Nedense ben iyi erkek bulamıyorum babam bi çocuğu beğendi dedi ki bundan iyisini mi bulacaksın baya da seviyor böyle demesi biraz sinirimi bozdu ama düşününce benim düzgün birini bulabileceğim yok
Evliliği ilişkiyi aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir. Yani sen ben, biz, seven ve sevilen! 😅
Kimileri yeryüzünde cenneti yaşatır kimileri de cehennemi. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir. Aksi de boştur! 😅
Görücü usulü olur, sevgili olur, biri aracı olur fark etmez! 😅
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir. Hadis-i Şerif..
Rahatsız olduğum bir konu var. Ebeveynler çocuklarını hep övüyor iyi yönlerini söylüyor. Kötü yönleri söyleyen yok. Olmayan güzel şeyleri de söyleyen çok...
Zaten görücü usulü sadece başlangıç adım atma gibi bir şey evlilik şart değil. Tanıma tanışmadır görücü usulü.. 😅
Birkaç zaman yenir içilir gezilir sohbet muhabbet, olursa olur olmazsa olmaz! 😅
Bir tanesi vardı, çapkın, içen, klüp bar hayatı olan, öyle güzel anlatıyorlardı ki. Kızınıza sahip çıkar, ezdirmez, korur kollar filan. Ben şey dedim siz kendi kızınıza ister misiniz o çocuğu! 😅
Kendi kızlarına istemezler ama başkasının kızına allar pullarlar! 😅
Tanımak çok zor, insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Maskeli, melek yüzlü şeytan çok. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde! 😅
Riskli şey evlilik, çok riskli!
En ufak hata da sektör etmeli, asla ikinci şans verilmemeli...
Karşılık demeyelim de, ben mantıksız buluyorum. Ayrıca sen hep sorunluydun, sorunu senin senaryonda erkeklerde aramak mantıklı değil pek ama sen bilirsin :d
Ben karşı değilim görücü usulüne aileler o kişiyi detaylı şekilde araştırır ve seninle konuşup görüşmek istediğinde bu durum aileler kontrolünde oluyor bu en temizi
Görücü usulüne toptan karşı değilim ama sorgusuz kabul edilmesine de hiç sıcak bakmıyorum 💍✨
Babanın “bundan iyisini mi bulacaksın” demesi baskı gibi hissettirmiş, bu duygun çok anlaşılır 😔 Ama bu senin hayatın. O çocukla mutlaka uzun uzun konuşmadan tanışmadan karar verme. Ailelerin tanıştırması olur ama evlenme kararını kalbin ve mantığın beraber vermeli 💫
Zaman ayır tanı, kafana yatmıyorsa da “hayır” deme hakkın her zaman var ❤️