Muskacı yengemin iyilik saatleri gelmiş. 💁🏻♀️ Allah'ım bu prenses kulunu koru 🤲🏼💝 Her ailede gizliden gizliye büyü, nazar işleriyle uğraşan biri vardır mı? 🧿 😅

Hakkımızda hayırlısı ne acaba hiç spoiler de yok sjjs
Muskacı yengemin iyilik saatleri gelmiş. 💁🏻♀️ Allah'ım bu prenses kulunu koru 🤲🏼💝 Her ailede gizliden gizliye büyü, nazar işleriyle uğraşan biri vardır mı? 🧿 😅

Hakkımızda hayırlısı ne acaba hiç spoiler de yok sjjs
Bende sülale yok ya annem var birlikte yaşadığım abim ve kız akrdeşimle de ayda 1 belki görüşüyoruz. D Onun harici aile yok dneilebilir. Bana takık büyücü bir arkadaşım vardı, 3 sene arkadaşlık yaptık osnra hoşlanmaya başlamış. Benim çöpleri attığım konteynırdan çöplerimi çöp toplayıcı çocuğa incelettirirmiş tırnak falan bulursa bağlama büyüsü yapacak diye :D Böyle bi büyü şeysim var sadece.
Ne tuhaf insanlar var sjsj
Heheheh zaten en son direkt bunun kanksii aradı, bu senden bir tutam saç tırnak falan isteyecek sakın verme büyü yapacak dedi falan öyle haberimiz oldu bashfjab. Dikkat et kızılhanım sana da vodoo yapmasınlar. D
Allah korusun ki zaten kandil günü 🧿🍃
Kandilin mubarek olsun kızılmuslim hanım (çiçek, kalp)
Teşekkürler hayırlı kandiller 🌸☕
Maalesef standart paketle birlikte geliyorlar. Mutlaka her ailede bir üzerimizde göz var lobisi başkanı bulunur. Kapı eşiklerine sirkeli su dökmeyi milli spor haline getirmiş o ablamıza selam olsun..🤚🏻😅
Kayıp düşücem şimdi zemin de buzlu shjs
Benim teyzem var kocasıyla tartışınca trip atmaz küsmekle uğraşmaz direkt manevi teknik servise gidiyor evde kavga çıkar çıkmaz çantayı kapıyor ben bir hocaya uğrayıp geliyorum der sjjfxfvhj
@ MsBetty İlişkiye güncelleme getiriyor canım teyzemm😅😅 💖💖
Format atıyo adama 😄
Bizde de var baba tarafında sözde amacım karısı onu yerden yere vuracak fırsatım olsa hiç acımam. Yüzüne bakmam konuşmam da tükürmek isterdim açıkçası 😃
Baba tarafı şaşırtmadı yine shjs
Hemde hiç
Bu muskacı yenge konusu o kadar tanıdık ki gülmeden duramıyorum 😂🧿 Her ailede mutlaka “büyü, nazar, tılsım” işlerine aşırı inanan bir Fitnegül modu açık biri oluyor bence 🙈
Ama şuna dikkat etmen iyi olur. Senin sınırlarını aşıyor mu yoksa sadece kendi dünyasında mı takılıyor. Kafanı kurcalıyorsa tatlı bir dille “bu konular beni geriyor, böyle şeyler konuşmayalım” diyebilirsin 💁🏻♀️✨
Sen kendini korunaklı hissediyorsan en güçlü kalkanın da bu zaten 💖🥰
Tatlı dil gelemiyor onlara yalnız, anlamazlar ki nezaketten. Boşa çaba bence konuşmak, direkt mesafe koyucaksın. 😂
Hayata hayat öğretiyorum 💁🏻♀️
Cevap
8Cevap
Ailemizde büyü, fitne fücurasyon işleri yok çok şükür 😃
vardır bence de
Ben hiç meraklısını veya yapanına denk gelmedim daha ama evimizde halının altından büssürü tırnak çıkmıştı tırnağı koyamayacağımız yerlerde hani altına kaçtı desende öyle değil ve büssürü
Rabbim nazardan korusun 🧿🫶🏻 kötü kötü niyetler olabilir
Yanii bilemiyoruz kimden zarar gelecek eve yabancı gelmiyor
Allah fırsat vermesin 🌸
Benimkisi erkekti fena dalga geçiyordum onunla mdjxhzhl altın günlerinden de çıkmıyordu kısır, simit, pasta, poğaça ne varsa silip süpürüyordu beleşe, fallarla da kafayı bozmuştu mdhxhs
Acil psikolojik destek shjs
Yok ki. En son yengem büyü yaptırdığı zaman kendisi İngiliz anahtarı gibi kilitlenmişti. Sonra onu kimse çözemedi 😐
Ay tövbeler olsun, ingiliz anahtarı ne alaka, gülmekten karnım ağrıdı 😂
Gercekten 😄😂
Tamirciye götürseydiniz bari yengeyi ilahi adalet bu olsa gerek 😂
biraz daha zorlasaydım o ben olabilirdm ama bıraktım tövbeliym 📿🤲
😅✨
Bizim ailede yok. Olsaydı bile sülaleden sürülmesi için aforoz fermanı yazılırdı.
Amenos dorimes shjs
Hayatımı da şıp diye güzelleştiricek böyle taktikler olsa shjs
Nazar var bizde kesin, yoksa fıstık gibiyiz shjs
Kem gözleri köpkör olsun kkjsjs
Vaay 😄🌸
Hepsi lafı açılınca ay çok günah diyip duruyor ben de inanıyorum valla hepsi masum gibi ama fitnelikten uzak kaldıklarını da hiç görmedim sjsjs
Abla yoksa da yenge vardır net yenge yoksa görümce vardır
Uzaktan akrabamız Cevri çekilmez Cevriye aklıma geldi.
Varsa bile, bilmiyorum 🙄
Ama bazı akrabalar, akraba değil, adeta akrep, akrep..
Var gibi sanki. Her ailede mutlaka her olayı nazara, büyüye ya da enerjilere bağlayan biri çıkıyor. Kimi ciddiye alıyor, kimi gülüp geçiyor ama o Fitnegül abla aile folklorunun değişmez parçası oluyor. Bir şey ters gittiyse açıklama hazırdır zaten.
Bizde yok neyse ki 😅
Harika shsjs
Şahsen ben sülalemde daha hiç rastlamadım (kalabalık bir sülaleyizdir).
Büyü diye bir şey yoktur
Ailemde böyle biri olmadığı için mutluyum
Genelde evet var gibi
Biz de yok ya
Bizim ailede yok, çok şükür udjdn
Bizim ailede yok, çok şükür.
Evet var olmaz olasıca
ins bizim sulalede yoktur
Bizde yok şükür 😅
Bizde vardı şimdi yok 😄
😌 güle güle halacim 🪦
Baya uzağa gitti üç yıl oldu
Eyler mi bilmem 😄 yine de eylesin
Önemli olan bir yerdenn ayrılırken arkanda güzel bir ses seda bırakmak değil mi. Bu kişinin kendi elinde 😄
💝🌸
Büyüye maruz kaldım çok kötü günlerdi onlar. Allah korusun bizleri.
yok hayır shdh
Bizde yok öyle biri
Bizde yok hiç
Çoğunda var
Hava aç dinle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?