Cin daveti, fincan olayı ve yıllardır süren garip şeyler yaşayan var mı?

Bundan 16 sene önce yani 12 yaşlarında felanken arkadaş ortamında bir sohbet geliştiriyorduk saat gece 1 suları sonra tanımadığımız bı arkadaş yanımıza oturdu sohbet felan ettik biz arkadaş ortamında 6 kişiydik o yabancı arkadaşla 7 kişi olduk neyse sohbet koyulaşti cin muhabbeti açıldı sonra o yanımıza gelen arkadaş gelin davet yapalım felan dedi bendede ozaman böyle şeylere inanç yok tabi neyse aramızda kararlaştırdık davet olayına giriştik karton fincan her neyse topladık geldik sonra bu kartona alfabeyi yazdı çizgi fincanıda ortasına koydu herkes işte parmağını felan koydu soru cevap 5 dk boyunca fincan hareket etti bende dedim bu kendi oynatıyor vs sonra çocuk birden yanımızda ağlamaya başladı durduk yere ozamanda elinde tuşlu bir telefonu vardı ablasını aradı abla böyle böyle ben bu varlığı gönderemiyorum çok kötü oldum bedenen dedi ablası neyse bi dua okumaya başladı allah çarpsın önümüzdeki fincan kendi kendine önce kendi etrafında 5 kere felan döndü sonra birden havalandı benim yakın arkadaşım orhan vardı ozamanlar aldı fincanı fırlattı herkes arkasına bakmadan eve dağılmıştı ondan sonra bı çok olay yaşadım bu davet üzerine yıllardırda çekiyorum sıkıntısını allah kimseye yaşatmasn ciddiym

Cin daveti, fincan olayı ve yıllardır süren garip şeyler yaşayan var mı?