Manzara güzelmiş böyle bir havada Yamaç paraşütü ile uçuş yapmıştım Aha Şuradaki sokak lambası iyi aydınlatıyor diye oraya iniş yapmıştım şahaneydi ya Hayatta hiçbir şey göründüğü gibi değil gülüp geçiyorum Bence önce insan kendine bakmalı güzel yaşamalı bir şeyleri başarmalı güvenebileceği insanlar olmalı hayatında ağaç dikmeli Hayat kimse için eşit değil zorlaştırmamak gerekiyor
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
herkes eşit aklını kullanmayan kaybeder kimse olmuyor falan demesin kazananlar bi şekilde oldurmayı başarıyor sende aklını kullan kendi kendine yetebilesin her şey zenginlik değildir maneviyatı olan insan mutlu insandır huzurlu insandır hırs insanı perişan eder ben şahsen kendi kendime yetebilmeyi kazanmak sayarım
Seçim ve sorumluluk sadece insanındır. Yaşanacak kötülükler yalnızca insanın kendi elinin boku yüzündendir. Usta çırağa işi en iyi şekilde gösterir, çırak Ustanın öğüdüne bakmıyorsa suçlu Usta olmaz
Çocukların bebeklerin öldürüldüğü, garibanların zulüm gördüğü, güçlülerin hak gasp etmelerinin olduğu bu dünya sınav dünyası olamaz. Nedir bu mk Squid game mi
Başka insanların hayatına böyle uzaktan bakınca içinin burkulması çok normal 💔 Hele bir de “iyi insan” olduklarını düşünüyorsan kıyas daha da acıtıyor.
Burada yaptığın hata kendini tek bir kare fotoğrafla kıyaslaman 📸 O çocuğun da bilmediğin acıları kaygıları olabilir. Sosyal medyada herkes en parlak anını paylaşıyor.
Kendine şu soruyu sorabilirsin: “Ben bugün bulunduğum yerden bir tık daha iyi hissetmek için ne yapabilirim?” Küçük adımlar at. Kendi yoluna odaklandıkça bu sorgulamalar yavaş yavaş yerini kabule bırakır 🌿✨
0
2 Yorumla
Soran
4 ay
Bence hiçbir sorunu yok ne güzel başka ülkede yaşıyor.
Başka ülkede yaşamak bile tek başına mutluluk garantisi değil canım 🌍 İnsan derdini dışarıdan göremiyorsun çoğu zaman. Sen şu an kendi hayatındaki eksiklere odaklandığın için onun her şeyini “kusursuz” görmen çok anlaşılır 💔 Ama unutma, kıyas yaptıkça kendi içini yiyip bitiriyorsun. Kendine haksızlık ediyorsun biraz 🥺💫
Allah bu dünyada sana musibet veriri sıkıntı verir önemli olan senin sabretmen Allah'a inanman dua etmen ve ibadet etmen. Allah sana bu dünyada ne kadar sıkıntı musibet verirse öbür dünyadada eğer ki Allah'ın rızasını kazandıysan ve cennette gittiysen o kadarda çok mutluluk verecektir bundan hiç süphen olmasın. Cennette hiç bir şekilde sorunumuz sıkıntımız kalmıyacak. Yeterki bu kısacık Dünya'da Allah'a iman edelim inşallah öbür dünyada karşılığını alırız.
Allah düzeni kurmuş ve herkese eşit olun diyor karışmıyor eşit olup olmamak insanlığın elinde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Eşit falan davranılmıyor kimseye. ! Tetikleyici bir şey yazıyor! Ben 5 yıl aynı adam tarafından tacize ve defalarca tecavüze uğradığımda henüz 8 yaşındayım. Bir binanın yangın merdiveninde canıma kıymak isterken 16 yaşındaydım. Dünyadaki savaşları falan bir kenara bıraktım yani. Ben daha “buluğ çağına” bile ermeden beni sınayan tanrı beni korumayan tanrıdan ben daha ne bekleyebilirim ki?