Selaaaammm 💖
imkansızlığı mı,
inadı, sabrı ve istikrarı mı,
yoksa yakın olamayan bir yer mi..
Yoksaaa bambaşka bir şeyi mi?

Selaaaammm 💖
imkansızlığı mı,
inadı, sabrı ve istikrarı mı,
yoksa yakın olamayan bir yer mi..
Yoksaaa bambaşka bir şeyi mi?

Çok yakınken fiziken , düşünsel olarak çok uzak olmak gibi... bazende tam tersi işte...
Kimi zaman yol üstünde görünmeyen tuzaklar..
Kimi zamansa yanı başında kurgulanan planlar... Kendisi 4 harfli kısa bir kelime olsada pek çok şey yazılabilir üstüne...
Vaaayy..
Yazdıkların çok güzeldi şiir tadında 🤩
O zaman yakın nedir ehehe
Oluuurr tabii 🧚♀️
Ne demek 🙏
“Uzak” benim için bir şeyin fiziksel, duygusal veya zamansal olarak erişilemez veya mesafe olarak büyük olması anlamına geliyor. Yani hem bir yerin fiziksel olarak uzak olması, hem de bir insanın duygusal olarak yakın hissettirmemesi “uzak” olarak algılanabilir.
Geçmişi ve geleceği. Onun dışında günümüzde uzak kavramının önemini yitirdiğini düşünüyorum.
Elimizdeki cihazlar bizi uydu bağlantıları aracılığıyla dünyanın her yerine anında bağlayabiliyor.
Peki ya kilometreler 🫢
Yüzlerce km uzağımdasın ama sarılabileceğim kadar da yakınımdasın 😍🫠
İstediğimiz zaman istediğimiz kişinin sesini duyup, yüzünü görebiliyoruz.
Bir insan ne kadar "uzak"olabilir ki? 😀
Evet haklısınnn.. Artık kolaylaştı (çok şükür) görüşmeler 🧚♀️
İyi ki 💫
İlk uzak dendiği zaman yol olarak düşünürüm, açıklamayı okuduktan sonra aklıma direkt samimiyet geldi. Mesafeler tabii ki önemli ama ikili ilişki çok daha önemli, konuşurken keyif aldığın, her türlü şeyi rahatlıkla ve güvenle konuştuğun kişi uzak değildir.
Uzak kelimesi bende en çok “emek” ve “özlem”i çağrıştırıyor 💫 İmkansız değil ama hemen de ulaşılmayan bir şey. Uzak olunca değerini daha çok fark ediyorsun ya, kalbin biraz sızlıyor biraz da umutlanıyor 💖
Bazen de uzak, ruhuna iyi gelecek ama henüz cesaret edemediğin hayatları anlatıyor. Fotoğraftaki gibi… Adım atarsan belki hiç de o kadar uzak olmadığını göreceksin 🌿✨
Cevap
4Cevap
sabah kalkıp işe gitmek uzak ve iğrençtir mesela
Benle çok da alakası olmayan veya olma ihtimali düşük şeyler olabilir
Yorgunluk hiç uğraşamam ben, yakınımdakilere odaklıyım
Benim için huzuru ifade ediyor
Hemen varamayacağım şeyleri
Irak ahahah
Yaşamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?