Misafirliğe gelen kayınpeder?

Arkadaşlar ben gurbette yaşıyorum eşimin ailesi de benim ailemde farklı şehirde , 11 aylık bebeğim var be kolik bebek sürekli ağlar ne gecem var ne gündüzüm , desteksiz büyütüyorum evim küçük , bir oda çok küçük depo olarak kullanıyorum oturma odası var mutfak çok küçük birde yatak odası. Kayınpederim eltime geldi hastane işleri için ziyarete gittik evime getirdim bir kaç günlüğüne torunu ile vakit geçirsin diye neyse hastane işleri bitti götürdük eltime bir kaç gün sonra tekrar bize gelmek istedi iki hafta kaldı ama evden hiç çıkmıyor ben çok yoruldum zorlandım ne bir yere gidebildim tesettürlüyüm kayınpeder evdeyken sürekli kapalı giyiniyorum çocuğum gece sürekli mama istiyor giyinip çıkıyorum , hastayım hasta halimle bir çocuğa bir ona bakıyorum sonra götürdük başka hastane işleri için eltime yakın hastane çünkü birkaç gun sonra tekrar gelmek istedi kocam eşim hasta dedi tamam öbür oğlum geliyor onunla gelirim dedi neyse ki oğlu gelmedi , sonra senin orada fizik tedavi ayarla dedi eşime bende eşime mesaide kalıyorsun benim çocuğum küçük babanı götüremem iki ay boyunca , iptal etti onu tekrar aradı size geleceğim diye bende eşime bakamayacağımı evde hem rahatım olmuyor hem hastayım hem çok yormuyorum dedim eşim kustu bana , kızında kalıyordu araları bozulmuş galiba kalıcı yer olarak bizde kalmak istiyor bende 8 çocuğu var ortak çözüm bulunsun benim evim uygun değil çocuğum küçük diyorum vicdansız damgası yiyorum ayrıca beni arayan yok eşimi arayı emel bakş bir şekilde gel götur eltim kızmış eşime misafirim gelecek gel babanı götür demiş bende baban bizle yaşamıyor ki kızıyla yaşıyor onu arasın ayrıca görümcemin eşi eltimin erkek kardeşi sana niye kızıyor tek çocuğuna sen değilsin ki dedim eşim küstü bana haksız mıyım ben bu sorumlulugu kaldıramam evim uygun değil çocuğum küçük ayrıca kayınpeder benle yaşamaya başlasa evde yatılı misafirim eksik olmaz bende bırak kendi aileme dışarı bile çıkamam artık
Misafirliğe gelen kayınpeder?