Her gidenin acı bir vedası vardır… Giden gidiyor ama kalan, gidenin acısıyla kalıyor… “Ölüm bir eve girince, sağ kalanları da biraz öldürüyor.” diyor
Peyami Safa.
Bunun ne demek olduğunu en iyi, bir yakınını evden tabutuyla çıkarılırken görmüşler bilir. O ev artık eksiktir. Her odasında bir anı ve kimsesizlik saklıdır. Ölüm, sadece ölene değil kalana da zordur bu yüzden… (alıntı) 😔😢 Son gülmelermiş… 😢😢 Gidenler fotoğraflarda kalıyor, fotoğraflar ise kalanlarda…
Mekânın cennet, makamın âli olsun canım annemmm.
Rabb'im tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin 🤲🏻 mekanları cennet olsun 🤲🏻
İyi geceler 😊 bu gece annem ve tüm ölmüşlerimiz için dua ediyorum başka kimler dua etmek ister?
Öncelikle başın sağ olsun annenin yeri mekanı cennet olsun inşallah, Rabbim tüm şu an fiziksel ruhsal acı yaşayan herkese yardım etsin. Şifa bekleyen herkes şifa bulsun.
Dua işe yaramaz. 1.5 milyar müslüman sabahtan akşama miskin miskin dua ediyor, halleri ortada, sefalet diz boyu. Bir hayır işlemek istiyorsan geleceği parlak, önce kendisine sonra çevresine hayrı dokunabilecek öğrenci vs bul, onlara yardım et.
İyi geceler.. bugün akşam yan komsumun babasi vefat etti.. beni cagridilar kostum baktım. müdahale etmeye çalıştım ama takdir-i ilahi.. mekanı cennet olsun.. iyi bir adamdı.. bu gece dualar ona gidiyor
Ay senin için çok zor olmuştur tetikleyici ben çok panik bi insanım panik atagım var böyle durumlarda genelde elim ayagım boşalıyo ya da donup kalıyorum allsh rahmet eylesim
Annen için yazdıkların kalbime oturdu 💔 O selayı duymanın ne demek olduğunu ne yazık ki biliyorum… Anne kaybı insanın içindeki en derin boşluklardan biri. Zaman acıyı tamamen silmiyor ama biraz yumuşatıyor 🌙
Bu gece ben de annen için ve tüm geçmişlerin için dua edeceğim 🤲🏻 Sen de kendini yalnız hissetme lütfen. Annen senin kalbinde yaşayarak var olmaya devam ediyor. Fotoğraflar, anılar, sesler… Hepsi seninle 💗
Rabbim tüm kayıplarımıza rahmet etsin. Mekanları cennet olsun 🤲🏻🕊️