Ailem evlilik için baskı yaparken arkadaşımla sevgili gibi davranıp planımı saklamak yanlış mı?

Merhabalar arkadaşlar 24 yaşındayım ailem aşırı baskı yapıyor evlenmem konusunda ve görücü usulü ile babam arkadaşının çocuğunu ayarlamaya çalışıyor ama ben istemiyorum evlenmek yakın arkadaşımı aileme sevgilim olarak tanitcam 4 ay sonrasında ayrıldım diyip Finlandiya gidicem iş konusunda sorunlarım var yurtdışına gitmek için uğraşıyorum bazı denklik sınavlarım var onlarla uğraşıyorum ailem üstüm de baskı yaptığı için bu yola düştüm

Güncellemeler
5 ay
Evlenmeme sebebim hayallerim var çocukluğumu mutlu etmem lazım kariyerimi elime almam lazım şu an bir kurum da çalışıyorum zor şartlar altında bundan kurtulmam lazım ailem bunu anlamıyor sürekli ya bize bir şey olsa sana ailesiz derler nasıl evlenirsin kim bakar sana diye psikolojik baskı yapıyorlar
Güncellemeler
5 ay
+ kimseyle oyun oynamak istemiyorum özellikle bir erkeğin kalbiyle Türkiye de evlenirsem o kişinin vizesi olmazsa bu sefer benim için sorun olucak benim hayallerim yok olucak ve sevmediğim kişiyle evlenip hem onun hem kendimin kalbiyle oynayamam hayallerim için çalışıyorum aşka ilişkiye ayıracak zerre vaktim yok...
Ailem evlilik için baskı yaparken arkadaşımla sevgili gibi davranıp planımı saklamak yanlış mı?