Komşum ve erkek kardeşim beni sistematik tehdit edip rahatsız ediyor, ne yapmalıyım?

Merhabalar. 30 yaşındayım, bir erkek kardeşim ve yan komşum var. Sorun şöyle çok sessiz bir erkek kardeşim var ve sanırım odasında madde kullanıyor. Gıkı çıkmıyor ama bazen çok bağırıyor. Yan komşumuz da aynı durumda herşeyi benden bekliyorlar ve onlar yüzünden işimi yapamıyorum. Beni kendilerine rakip görüyorlar ve öğretmenlik yapmama sinirleniyorlar. Eve kitleyip iş yapmama kızıyorlar. Asla dışarı çıkmayacaksın modunda davranıyorlar. Yan komşum ise sessizce tehtid ediyor. Bunları eğitip sokağa salıyorlar. Görüntülerim varmıl güya onlarda benim maddi gelirimi kendilerine çekicekler gibi. Sistematik olarak rahatsız edilip tehtid ediliyorum ve bunu sessizce yapıyorlar. İftira atıyorlar beni kurban veriyorlar. Emir veriyorlar gibi benim sabrım taştı polise ifade vereceğim mükemmel bir ifade hazırladım. Zaten nirkaç kez polis geldi. Suçu bende bulmadılar. Sizce ne yapmalıyım. Annem de sıkıntılı benim annem çok zeki işinde başarılı ve baskıcı bir kadın.

Komşum ve erkek kardeşim beni sistematik tehdit edip rahatsız ediyor, ne yapmalıyım?