İşe gitmek için çıktığın eve bir daha dönememe, sabah sarıldığın kızını bir daha öpememe, sevdiğinden geriye bir not kalma ihtimalini unutma.
Çok sev, çok konuş, çok özür dile, çok affet.
Çok anı biriktir, çok sarıl sevdiklerine. Hayat bir şeyleri ertelemek için uzun değil...
Her anın değerini bilmeli her günü her vakti en iyi şekilde değerlendirmeliyiz...
Ben genelde ayrılırken, vedalaşırken veya görüşürken o insanı hep son kez görüyormuş gibi konuşurum vedalaşırım ve o şekilde davranırım... Çünkü ne olacağımızı kesinlikle bilmiyoruz... hep güzel hatırlayalım diye güzel anılar biriktirmeye gayret ediyorum...
İyi geceler iyi uykular diliyorum 🥰 evden çıkarken veya ayrılırken her zaman vedalaşır mısınız?
İyi geceler.. Ben hiç öyle çıkmıyorum.. ama bir şey ertelemem.. içimden geldigi gibi davranırım sevdiklerime.. o yüzden içim rahat.. olurda gidiverirsek bir anda :)))
iyi geceler 😊 sonuçta siz de yapmanız gerekeni yapıyorsunuz önemli olan içimizin rahat olması değil mi zaten... İyilikler iyi ki çok olsun hayatımızda...
evden çıkarken köpeğimle bile vedalaşıyorum bak çalışmam lazım senin oyuncak mama kıyafet ve veteriner masrafların çok ondan çalışıyorum senin için diye falan
Bu yazdıkların kalbe dokunuyor 🥺💛 Çok haklısın… Ben de evden çıkarken mutlaka vedalaşırım, eşime ve çocuklarıma sarılır öpmeden kapıdan adım atmam 🚪💋 Çünkü geçmişte ansızın kaybettiğim insanlar oldu ve “keşke son veda daha farklı olsaydı” duygusunu çok yaşadım.
Senin bu “son kez görüyormuş gibi” yaklaşımın hem çok olgun hem de çok kıymetli 🌿 İnsanı duygusal yorsa da hayatı dolu dolu ve bilinçli yaşamayı sağlıyor. Kalbin çok güzel, umarım hep böyle sevgi dolu kalırsın 💫💖
Kesınlıkle haklısın bende öyle davranırm mesel aişe giderken oğlumu çok öperim duamı ederım uwtune koruma dualrı vs bırazda vesveseliyim bu hayatta daha deger verdiğim kımsem yok