayat surmuyorum. Ama Şu an sana yapabilip soyleyebilecegim seyler kisitli maalesef. Ama sen maddi manevi toparlanmaya bak. Bunalim halinden cik. Olmadi bi psikologa gidersin
Soran5 ayNeyle mutlu oluyorsam onu yaptım özgürce geziyim diye motor aldım gezmediğim yer kalmadı çok sevdiğim şeyerli yaptım bitti hayallerim desen yarıda kaldı çıkmaz bi sokaktayım ya geri dönücem yadaa işte
- 5 ay
Dostum senle bi gazlama yapalim motorun felan varsa seninde kafan dagilsin biraz. Yarisiriz felan musait zamanda 😅🙏
- 5 ay
Dagit o kfayi dagittt boyle olmazzzzz
Soran5 ayVar varda heves yok artık bariyer mi tırmı diye düşünür oldum arkadaşlarım sat artık ölüceksin diyor çok dalgın kullanıyorum
- 5 ay
Dalgin motor kullanma. Ben takla attim gecen sene 2 ay evden cikamadim daha kotu oldum
Soran5 ayİşte sakat kalsam bakıcak kimsem yok
- 5 ay
Sen bence depresyonda olabilirsin. Bi psikologa danismakta fayda var
Soran5 ayBen ne istiyorum biliyormusun benim her daim yanımda olucak bi kız evlenmiycek kafa dengi bi ev arkadaşı beni anlıycak bende evlenmiycem beraber yaşayıp gidicez yurt dışı imkanım da var istesin yurt dışına gideriz
- 5 ay
Cok kiz arkadas istiyorsan benim cok sevdigim cok saf bir kiz arkadasim var dostumdur kendisi. Her kosulda yaninda olur. Tanistirsyim seni vereyim instasini felan ahahaha
Soran5 ayBilemedim şimdi pat diye olucak şeyler mi bunlar kafa yapımız uyucakmı ömür boyu benle bu kafada yaşıycak mı kalkar evlenir gider bşde ona üzül bakalım ahshxhhx
- 5 ay
Evlenemez o. 10 senedir tanirim 1 iliskisinin rast gittigini gormedim ahahahahaha. Alin birbirinizi tepe tepe kullanin tam ayni kafa yapisi eglenirsiniz 😅
Soran5 ayşu an bi arkadaşın iyi gelicegini düşünüyorum oda olmazsa işler vahim
- 5 ay
Dene dene
Soran5 ayNeyse düşüniyim biraz o kızında hayatını zindana çevirmiyim
- 5 ay
O seninkini cevirir bence ama sen bilirsin ahahqhqhqhq
Soran5 ayMerakta ettim hee
- 5 ay
Istanbuldaysan gidin takilin kendi aranizda ahhahaha
Soran5 ayYoo hayır değilim
4 aykendine inan bazı şeyler seni daha güçlü yapmak ister burası imtihan yurdu elbet zorlukla beraber bir kolaylık vardır sadece yavaş yavaş devam et büyük şeyler hemen olmaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Birinin desteğine ihtiyaç duymadan hayatta kalmaya çalış, buna odaklanırsan seni geriye çeker. Elbet birileri olacaktır yanında da zamanla
02 Yorumla
Soran5 ayYıllarca öyleyim zaten halende öyleyim 25 yaşındayım
Gizli Üye(36-45)4 ayEn azından çevren var ve seviliyorsun. Yaşin da cok genç. Zamanla her şey rayına oturur. Yeniden birini sever ve evlenir ve mutlu olabilirsin.
20 Yorumla
4 ayÇalışıp hiçbir erkeğe bulaşmadan yaşamaya bak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Diyaloğ kur iletişim kur sohbet et sevdigin kisilerle sohbet et iyi gelecektir sana
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
4 ayAile desteginve maddi güç olmayınca zaman alir
00 Yorumla
4 ayKendini sev ve en kötü gününde bile en güzel elbiseni giy.. insanların sevgisine muhtaç değilsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayMerhaba,
Benimde sevenim çok ama yalnızım tek yaşıyorum! 🌸
Elinden geleni yap, gerisini sektör et!
Olduğu kadar...00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.
4 aybiz 28 olduk hiç evlenmedik bile. yalnızlık diyorsun kdjdkdkd
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
4 aySevenlerinden maddi destek al ev kirala kendi hayatını kur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
4 ayYalnız hissetmemen için illa evlenmen mi lazım yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBazen kalabalıklar içinde yapayanlız olursun.. Veya benim gibi herkesin imrendiği çok refah bir hayat yaşarken yanında doğru kişi olmadığı için mutsuzluğun dibine vurursun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çevren ve senin çok ise yalnız olamazsın. Hem bu yalnızım derken ne yalnızlığı?
00 YorumlaBenimle evlenirse sevgili olursa heemn toparlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayŞimdi tek sorunun yalnızlık mı? Evet bu seni üzüyor ama eğer calisiyorsan zamanla bu yalnızlığın da biter, sabırlı ol, karşına iyi biri çıkar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
4 ayGüzel bir iş bulup çalış ayaklarının üzerinde dur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı.
4 ayGüçlü ol canım spor yap sağlıklı beslen kitap oku destekçin kitaplar olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayHayat bir imtihan, sen de bu şekilde imtihan olmuşsun, peki şimdi ne düşünüyorsun
05 Yorumla
Soran5 ayKötüye gidiyorum
Cevap sahibi5 ayNeden öyle düşünüyorsun
Cevap sahibi5 ayİnsan yanlış seçim yapabilir, mesele yanlıştan dönmek, şu an yalnızlık ve belirsizlik seni üzüyor diye düşünüyorum
Soran5 ayAynen öyle
Cevap sahibi5 ayMesele bundan sonra ne yapacaksın
Gizli Üye(30-35)5 ayÇevrem, sevenim çok demişsin ya
Onlardan biseyler işte o zaman görürsün04 Yorumla
Soran5 ayMinnet etmeyi sevmeyen birisiyim belkide o yüzden çevrem çok
Cevap sahibi5 ayVe gelen istek taleplere elindeki imkanlara göre koşan ve hayır demeyen birisin
Soran5 ayAynen öyle yetmeyincede ENAYİ
Cevap sahibi5 ayÖyle birini sevmeyen enayidir zaten
Kötü bir yanı yok bende yalnızım ailemden ayrıyım
51 YorumlaAllah gönlüne göre versin birini bulup evlenip. toparlarsin
00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 25 yaşında, boşanmış, ailesiz ve yapayalnız hisseden bir kız nasıl toparlanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler