Neden her şeye rağmen kabul ediliyorlar?

Anne baba ben küçükken ayrıldı annem çekip gitti annesiz büyüdüm babam da psikolojik sorunları olan her gün ağlayan biri. Babamın kız kardeşleri akrabalar bizi dışlardı küçümserdi bütün çocukluğum aşağalanarak kötü söz duyarak geçti Üniversite ikinci sınıfım hiç sevgilim olmadı harp okulu mezunu subay tanıştık bir şeyler paylaştık ilk defa onun elini tuttum ona seni seviyorum dedim (yanlış anlamayın daha fazlası olmadı) ilk defa hayatımda değerli mutlu hissettim ondan sevgi dilenmedim ayrıca... Bir sabah benimle artık görüşmek istemediğini söyledi boyum kısa diye beni aşağıladı senden bir b. k olmaz dedi hosteslerle takılıyormuş onları beğeniyormuş daha ağır şeyler söyledi ama onları tekrarlamak istemiyorum takıldığı kadınlar hakkında bir tane olumsuz kelime etmedi beni yerden yere vurdu 3 aydır düşünüyorum ben ona ne yaptım diye gözüme uyku girmiyor belki diğer kızlar gibi olmadığım için hiç oje sürüp küpe takmadığım için makyaj yapamadığım için sevmedi beni. Diğer kadınlardan ölesiye nefret ediyorum her şeyi yapıyorlar ama yine de kendilerini kabul ettiriyorlar onlarca kişinin altına yatıyorlar ama yine de onlar seviliyor onlar iyi oluyor o kadar iki yüzlü ve geniş adamlarsınız ki o konuya gelince geçmiş önemli değil ama başka şeyler önemli aile statü önemli
Neden her şeye rağmen kabul ediliyorlar?