Arkadaşlar ben monster dan bunu düşünüyorum çünkü içinde gtx 970 m var aynı fiyata msı da aynısı olmuyo
Monster mı Msı mı?
Arkadaşlar ben monster dan bunu düşünüyorum çünkü içinde gtx 970 m var aynı fiyata msı da aynısı olmuyo
Msi alırsan isme para vereceksiniz. Aynı fabrikadan çıkan bilgisayarlar. Üstelik teknik servis olarak monster çok daha ilerde. Kendimde monster kullanıcısıyım. İstediğin soruyu sorabilirsiniz.
Ya hocam bende normlade aklımda monster yoktu bir anda çıktı ben açıkçası monster tulpar t7 v3.1.1 düşünüyorum nasıl sence?
www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx
Kardeşim bende bu cihazın 870M modeli var birde ssd var üzerinde ve 16 gb ram. Bu kasayı almanı tavsiye ederim. GT70 kasadır bu. Ciddi anlamda ferah kafa yormayan her türlü kullanıma gelen bir model. Senin dediğin modelde güzel ama ben tercihimi MSİ kasadan yana kullandım, memnunum.
Linkteki ürüne benim pcdeki parçalarıda ekledim fiyat 4.679,27 tl oldu. Bu cihaz ciddi anlamda güçlü.
Hocam şşmdi inceledim güzelde ben biraz ince bir tasarım bakıyom :D ya ben şimdi üniye gidip geliyom yani çokta ağır olsun istemiyorum ama pc güzel büde bile sorcam bu freedos beni düşündürüyo sen bu konuda ne yaptın?
Türkiye genelinin yaptığını. Korsan win8.
:D hahahaha üniden öğtenciliğim bitene kadar win 8 codu alabilirim ben öyle düşünüyom bide ssd gereklimi sence?
şu an ssd si olmayan pc benim gözümde çağ dışı. Heleki sıfır alınıyorsa.
Ya hocam sse bence o kada gerekli değil ya sonuçta 10 sn daha hızlı açılsa sanki bişi olcak :D
- Hızlı başlangıç.
- Hızlı veri erişimi.
- Hareketli parça olmadığı için sessiz çalışma şekli.
- Az enerji tüketimi ve az ısınma.
- Hareketli parçalar olmadığı için daha fazla mekanik dayanıklılık.
- Normal harddiske göre daha az yer kaplama.
- Yazma ve okumada daha az hata.
Bunları unutuyorsun
Valla hocam inş bir tane koyarım içine :D
raid 0 yap. mümkünse 3le ben ikiledim 60+60 yapdım. Sende istersen 60+60+60 ya da 120+120 yaparsınn
Heh hocambide bu raid 0 ne oluyo ben onu bikmiyom işte raid2 raid 3 te var kısaca özetlermisin bana :(
Sanırım en iyisi raid0. Tam olmuş oluyor. Boşluksuz gibi düşünebilirsin. En iyisi monster ı ara sor. Hiç çekinme ne merak ediyorsan cevaplıyorlar.
Eyw hocam saolasın baya yardımcı oldun bana :)
Kendi çapımızda bişeyler yaptık kardeşim. Bişeyler kattıysak ne mutlu bana
Msı açık ara alır arkadaşım çok iyi araştırmanı tavsiye ederim gamer pc olarak en iyi firma msı'dır ben alienware istiyodum bir öğrendim ki bir cacık değilmiş misal..
Ama monster parçaları maı dan iyimiş ve servisi çok iyi yani msı sırf dış görünüşü iyi diye seçememki
Nasıl çipler ya? Kafamı karıştırdın şimdi bak ama aynı fiyata msı monsterın yanında çok ezik duruyo monster 3 tane fan artı turbofan diyi msı 1 fanla ne yapabilirki?
Hangi modeli almayı düşünüyon?
Hmm onada bakmıştım güzel ama bence sen bir monstera bak sonra yeniden düşün :)
Bak bu ikinci linkteki fena bile ince tasarım aliminyum kasa ndia gtx 970 m var içinde :D msı yın 850 m ni ikiye katlar düşün bunu bir :D
monster
Neden monster tercih ediyorsun?
Cevap
10Cevap
Ayni ikilemdeyim.. Monster Tulpar t7 20.5.6 aldim ilk hafta ekran dondu dirrr sesi youtube da video izlerken. Ayriyeten kulaklik girisi bozuk geldi. Fiyat Performans olarak inanilmaz fakat teknik servisin iyi olmasinin sebebi ortada. En kotusu garanti bitince arizalaninca ciddi paralar oduyorsun. Msi da ayni paraya dusuk performans alirsin ama yillarca gider sorunsuz. Amacin manyak bir makine ve arizalanmalari kabul ettiysen monster. Yok ben ugrasamam adam gibi olsun bizim olsun diyorsan MSI. Ayriyeten Monsterda ciddi bir fan var, ise yariyor klavye isinmaz ama ucak kalkiyor gibi bir sesi var. Ve son olarak aldigim modelin batarya suresi 1 saat o da bostayken. Oyun oynamaya kalkarsan 20dk da sarji biter. Oyun bilgisayarlarinda bu durum normal kabul edilse de monsterin bataryasi çöp diyebiliriz. Msi da bosta 4-5 saat gider diye biliyorum.
Bende msi var 3 senedir taş gibi maşallah ama monster'ın da çok güzel bilgisayarları var emin olamadım şimdi bak, ben çekimser kalıyorum :D
Eyw :D
bu ikilide MSI alabilirsen Alien al
Hocam alien zor iş msı da çok pahalı verdiğin parayı haletmiyo bence monsterın malzemeleri olsun içindekiler olsun çok kaliteli ben monster almayı düşünüyom istersen bir gir bak monstera gerçekten güzel yorumun içinde teşekkürler :)
Monster bencede.
Bende şu an öyle düşünüyorum :D
Hangi markayı aldın memnunmusun?
MSİ.
Peki neden hocam?
Monster al
Monster
Eyw
Monster
MSI Tokatlar
Monster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?