İlişkileri evlilik hayatı nasıl?
Muhafazakar mı oluyorlar? Çok mu ailelerine bagli?
İlişkileri evlilik hayatı nasıl?
Muhafazakar mı oluyorlar? Çok mu ailelerine bagli?
kendim üzerinden anlatayım. muhafazakar veya aileme çok bağlı değilim. bir yanlışları varsa karşılarında dururum. eşim olursa yani sevildigimden emin olduğum zaman kendisi için her şeyi yapabilecek noktaya geliyorum. yani anlayacağın ırkın karakter üzerinde ve ilişkiler üzerinde bariz bir etkisi yok.
Genelleme yapmak her insana haksızlık olur ama sorunu anlıyorum 💛
Kürt kızlarının çoğu ailelerine oldukça bağlı büyüyor, bu yüzden aile onayı ve saygı onlar için önemli olabiliyor 👨👩👧👦 Ama bu onların hepsinin aşırı muhafazakâr olduğu anlamına gelmiyor. Eğitim, şehir, aile yapısı, yaşadığı çevre hepsini çok değiştiriyor.
İlişkide genelde sadakati, sahiplenilmeyi ve saygılı bir iletişimi seviyorlar 💬❤️ Evlilikte de evine eşine değer veren çok oluyor ama modern bakış açısına sahip olan da çok fazla. Kısacası karakteri belirleyen şey etnik köken değil, yetiştiği ortam ve kişiliği 💫
Cevap
0Cevap
Kürtler asla muhafazakar değil çok açık giyinirler knk
@Yazarçzr aksine daha muhafazakarlar sen batıdaki Kürtleri diyor isen ona bir şey diyemem
Diyar bakırın kızları erkek kılıklı zaten insanlar nasıl giyiniyor diye sırf Diyarbakır'a gitmek 😅 yok daha neler
Köküm doğu benim ama alakamız yok ama cidden çok evcil olmuyoruz kocacı yani:))
oluyoruz
Sana ne bizden mmmmk herkes kendinden olanı alsın lütfen
Bu ne atar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?